Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gonosztörpe

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfelet elfelejtették értesíteni, hogy ne narancs, hanem fehér színű buszt keressenek Krakkóban. Az sem volt egyértelmű, honnan indult nélkülük végül a jármű, mert a megadott helyen hiába vártak órákat.Ha rendesen elolvastuk volna a posztjaitokat az Orangeways nevű…..
Dóriék kipróbálták, milyen busszal eljutni Spanyolországba. Röviden: nem annyira olcsó, mint amilyen szar. Hosszabban:Néhány napja érkeztünk haza Barcelonából, ahová ketten indultunk a barátnőmmel nyaralni, szerencsétlenségünkre busszal, ennek a buszútnak a részleteit…..
Subba DirtyWorld TV 2011.03.11 15:15:00
Nade mi a jó élet? Egy tomboló butch, és Kismocsok is előkerült. Védőháló szükséges.     ..
A T-s naiv ügyfél a fájdalmas tarifaváltásról csak az aktus után 28 nappal értesült, egy papír alapú levélből. Szerinte a szogláltatója minden nyavajáról küld sms-t, csak a lényeges dolgokról nem, például arról hogy miért egy olyan előfizetési módra változtatták az…..
Gonosztörpe 2010.06.15 08:32:15
@Fuxika:
Nem baromság, a Trémobilnál bizony van még ilyen drága percdíj, és ezt rá is sózták a szerencsétlen levélíróra:
www.t-mobile.hu/lakossagi/tarifak/havidijas/tovabbi
Egészen pontosan a "Szervusz" díjcsomagról van szó. A csomag teljes neve:
"Szervusz köcsög, jól megszopattunk!" :)
Gonosztörpe 2010.06.15 08:42:59
@esef:
Létezik bizony! Nem dicsekednek vele a főoldalon, de úgy látszik , ilyen sunyi húzásokkal, még be tudnak malmozni vele néhány embert.
Világos, hogy a vulkánkitörés vis maiornak számít, és hogy egy utazási irodától nem várható el, hogy napokig fizesse egy rakás utas kinttartózkodását. Egy visszatérő ügyfélkörre alapozó, neves irodától viszont bőven elvárható, hogy legalább segítsen a bajba jutott…..
Belsőség Fejétől bűzlik a hal 2010.02.27 12:46:00
Ja, a lábfejétől, - mondta anno a megboldogult Hofi Géza. Az új vizsgarendszer bevezetése rengeteg kérdést vetett fel az autósok körében. Eredetiségvizsga, zöldkártya, fizetés vagy sem, még az autós társadalom laikus részének is feltűnhet: a kis tócsában akkora a pancsolás, a…..
Gonosztörpe 2010.02.27 19:50:53
@ommm:
Annak is érdemes lenne utána nézni, hogy miért csak Magyarországon kell a hivatásos gkv.-knek közel 100 ezer Ft-s "tanfolyamot" (ún. szolgáltatói vizsgát) elvégezniük , ahhoz, hogy a szakmájukban dolgozhassanak. A világon sehol nincs ilyen, csak nálunk. Akinek van ilyen vizsgája, az tisztában van vele, hogy ez is csak a pénzlehúzásról szól. Bemész a "suliba", a hivatalos díjra rádobsz 10-20 rugót, és megkapod a tesztek megoldásait, ami alapján levizsgázol.
Az új egységes EU-s képzés is csak Magyarországon vizsgaköteles!!!!!!!!!!!!
Nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy a vizsgáztatást végző intézetek vezetői, és az NKH-s fejesek között szoros üzleti, baráti, rokoni kapcsolatok lennének...
Gonosztörpe 2010.02.27 21:54:36
@zwei2:
Igen, én tudom a választ, de jó lenne, ha ez ügyben is kiborulna bili, és befejeződne a melósok lehúzása.
Csak egy példa: ahol én megszereztem a nemzetközi árufuvarozói vizsgát , még az igazgató 20 éves lánya is VW Tuareggel mászkált, pedig csak adminisztrátorként "dolgozott" az intézménynél. Tőlem pedig a havi fizetésemnek megfelelő összeget kértek egy papírfecniért, aminek semmi haszna , csak annyi, hogy ne bírságoljanak meg 100 ezerekre a hiányáért.
És még egyszer: ezt a papírt Európa egyetlen országában sem kérik, csak szép hazánkban!!!
  A hongkiat.com készített egy képes összeállítást a Microsoft Windows eddig megjelent verzióiról. A legelső 1.01-es Windows 1985 november 20-án jelent meg, még csak 16-bites volt és az MS-Dos 5.0 alatt futott.                  …..
Gonosztörpe 2009.10.04 19:08:05
@[megmondoember]:
Biztosan szilyék valamelyik haverja csinálja. Mindegy milyen fos, futtassuk egymást elvtársak...)
Tudtátok mi vicces még az iWiW-en? Az a sok őszinte (béna) vélemény amit az egyszerű felhasználó nagy fellángolásában hátrahagy! Vélemények általa! Ez egészen új fejezetet nyit a válogatás életében is.    - Hát nem?  - Zooza - Malackám - Strandon, meg…..
Gonosztörpe 2009.10.02 21:34:15
@Bérgyilkos Bohóc:
Éhes disznó makkal álmodik! :)
Trendi dolog lehet a katana manapság az autósok körében, hisz néhány hónapja csak, hogy legutóbb kitettünk egy olyan posztot, amiben a szamurájok fő fegyvere szerephez jutott, Gergely pedig ezúttal egy benzinkúton látott egy jó kis kardos kergetőzést. Semmi rendes történetet nem…..
