Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sin-S-Fame Collect-Tour

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Holnap kedd. Vagyis BKV-sztrájk. Még mindig nem tudom elhinni, hogy 24 (!!!) szakszervezet van a BKV-nál, és most, hétfőn 16:00 órakor senki meg nem tudja mondani, hogy melyik szakszervezet fog dolgozni és melyik sztrájkolni, fog-e közlekedni a HÉV vagy sztrájkol, fog-e közlekedni a…..
Sin-S-Fame Collect-Tour 2010.01.11 19:10:49
@Sin-S-Fame Collect-Tour: ui: klasszikus bolsevik trükk: olyan igért, amit tőle függetlenül valaki más megcsinált... :-)))

(mert hogy a nettóbér ugye mindenkinek emelkedik, egy 250eFt bruttó fizetésű embernek pont 13%-kal, más kérdés persze, hogy ezzel párhuzamosan a bevételek szintentartása miatt pont a jövedékik adók nőnek: benzin, cigi, stb ----->bakker, a nafta a BKV-nél ingyen van!!!!)
A szakértői miniszterelnök is megszólalt végre a több milliárdos minisztériumi cafetéria-keret kapcsán: "Nem tartom magasnak a minisztériumokban dolgozó köztisztviselőknek 2010-ben járó cafeteriajuttatást." (vastagbőr) "Ezektől az emberektől összességében…..
Sin-S-Fame Collect-Tour 2010.01.11 18:51:55
@ermi50xn6j2: nem szabad! ne legyél náci!
Recskre velük! (ott dolgozni kell majd...)

@ColT: nem csak ők, önkormányzati ismerős is kap a főnökeitől...

@ruhaszarito: @DArchAngel: leszámítva azt a pár szerencsést, aki a TUDÁSA alapján került be, tapasztalatom alapján a minisztériumi tisztiviselők java bizony olyan csókos, mint ide nagykáta: apu volt tanácselnök, anyu volt minisztériumi vezető, pár éve még bejáratott elvtársak voltak, stb: mindegyik pontosan tudja, hogy a fideszig tart a munka, utána viszlát (nem sajnálom egyiket se)
ez igazából csepp a tengerben: ha marad pénzük évvégére (és marad, mert coffeteriára elverik), akkor nyomtatóra, bútorra, számítógépre, szórják el: elég a mult évvégi közös bútortenderre, a Windows Office 2007-re (!!!!!! egész Európában csak nálunk lesz állami cégnél, sehol máshol!!!), a most kiírt fénymásolópályázatra, stb, stb gondolni

qrva anyját mindnek, remélem a fidesz tanul majd belőle: választás elött önkormányzatban, minisztériumban NEM OSZTUNK Pénzt!!!
Vastagbőr Nem kő egy ótó? 2010.01.07 14:01:00
Hm? Valaki? Épp eladó.  :-)  Úgy látszik, pang a bodzabiznisz...
A Subbáról: Nincs vége a sztorinak ... Elszabotált krumpli osztás 2010.01.07 | Spaller Endre Az önkormányzat tudatosan káoszt kelt a krumpli és hagyma osztás körül. A forrás megvan, a rászorultak meg fogják kapni a krumplit is, a hagymát is. Sajnáljuk, hogy a Dr. Tóth József…..
Sin-S-Fame Collect-Tour 2010.01.08 18:13:22
@volánrulz: igen, mert a srácok csinálták a telepről, cserébe a leselejtezendő audi a8asokat még idén odaadják nekik (azokat az öreg, 2 éves sz.rokat, amibe jobbérzésű államtitkár már nem ül bele...)