Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maybach

12 bejegyzést írt és 6854 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
       1. Előrebocsátás, avagy....    Tudóskákat intellektuális értelemben elsősorban a tudományos eredményei minősítenek. Ez Ungváryra is vonatkozik, meg persze rám is.      2. Orbán és az etnikai homogenitás eszméje....  Orbán Viktor a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évnyitóján…..
maybach 2017.03.03 08:56:36
@kisa: +1
Amikor kiderült, hogy a Digi helyett a TV2 közvetíti majd a Premier League-meccseket, mert az Eximbanktól kapott milliárdokból futja arra, hogy rálicitáljanak bárkire, ha nagyon akarnak valamit, naszóval akkor én nagyon megörültem, nem azért, mert annyira szeretem Habony Árpád Andy Vajna tévéjét,…..
maybach 2016.08.11 12:59:00
@Nűnű00:
Azelőtt meg sport1, majd sport2. Szóval folyton változott.
Nagyjából pár évenként.
maybach 2016.08.11 14:27:02
@szociál:
Az a gond, hogy utólag nehéz fogadni. Arra jobb az online.
Viszont, ha nem látod megint nehéz.
Szóval mehetnének a szolgáltatók arra amerre gondolom. Szépen felosztották az országot. Ez a kis pöcs most csak belekavart. Mondjuk az én adómból többek közt. Ezért külön hálás is vagyok.
Még szerencse, hogy sosem volt kaszinóm. Most azért haragudhatnék.
        Szakály Sándor a VERITAS nevezetű rezsimintézet igazgatója azt nyilatkozta, hogy a numerus clausus nem volt jogfosztó jellegű, sőt, volt olyan cukker, hogy a női kvótához is hasonlította, miközben sikerült explicit baromságokat is beszélnie, amiért ma Kovács M. Mária elég csúnyán…..
      A magukat kereszténydemokratáknak nevező ifjú rezsimribancok kiadtak egy undorító, homofób közleményt  . Azon a napon, amikor Boris Johnson a búcsúbeszédében David Cameron egyik legnagyobb eredményeként a melegházasság legalizálását nevezte meg. BoJo egyszer rózsaszínű kalapban jelent meg a…..
         A BBC 2011-ben elvégzett egy Great British Class Survey nevű közvélemény-kutatást, amelynek eredményét a Sociology című folyóiratban publikálták.   A kutatók hét osztályra bontották a brit társadalmat: The Elite, The Established Middle Class, The Technical Middle Class, The New Affluent…..
Rubovszky Gyugyót nem az eszéért tartották a kormányoldalon eddig sem. De ez a kósalajosodás amit leművelt a HÍR TV kamerái előtt valami olyasmi, amire azért nem számítottak még tőle sem. Emberünknek tényleg ennyi esze van, figyelmeztetés után, forgó kamera előtt előadja: Azt hallotta, Sajókám, hogy…..
      Van egy hosszú listám azokról a dolgokról, amelyekhez nem értek, és ezen a listán igen előkelő helyen szerepel a szimfonikus zenekarok finanszírozása, még a szerves kémiát és a ritmikus sportgimnasztikát is megelőzi.      Azt azért tudom, hogy Fischer Iván világhírű karmester, talán nem egy…..
   "  Ha egy ember egy másikkal él együtt és nem akarnak gyerekeket, nem ápolja a több ezer éves magyar hagyományt, amelynek értelmében a férfi és a nő házasodik." (Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke a huszonegyedik század elején)      A Magyar Tudományos Akadémia Filozófiai és…..
maybach 2016.05.02 09:59:36
maybach 2016.05.02 12:10:48
@kisa: Csak a hagyományőrzők.
De mi lehetett a házasság előtt.
Őrület.
Mondjuk én hungarikummá nyilvánítanám.
Akkor akár jogdíjakat is szedhetnénk.
         Magyarországon egy morális pánik alakult ki, amelynek része, hogy a mára teljesen megbolondult X.Y lepatkányozta azokat, akik Kiss Lászlót támadták, hogy Z.W gyakorlatilag lekurvázta az ügy azóta elhunyt sértettjét, ahogy az is, hogy Kisst Jack the Ripper és Ilse Koch szerelemgyerekeként…..
maybach 2016.04.08 11:21:57
@aronsatie:
Ezt is elfogadom.
De mégis ott a kérdés, hogy a szűk közösség ismerte-e az előzményeket. Esetleg előlük is elhallgatta.
Abban az esetben, ha a munkatársai, tanítványai ismerték a múltját és így is együtt tudtak vele dolgozni, akkor rendben van. Az ő döntésük volt és az eredmények szakmailag igazolták is őket. Ráadásul igen nehéz döntést hoztak és ezért csak dicsérni lehet őket.
Ha azonban előttük is titok volt, akkor az másik történet.
De ez még mindig az edzői szint.
Azután meg Virág et.-vel értek egyet.
Ha valaki az egész sportágat képviseli, akkor az nagyon magas elvárásokkal jár.
maybach 2016.04.08 11:25:01
maybach 2016.04.08 14:06:01
@ulloiut: @aronsatie:
Az igazságot gondolom sosem fogjuk megismerni.
