Regisztráció Blogot indítok
Adatok
moderátor

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi lenne logikusabb, mint kulcsra zárni a mozgássérült-vécé ajtaját? Balázsnak nem egyszerű menet az ilyesmi, meg is szenvedett Budaörsön. A végén ráadásul - egyfajta kiengesztelő bónuszajándékként - igazi Sziget-(mármint a fesztivál értelemben) élményt is kapott, teljesen…..
Mintha semmit nem változna a helyzet, a benzinkutak nem tudják vagy nem akarják szűrni a lopós alkalmazottakat. Az eszeveszett forgalom sok pénztárost (vagy üzemeltetőt?) elcsábít, hogy "fáradtan" rosszul adjon vissza, vagy "véletlenül" nemlétező tételekkel…..
moderátor 2008.05.05 11:13:30
A valaha volt legsikeresebb pc-s játék a The Sims, kiegészítőkkel és folytatásokkal együtt több mint 70 milliót sóztak el belőle. A sikerszéria előzményei a Sim játékok voltak a kilencvenes években, a játékosnak állatkerttől a hangyabolyig mindenféle marhaságot lehetett…..
Érdekes anomáliát fedezett fel Szümi, ami talán még nem szerepelt Homáron. Elektromos fűrészt vásárolt a Praktiker barkácsboltban, ahol azt mondták neki, mivel céges számlára vette a cuccot, bukta a garanciát (ipari felhasználás):Vásároltam egy Batz papucsot a Praktikerben…..
Aki amiatt sír, hogy a fapadosokon csak pénzért adnak rágcsálnivalót, olvassa el VG levelét, amit a Malévnek küldött: Az alábbi levelet a Malév Kár- és Panaszügyi csoportjának küldtem szeptember 25-én. Úgy látom, hogy az ügyfélszolgálat továbbra sem működik náluk.…..
Újabb hepiendet könyvelhet el a Homár. Inti panaszára szimpatikus választ kapott a Praktikertől, amit hajtás után önök is olvashatnak:Úgy érzem kötelességem pontot tenni a Praktikeres leütős ügy végére hogy ne csak a negatív oldalát írjam meg a dolgoknak. A…..
Egy internetes rendeléssel zárjuk az autósok panasznapját. Lívia az alábbi levelet küldte a Top-Tyre Kft-nek, miután kiderült, hogy az egy héttel azelőtt 12khufos darabáron megrendelt gumikat csak 20 ezerért vihetné el:Panasszal szeretnék élni a következő eset miatt:…..
moderátor 2007.10.18 14:33:20
Vannak akik nem molotov-koktéllal, felvásárlással vagy ipari kémkedéssel igyekeznek hatástalanítani a konkurenciát, hanem egyszerűnek tűnő oszlopragaszokkal zavarják össze a boltba igyekvőket: Azt hittem, ilyen ember nincs, mikor megláttam a képen lévő falragaszt Gödön, a piros…..
moderátor 2007.10.18 14:05:20
A Homár már tudja, hogy semmit nem jelent, ha teljesen más névre jön egy felszólítás. Ha a cím egyezik (márpedig azt riktábban bénázza el a posta), akkor ott végre fognak hajtani valamit. Babajaga pont emiatt aggódik, ő ugyanis az Intrumtól kapott egy kedves levelet, pedig nem ő a…..
A határozott vásárlót semmi nem tántoríthatja el, ha kiszemelt termékéről azt mondják, hogy van raktáron. Ádám esetében ez az új "Bróker" számítógépasztal volt, amiért néhány órát küzdenie kellett a Praktiker munkatársaival, akik egy nap alatt többször…..
Záporoznak a nyaralós horrorsztorik. Tartsanak velünk, illetve Tamással, aki a Budavár Tours jóvoltából Máltán egy térdmagasságig penészes, fülledt, csotánylakta "apartmanban" lakott, ahol melegvíz sem volt. A hely neve Solar, úgyhogy aki jövőre visszakeresi ezt a…..
moderátor 2007.08.29 12:21:21
www.budavartours.hu/malta/alapprogram.asp?aid=807

Igen, messzemenően ez a legolcsóbb hely. Talán nem véletlenül...

