Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csodavida

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ilyen a világon nincs című, többfelvonásos bohózatunk mai szereplői a közmédia és az azt (is) felügyelő Médiatanács (beugrik Karas Mónika). Az élet írta darab azzal kezdődött, hogy annak idején törvénybe, mit törvénybe, MÉDIATÖRVÉNYBE foglalták, hogy A közszolgálati médiaszolgáltatás célja a…..
A HírTv-hez igazolt Veiszer Alinda, Alinda címen indít beszélgetős műsort hétköznap esténként, első vendége Nagy Kriszta Tereskova festőművész lesz, vettük tudomásul rezignáltan, majd robbant a gecizős beharangozó videó, úgyhogy olyan izgatottan ültünk a tévé elé, mintha…..
comment:com Hírek kávé mellé 2014.11.27 09:30:00
Bruno Heller, a Mentalista showrunnerje szerint a sorozat egy másik tévén simán túlélhet, de az idei, utolsó CBS-évad vége megfelelő lezárást nyújt majd a rajingóknak (tipp: egy esküvővel). A Fox a 13. rész leforgatása után leállítja a Red Band Society munkálatait. A sorozat…..
csodavida 2014.11.27 09:38:37
“1956-ban egy országszerte elismert, mesterséges megtermékenyítéssel foglalkozó szakorvos találkozott egy volt bárénekessel. Tíz évvel később publikálták tudományos kutatásuk eredményét, amely egy teljesen új világot nyitott az emberi szexualitás megértésében.” Így…..
csodavida 2013.10.24 11:53:50
A tévésorozatok világa NEM VALÓS. Azért a csupa nagybetű mert van, akinek ez nem teljesen egyértelmű, és egyébként is, ha már a Nemzeti Trafikáriumokban kötelező felvilágosítani a vásárlót a dohányzás veszélyeiről, miért ne látnák el mi is közszolgálati feladatokat…..
Az HBO pszeudoközépkorról szóló, de sárkányos-csöcsös-varázslónős-zombis sorozata előszeretettel nyírja ki azokat a szereplőket, akiket a csatorna pr-gépezete szépen lassan szimpatikusnak épít fel, és a nézők megkedvelnek - és most az teljesen mindegy, hogy a sorozat alapjául…..
Jó, ez nem annyira nehéz, de legalább vicces.  ..
csodavida 2012.08.01 13:13:27
Mától új műsorokkal és részben új műsorrenddel jelentkezik az MR2-Petőfi Rádió. Talpra magyar – reggel a Petőfi Rádióval címmel megújul a reggeli zenés ébresztő. Minden hétköznap reggel 6:03-10:00 óra között Buda Márton kelti a hallgatókat. A napi aktualitások…..
Néhány napja téma volt már, hogy ki kell-e táblázni a városon belüli emelt sebességhatárokat minden kereszteződés után, és hogy ideális helyszín lehet sebességmérésre, ahol a folytonosság megszakad. Neve elhallgatását kérő posztírónk bele is szaladt egy ilyenbe, ráadásul…..
Hasonló esetem volt nekem is szombaton, mint amit Tamás írt meg, nekem talán annyiban volt szerencsésebb a helyzetem, hogy az index kirakása után az első autó átengedett maga elé, pedig itt Budapesten sem mindig ez a jellemző. A tavalyi emelkedős eset után idén újra eljött az…..
A szánalamasról jutottam el a kisalföld cikkére, amely röviden arról szól, hogy egy 13 éves kissrác durván beleszeretett egy számítógépes játék egyik női karakterébe. A fiút most pszichológus kezeli, és felmerül, hogy az internetfüggés tehet róla.Első gondolatom az volt,…..
Ma estétől újra Showder Klub az RTL-en. Téma lesz bőven, az biztos, ha elnézzük az utóbbi hetek eseményeit. A tavaszi szezonban fellép Kiss Ádám, Kovács András Péter, Hadházi László, Kőhalmi Zoltán, Bödőcs Tibor, Trabarna, Beliczai Balázs, Dombóvári István, Aranyosi Péter,…..