A becsületesen közlekedők gyakran szenvednek hátrányt amiatt, hogy igyekeznek a szabályokat betartva előre haladni. Közben meg lehet szörnyülködni azon, hogy a kevésbé szabálytisztelők például a leállósávot használják a gyorsabb haladás érdekében, ami nem csak pofátlanság,…..
 Mint Turul kollega korábban beszámolt róla, nemrég kiderült: a Szociális és Munkaügyi minisztérium 2008-ban 3 millió forintot fizetett a Hócipőnek, hogy emlékezzék meg a 100. nőnapról egy cikkecskével. Az üggyel több médium is foglalkozott, már csak azért is, mert…..
Gonosztörpe 2009.02.07 13:50:10
@zero: Hozzászólásomnak nem ez volt a lényege, hanem az, hogy a bolti tolvaj azért már nehogy beleírja a panaszkönyvbe, hogy udvariatlanok vele az eladók.. :-)
Nem lehet nagyon olcsó az ilyen méretű gumi, pedig muszáj lesz legalább kettőt beszereznie a lenti benzinfaló szörny tulajdonosának, ugyanis szabálytalan parkolás közben valahogy defektesek lettek az első kerekek. Szerintetek így kell ezt elintézni, jogosnak érzitek a megoldást,…..
Gonosztörpe 2009.02.05 16:12:07
@szmoker: Baszhatja az állítható keréknyomását, ha szét van vágva az abroncs! :-)
A a címben szereplő kicenzúrázott mondat egy buszvezető száját hagyta el, miután egy idős úr a megállóban álló buszra, már az ajtók bezáródása után szeretett volna felszállni. Az úr megnyomta az ajtónyitó gombot, majd felszálláshoz készült. A kedves szavakat hallva…..
Gonosztörpe 2009.01.15 16:00:01
@viragimado: Természetesen igazad van, de ő is emberből van, nála is elszakadhat a cérna, ki tudja aznap már hányadik ilyen hülyével (legyen az utas, vagy autós)kellett megbirkóznia.
Az vesse rá az első követ, akinek még soha az életben nem durrant el az agya, és nem tett (mondott) olyat, amit nem kellett volna..
Gonosztörpe 2009.01.15 21:51:32
@Londoni Buszsofor Srac:
Egyszerű: a csengő azért szólt, mert a gépész még nem csukta be a nyitott ajtókat, amikor felbukkant az öreg arra várt, hogy az a nyitott ajtónál felszáll.
A vén fasz meg nem ment oda a nyitott ajtóhoz, hanem a zárt ajtó előtt hadonászott, aztán kinyitotta a külső engedélyezővel.Na, szerintem ezért akadt ki (jogosan) a vezér, és ezért anyázott.
Gonosztörpe 2009.01.16 08:28:05
@norbesz74:
Tévedsz, ha a csengő szól, akkor még lehet nyitni engedélyezővel az ajtókat. Az ajtózáró kapcsoló megnyomásakor tilt le az engedélyező.
A sztoriból világosan kiderül, hogy a buszvezető arra várt, hogy az öreg majd felszáll a nyitott ajtónál, ehelyett az a csukott ajtó előtt kalimpált egy fél óráig, majd kinyitotta, és ott akart felszállni, ettől szakadt el a cérna...
Elég szar lehet külföldről hazatérő járatot lekésni, de Gáborékkal ennél sokkal megrázóbb dolog történt. Már ültek a buszon, amikor kiderült, hogy az OrangeWays túlfoglalta a járatot, és a 64 tényleges férőhelyen felül eladott 12 virtuális hely pont az ő székeikre szólt.…..
autózz! Köpök rád! 2008.06.25 14:34:00
Íme egy ellenpélda arra, hogy a szomszéd kertje mindig zöldebb. Örülök, hogy Szabolcs beküldte nekünk ezt a kis taxis szösszenetet, így egy kicsit jobb szívvel lehet szemlélni a hazai morált. Már annyiszor szóltunk az itthoni aggresszivitásról, és sokszor a taxis nevezetű…..
Többen is beküldték a CBA legfrissebb reklámújságját, azzal, hogy "ez most a népszavazási kampány része, vagy csak egy félreérthető reklámújság?" Nyilván nem a véletlen műve, hogy egy héttel a sajnálatos és értelmetlen pénzkidobás/az ellenzéki forradalom…..
Ha Ön rettentően rövidlátó, vagy masszív bőrkeményedés nőtt a combjára, esetleg annyira kövér/hosszúlábú, hogy a hátsó ülésről vezet, akkor értkelni fogja a szivargyújtó adapterrel ellátott, 38 centis képátlójú, és egyáltalán nem lapos Orion tévét. Czolos mindig is…..
Budapest-Bamako Megérkeztünk! 2008.01.27 12:08:00
Kirk kapitány jelenti: "A bkv busz heroikus küzdelem árán érkezett meg szombaton este a bamakói célba. A csapat még mauritániában, Kifában bevállalta, amit Villám Géza csapata már nem, hogy megpróbálja megjavítani a tuningbogarat. Ez részben sikerült, és a csapat 400…..
Itt már nem babra és tízesekre megy a játék, hanem darabonként egy ezresre akarták legombolni az Aréna plázás Tescóban markn-t. Mondjuk megérdemelte, mert művészfilmet, ráadásul japánt akart olcsón venni. Bruhaha, örüljön, hogy nem verte meg két fehér köpenyes valamelyik…..