Regisztráció Blogot indítok
Adatok
punpa

0 bejegyzést írt és 652 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon szerettem volna azzal kezdeni, hogy a legjobb multivitaminok, de annyira szerény a választék, hogy egy márkát tudnék csak jó szívvel ajánlani a következőkben részletezett szempontok alapján. Így marad az összefoglaló táblázat a végén, ami megmutatja, hogy mi mennyire "jó".  A multivitamin…..
Az őszibarackos italokat azért szeretjük télen fogyasztani, mert visszaadnak valamit a nyár ízeiből és hangulatából, ezért kóstoltuk végig most a leggyakrabban vásárolt 25%-os őszibarackitalokat, ami a gyerekek kedvence is. Lássuk melyik termék lett az első a vaktesztünk eredménye alapján!..
via GIPHY Olvasónk tudja, miért fontos időben megvenni egy koncertjegyet, de hiába minden, a System Of A Down jövő júniusi koncertjéről mégis jól lemaradt, hacsak nem akarja végigülni az egészet. És ezzel valószínűleg nincs egyedül, a Live Nation facebook oldalán jó pár csalódott kommentet…..
punpa 2019.10.21 15:25:22
@juhaszvik1: ez egy ördögi kör, hiszen az egyszerű rajongó hivatalosan nem tudja megvenni, mert az üzérek felvásárolták előtte.
Nincs egy hete, hogy hosszasan okoskodtunk arról, honnan ismerhető fel az a webshop, ahonnan nemhogy rendelni nem szabad, de megnyitni sem az oldalát. Hát a Gearbest.com-on még a Homár gyanakvásból olvasztott és szkepticizmussal csiszolt nagyítója sem nagyon lát kivetnivalót: ez az egyik legnagyobb…..
punpa 2019.10.15 10:14:41
Lényegében kidobják a jelenlegi látogatók többségét a ferihegyi Mastercard Lounge-ból. Áprilistól változnak a belépés szabályai, még egy utolsó dorbézolás jár a Platinumnál kopaszabb kártyákkal rendelkezőknek, aztán 2500 forintba fáj majd nekik minden belépés. Ez se tartott túl sokáig, persze eddig…..
  Manapság, amikor a neten bármilyen hosszú és távoli utazást, bármilyen extrákkal könnyedén le lehet szervezni otthon a fotelből, egy repülőjegy és egy repülőtéri autóbérlés intézése egy kis semmi, kezdő turistáknak való feladat, amihez elég, ha ismerjük az aranyszabályt: bármilyen irtózatos,…..
punpa 2019.03.01 17:02:10
@Sipovicsné Zahedli Krisztina: mindig közvetítőn keresztül bérelek, jóval olcsóbb mint direktben, még a különböző loyalty kedvezményeket is beleszámolva.
A Wizzair félmondata valóban nem szerencsés, magán a Rentalcarson viszont már egyértelműen szerepelnek a bérlési feltételek.
A magyar dombornyomott debit kártyát tökéletesen lehetett használni egyébként bérlésre, míg nem kezdték el a bankok ráírni a kártyára, hogy DEBIT: innentől kezdve sajnos a legtöbb esetben már valóban hitelkártya szükséges. Ami viszont egy gyakorlott utazónak igencsak előnyös, a szállodákat tekintve főképp.
Újabb bizonyíték arra, hogy a csilivili animált honlap egyáltalán nem garancia arra, hogy mögötte valódi, megbízható webshop működik. Olvasónk megjárta a Mediumbutorral, mi összeszedtük, hogy a honlapon mi minden lehetett volna baromi gyanús, és megkértük tanácsadóinkat is, hogy a szakvéleményükön…..
punpa 2019.02.19 09:11:12
@nikkel odeon: utalás esetén nincs ilyen opció
A vezérlőbe Reni valamiért Ginut és Erát várja, de helyettük régebbi versenyzők futnak be. Név szerint VV „Dzsudibí Kedvence” Viki a hatodik évadból és VV „Gyíkember” Dennis a hetedikből, amelynek különlegessége, hogy arról hogyvoltoztam először. Ehhez képest…..
17 év után elhagyja a TV2-t Liptai Claudia, miután nem hosszabbította meg a 2018 végén lejáró szerződését, értesült a Bors. A hírt maga a műsorvezető és a TV2 is megerősítette a lapnak. Ahogy fogalmazott, Liptai új szakmai kihívásokat keres, műsorkészítést tanul, illetve több időt szeretne a…..
punpa 2018.12.11 10:50:57
@ludomik: Korrekt meglátás, én Hajdu Péterrel és műsorával vagyok így. Nem a platform a lényeg, hanem a mondanivaló.