A végösszeg azért nem 67k, számoljátok végig, 4 fő esetén 95 k / fő -re jön ki.
Bár a történelem bizonyította, hogy az autósok szeme fényével nem érdemes szórakozni, csak voltak, akik kamu karcolással vagy kerékbilinccsel igyekeztek megnyerni a kurvaanyázó célcsoportot. Tubifexék szerint újabb versenyző szállt be az önsorsrontó versenybe. A Fiat Kelet-Pest…..
moderátor 2007.08.22 14:52:56
T.G.-nek nem is kellett különösebben éles szemű detektívnek lennie, hogy leleplezze a keszthelyi Hunnia Kft.-t. A furmányos virslisek ugyan jó nagy pótmatricán tudatják a fogyasztókkal, hogy a cuccban nincsen E412, de tőle egy tanyasibaromfi-pihényire ott a kötelező címke az…..
A Homár hagyományosan csípi a kifacsart humorú Skittles-cukorkareklámokat, így a legújabb darabot Önök sem kerülhetik el. A hétvége kínzó kérdése is ehhez kapcsolódik: hogyan nyúlhatták le a cukordílerek az összes jelentős egyházi és állami ünnepet? A helyes megfejtéseket…..
moderátor 2007.08.17 16:41:09
Bertalan küldte Londonból - ahol nem volt nyár és már nem is lesz és másfélméteres homárok nincsenek a Temzében - ennek a praktikus, 2 mozdulattal szétszedhető éjjeliszekrény-asztalnak a linkjét. A lényeg világos: ha a fogyasztó retteg, hogy éjjel megtámadja valaki, de nem akar…..
moderátor 2007.08.17 16:31:50
A villamos után hurcolt táskás néni sztorija után főleg riasztó volt Tea ma reggeli élménye a villamospótló buszon. Míg ott a rádióhallgatás miatt nem hallotta a vezető a vészcsengőt, itt csajozott, aminek egészen durva következménye is lehetett volna. Sztori alant. T.…..
moderátor 2007.08.17 09:51:52
Megkésve bár, de erősen kezdjük a délutánt bobbyperu szofisztikált vécéüzenetével. Hát mégis van értelme a felsőoktatásnak: Megszólítás meg egyéb körök helyett a lényegre térnék. Kedvenc fotóimat rendezgetve az alábbi gyöngyszemre bukkantam, amit még tavaly lőttem…..
moderátor 2007.08.15 12:45:21
Az év eddigi legeredetibb csalását fedezte fel kopasz. A fenti levélben egy "közvéleménykutatás" résztvevőjét értesítik laptopnyereményéről, amit a nyereményadó  egy magánszámlára történt előzetes befizetése után vehetne át. Aha. A segítségetekre lenne…..
Még meg sem alakult a Magyar Gárda, máris forró mancsát érzik torkukon a liberálbolsevik kozmopolita fesztivállátogatók. Duke Gyula például egy igazi békebeli ártalmatlan turistaszopató mókamestert fedezett fel a Balaton Sound fesztiválra bliccelése alkalmából. Valaki Zamárdiban…..
Andrást önjelölt vállalkozásfeljesztők zaklatják lassan fél éve, úgyhogy most Önök szavazhatják meg bekiabálással, hogy mit csináljon velük: Az alábbi helyzetre keresnék jó megoldási javaslatot. Egy kisvállalkozás nevében írok. Lassan fél éve, hogy heti rendszerességgel…..
A tegnapi pénteki centrumos-creditexpresszes behajtási sztorihoz bányásztuk ki JohnZero kommentjét ki, ő ugyanis a minap kapott egy levelet a Centrumtól, ami szerint minden fantomtartozás az Intrumé, úgyhogy a Creditexpressz bajosan követelheti a 2005-ös nemlétező bírságot:…..
Kisíján sírvafakadt a Homár, annyira szépen kerekedő sztorit küldött neki mikolaj. Külföldre szakadt naivügyfél azt szerette volna megtudni, miért követelnek rajta 49 ezer "hóközi" forintot, és miért tiltották le a számát, amikor még az előző havi számlájának sem…..
Mi történik, ha a rendőrök a várakozni tilos tábla és a zebra közé parkolnak, amíg beugranak a Mekibe kajálni, a túlbuzgó polgár pedig rápörög és "intézkedni" próbál. MG sztorija: Alább látható a levél, amit a rendőrségnek küldtem egy tegnap éjszakai…..
Egy újabb érdekes anomáliára hívta fel a Homár figyelmét Indy, aki mindössze a hamarosan kezdődő angol bajnokságot szerette volna nézni. Igenám, de azt idén kizárólag az Eurosport 2 közvetíti, azt meg sajnos nem lehet fogni sehol kábelen, vagy ha mégis, kiderül, hogy az nem az…..
Világrekord! Nem sűrűn mondhatunk ilyent, de látatlanban biztos, hogy a badacsonyi Kapri Ház házinénijén kívül még soha senki nem akart szálláspénzt fizettetni egy meg nem született, ötödik hónapban lévő magzattal. B. prenatálisan borzongató levele alant. Olaszországi…..