Ha a környezete ismerte a történteket és így is tudtak vele dolgozni, akkor számomra rendben van. A sunnyogás azért merült fel bennem, mert úgy tűnik velem együtt sokaknak újdonság volt.
Az kicsit azért zavar, hogy most állt elő az ártatlanságával. 89'-óta lett volna rá alkalom.
Persze mindenki másként csinálja.
Veszettül kíváncsi vagyok mi járhat most Orbán fejében? Milyen érzés lehetett "forradalmi" beszédet mondani úgy, hogy a: közben gatyáig elázol, b: látótávolságban ellened beszélnek, c: tudod, hogy a délutáni program magában nagyobbat pukkanhat, mint a két délelőtti performansz? kép: Viktor…..
maybach 2016.03.16 08:58:12
        Orbán Viktor  és  Lévai Anikó nemsokára megkoszorúzza Azerbajdzsánban Heydar Aliyev sírját. Heydar Aliyevet a rózsaillatú Azerbajdzsáni Szovjet Szocialista Köztársaság KGB főnökévé választották 1967-ben, két év múlva Brezsnyev már az azerbajdzsáni kommunista párt első titkárának nevezte ki.…..
maybach 2016.03.07 07:37:53
         A terrorvészhelyzettel kapcsolatos alaptörvény-módosításról szóló vita nem alkotmányjogi vita. Ha alkotmányjogi vita lenne, akkor nyugati államok hasonló alkotmányos passzusai és a velük kapcsolatos jogtudományi publikációk képeznék a diszkusszió gerincét, megszólalna a volt köztársasági…..
      Ha a "konečné řešení" kifejezést beírjuk egy cseh-német fordítóprogramba, akkor az Endlösung-ot kapjuk fordításként. Benes Eduárd Csehszlovákiájában a szudétanémetekkel kapcsolatban használták a "konečné řešení"-kifejezést és ez nagyjából két és fél millió német deportálását jelentette. Több…..
maybach 2016.01.06 09:35:57
Varánusz Bazmeg, Viktor! 2015.11.26 11:13:26
"Retteg a muszlimtól a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény." (via)   A faszkivan tőletek, Viktorom! Értem én, hogy kell ez a népet befosató, migráncsterrorista rémképpel riogató retorika, mint semjénzsoltnak az ölés…..
        Hajdú tábornok természetesen nem mond le. Azután sem mond le, hogy sikerült egy országgal elhitetnie, hogy dzsihádista terroristákat fogott el a TEK, miközben valójában felvidéki hagyományőrző, enyhén hülye, nemzettestvéreinkről volt szó, akiknek a veszélyessége…..
"Kozma Imre atya, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alapítója; Lányi András író és filozófus; valamint Schmidt Mária történész, a Terror Háza Múzeum főigazgatója vitáznak csütörtökön a Magyar Írószövetség KultúrRing című közéleti, kulturális vitasorozatának újabb…..
A pé cé ideje lejárt! - mondotta tegnap Kedves Vezetőnk miután megtanácskozta vitrinárpáddal és pasatónival, hogy ezt mondani lesz a legcélszerűbb. Meg'há ugye Európa süket és vak, mer' ő felismerte a bajot már rég és meg is mondta a felismerési pillanatban izibe. De Őrája nem…..
Orbán Viktor hazai pályán 2-1-re legyőzte a hajrában szépítő Norvégiát az Európa-bajnoki pótselejtező visszavágóján, ezzel kettős győzelemmel, 3–1-es összesítéssel kijutott a 2016-os franciaországi kontinenstornára. Több szempontból is történelmi jelentőségű…..
      Orban Viktor legszanalmasabb kutyaja, ma a muszlimok elleni gyilkos eroszakra uszitott. Kik ellen? A Francia Koztarsasag oktatas-es kutatasugyi minisztere Najet Vallaud-Belkacem, es a munkaugyi miniszter Myriam El-Khomry ellen, Omar Sy ellen, Zinedine Zidane ellen, es meg felhaborodni sem…..
maybach 2015.11.17 07:47:45
@TothJanJ:
Az olajtól okosabbak lesznek?
         "  Gender-vita, homoszexuálisok házassága, és biztosan tudnánk említeni még néhányat. Ezek kedves és fontos dolgok, de mégiscsak másodlagosak", nem mozdítják ki Európát a gazdasági és társadalmi kátyúból - tette hozzá. (Orbán Viktor) "        …..
Kedves gyerekek! Harrach Peti bácsi vagyok, keresztény, szülő és nagyszülő. Szeretem a családot, a lurkókat, azért csináltam a srácaimból politikust, hogy az unokáim ne éhezzenek. Mert jobb ma egy szarvasbélszín, mint holnap egy háromnapos zsíros kenyér, szerintem ezt ti is…..
maybach 2015.11.04 09:09:00
Vajnabandi végre megszerezte a koncot. Ha ő vágyott rá, ha nem, a lényeg, hogy lesz olyan csatornája a kormánypropagandának amit - kezdetben legalábbis - nézők is követnek. A közmédia nevű izé után tényleg haladás ez, és nem csak abból a szempontból, hogy vajnánétimi…..