Subba Képrejtvény: Szuperpuma 2008.06.24 14:03:00
Meglepően gyorsan kitaláltátok! A képen látható vezetõ női egyéniség: Szenes Andrea. Egyúttal a heti Szuperpumánk is. Kép: Index.hu..
Még a mocskosszájú naivügyfélnek is válaszolt a türelmes Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft., bár azért a hivatalos válasz után Oszkár kapott egy fejmosást is. A Homár eredeti formájában, vágatlanul közli a válaszlevelet, mint ahogy azt szerzője "elvárja":A…..
Ez megvolt? Kattintsatok! Asztakurva. Sőt. Várdy Zoltánt pedig az újkeresztényi értelemben vett szeretettel üdvözöljük. ..
csodavida 2008.03.11 11:29:34
Amennyiben azt gondolod, hogy kegyetlen veled a sors, esetleg valaki kibaszott veled, vagy csak egyszerűen nem érted a világot, bátran indítsd el az alábbi videót. A világ tele van geci emberekkel, ráadásul minden ilyen gecinek általában van kamerája is. Ezt ünnepeljük most a teljesen…..
csodavida 2008.03.10 08:28:59
Magyarország légszennyezettsége 2008. február 1-jén. Kőrakás parkból tud valaki jelentést adni? De Debrecen, Putnok, Szeged és Miskolc is jelentkezzen, mindenki kap még levegőt?..
Megint magasabbra csúszott a szemöldökünk, pedig láttunk már érdekes dolgokat az Interneteken. Az oldal külalakját tekintve készítője valószínűleg békésen billeg a szokásos gyógyító webgömbös félkegyelmű és a kötött pulcsis humoros számítógépes arc…..
csodavida 2008.01.29 15:39:30
Az egyik nagy hazai bank (tudjátok melyik), legújabb lakossági hirdetése mitha egyenesen a Subbának készült volna. Mert mire is vágyunk igazán? Talán nem árulunk el titkot, hogy már az oviban is ez volt a jelünk. Szóval, ígérjük, ha szabadfelhasználású hitelt kívánnánk…..
csodavida 2008.01.18 08:08:51
csodavida 2008.01.18 08:09:38
Tegnap olvastuk a Havas tanár úr "saját" "blogján", hogy micsoda összegekkel csábítják őt mindenféle tévékhez, úgy röpködtek a százmilliók, majd' kiugrottak a monitor képernyőjéből. Ez így a szórakoztató (vagy bulvár) kategóriába tartozik, így nem is…..
Az alábbi üdvözlőlapot karácsony előtt küldte szét a főváros főkapitánya (illetve a BRFK  sajtóosztálya) a magyar média szakmunkásainak: A kérdés tehát adott: hány lsd-bélyeget nyalt el a grafikus, amikor e budapesti panorámát papírra vetette? ..
csodavida 2008.01.02 12:55:54
Subba Gyászhír karácsonyra 2007.12.19 15:18:00
Mit is kívánhatna rosszindulatú énünk így karácsony közeledtével a vért izzadó marketingeseknek? Hogy feladhassanak egy ilyen remek ünnepi akciós hirdetést, vagy hogy szerepelhessenek benne? A gyaszhir.hu önpromójának egyébként minden szava gyöngy. Magyarország vezető…..
csodavida 2007.12.19 15:19:12
Azonnal szégyeljétek el magatokat! Aki egy percig is sajnálta magát ebben az évben a munkája miatt az mentse le az alábbi képet háttérnek! Mit képzeltek, hogy nektek a legrosszabb ebben az országban?! Nézzétek meg a Győző elképzeléseit megvalósító képmunkás alkotását. Itt…..
csodavida 2007.12.19 13:01:07
Az ember akiről mindent tudunk.1986. július 5-e óta van a családomnak kutyája, először Mackó 1987-ig, majd Szimat 1989-ig, egy marha elütötte IFA-val, aztán Pici 1992-ig, majd Mackó 2 hétig, miután véres kézzel odament apám, és megharapta, majd aztán Benji 1993-ig, jelenleg 1993.…..