Már régóta fontolgatom hogy posztot írok a robotok, számítógépek és applikációk térnyeréséről a szállodákban. Íme 5 hi-tech hotel, ahova már betették a lábukat (vagy a processzorukat). Nem is olyan régi hír, hogy a munkaerőhiány elérte a győri Hotel Rábát is: a szálloda vezetősége állt be…..
Felfoghatatlan, hogyan állhatott Dél-Manhattan központjában, a Woolworth Buildinggel szemben, a Városháza parkja fölött hosszú évekig egy olyan omladozó épület, mint Beekman Building. A pusztulatnak viszont vége, a nemrég még lehangoló, üres Beekman ma már menő hotel, méghozzá olyan, mint egy Wes…..
punpa 2017.11.30 11:34:07
Ki ne akarna egy csomó lóvét keresni úgy, hogy semmit sem kell csinálnia? Hát szerintem az, aki gondolkodik is kicsit, mert az ilyen típusú ajánlatoknál mindig van valami csapda. Mai posztunk hőse, a Kairos Magyarország azért a munka nélküli pénzkereset ígéretéig nem jut el, csak addig, hogy  "Most…..
Nagyon beütött a szabadulós játék biznisz az utóbbi években, így nem csoda, hogy a piacot lassan túlnövő kínálatban egyre specifikusabb mutánsok próbálnak helyet szorítani maguknak. Nyilván így született a kifejezetten nőkre szabott csajos szadulós ötlete is. Ami remek…..
punpa 2014.12.29 13:47:51
Árazd fel, ócsísd le, aztán az ügyesen kikalkulált csalogatószámot helyezd a hirdetésen egy bazi nagy piros plecsni közepébe. A leghervasztóbb módszerű akciózás. De vajon mért nem volt elég nekik a 28%? Kedves Homár! Keresgéltem a szallasoutlet.hu oldalon és…..
Elképesztő hihetetlen wtf részletek az egyik legnagyobb online szállásfoglaló helyről szóló beszámolóban. Bónusz rejtély, hogy bár az olvasónk által bepanaszolt szállásadó fent van az oldalon, de nem sikerült foglalást produkálni rá, mert jövő októberig random időpontokra…..
Naiv ügyfél szomorúan értesült, hogy azonnal hibás használt telefonját csak drágább készülékre cserélik: 2 napja Nagykállóban vásároltam egy Samsung Galaxy Y készüléket egy nagykállói használt telefonüzletben. A készülék folyton lefagyott, így másnap visszavittem,…..
punpa 2014.04.29 15:11:58
Zoli a 2012-es jegyeivel szeretett volna tömegközlekedni, de sajnos januártól már nem érvényesek, cserélni viszont csak az Akácfa utcában lehet: Autósként viszonylag ritkán használom a BKV szolgáltatását, így az újabbnál újabb szabályokat sem ismerem naprakészen. Még…..
punpa 2014.02.21 10:28:28
Naiv utas nagyon szeretne jegyet nyomtatni, hogy ne miatta alakuljon ki mindig sor becsekkolásnál, de a Wizzair rendszere ezt csak annak teszi lehetővé, aki kifizette a jegyét: Minden évben 4-6 jegyet vesz nekem a barátom Milánóból. Aztán jönnek a bajok. Nem tudok jegyet nyomtatni,…..
Az ELMŰ fájdalommal tudatta, hogy otthagyja mindannyiunk kedvenc késedelmikamat-generátorát, és ezentúl a saját honlapján fogja prezentálni az elektronikus számlákat. Ezzel az összes díjnetes ügyfelüket rákényszerítik, hogy náluk is regisztráljanak, különben mehetnek vissza a…..
Zoli egyáltalán nem amiatt reklamál, hogy a szallas.hu oldalán található szálláshelyek értékelése köszönőviszonyban nincs a Homáron az utóbbi hónapokban felderített állapotokkal. Ő csak egy szobát szeretett volna augusztus 20-ra, mondjuk egy héttel az ünnep előtt. Sorban…..
Valamivel több mint 750 milliót kér a tulajdonosa az ingatlan.com-on az Astoria melletti kilenc szintes szellemházért. Tudjátok, ez az, amelyiknek az aljában a Meki van. Hogy mennyire van igény itt egy újabb szállodára azt nem tudom. Az Astoria Szálló mindenesetre nem csapott le az…..
A Tripadvisoron a legtöbb/legrosszabb értékelést kapott Galilei étterem ezentúl Old Monarchia néven nyomul.A képet lövő Város Szíve blog szerint a személyzet látszólag nem változott, úgyhogy a Váci utcai vendéglátóipari Bermuda-hárömszög teraszok nélkül, de zavartalanul…..
Zsolték egészen elképesztő módon ragadtak a múlt héten Prágában. Visszafelé úton az OrangeWays egy másik aznap törölt járat utasaival együtt szerette volna felpréselni őket a buszra, ami nem sikerült. Hiába volt jegyük, egyszerűen nem maradt ülőhely: Múlt hétvégét…..