Regisztráció Blogot indítok
Adatok
muksalam

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minap rámegyek a diákhitel honlapjára és mit látok? Miskolczi Norbert, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának elnöke az Diákhitel Igazgatóságának tagja. Először nem akartam hinni a szememnek, gondoltam, biztos csak névazonosság, hiszen a hallgatói…..
A brit diákok 34 százaléka akár külföldön is vállalna munkát, leginkább Európában. Ez derült ki egy angol honlap, a studentgems.comfelméréséből. Mégpedig azért hagynák el szeretett hazájukat az ifjú titánok, mert csak ötödük talál a diplomázást követően vágyainak…..
Az Educatio felmérést készített a hallgatók körében az általuk vélt frissdiplomás átlagbérről, illetve az elvárt fizetés mértékéről. A hallgatók szerint a szakmájukban diplomásként átlagosan nettó 75 ezer és 125 ezer forint között keresnek majd, míg a megélhetéshez…..
Szamárpad Nem olvasunk! 2010.03.03 13:00:00
A magyarok 60 százaléka egyetlen könyvet sem olvas el egy év alatt. Meglepő adat, még akkor is, ha a digitális nemzedék fejlődésével kapcsolatban oly sokszor emlegetett vízió a nyomatott termékek fokozatos leépítése. Ami persze nem egyenértékű az olvasás eltűnésével, de…..
Pert indított az Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek Alapítvány az oktatási szaktárca és annak vezetője, Hiller ellen a roma diákok iskolai szegregációja ügyében. Az alapítvány egy 2005-ös tanulmányra hivatkozik, ami rámutat: 170 iskolában szegregálják a roma tanulókat,…..
Végre valamiben jók vagyunk! Van ez az Europass oldalon elérhető ECV dokumentum, amit az egész unió elfogad. Egységes, egyszerű, jó. A 2009-es adatok szerint hetedikek vagyunk az Europass dokumentumok kitöltésében az uniós országok listáján. Ez ahhoz képest, hogy az…..