Regisztráció Blogot indítok
Adatok
poppeszku

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Viszonylag gyakran hallani numizmatikához csak felületesen értő, laikus szájából az 1990-es években forgalomban volt ezüst 200 Ft-osokról nyilatkozva, hogy azok közül egyes évszámok - pl. a legelső - magasabb finomsági tartalommal készültek. A numizmatikában jártasak pontosan tudják, s ezt a gyűjtők…..
poppeszku 2020.09.10 18:48:35
@mijan: Merthogy 6 szor 400 az kétszáznegyven.
Egyszerű, mint a faék, senki nem gondolná, hogy milyen mennyei csemege ez! Kedvenc és egyetlen anyósomnál ettem először ilyet. Itt az eperszezon, ki ne hagyjátok! Végre egy desszert, ami bűntudat nélkül mehet vacsorára is :D..
poppeszku 2020.04.21 19:40:40
Olvasónk úgy érzi, jogos elvárás egy villanyborotvától, hogy ha borotválkoznak vele, attól ne menjen tönkre. De sajnos az eMAG szerint éppen ez történt: a javítást és cserét azzal az indokkal utasították el, hogy a nem megfelelő használat következtében ment tönkre a egy hónapja használt Philips…..
  Ha létezik igazán ősi dilemma, úgy a címbéli frázis igazságtartalma ilyen. Egyesek meg vannak győződve arról, hogy a történelem filmkockái egy előre megírt forgatókönyv szerint követik egymást, és - akár egy szövevényes, de jól átgondolt történetben - a végére minden szál a helyére kerül, minden…..
Mik az esélyei annak a katonának, aki a döntő csata előtt nosztalgiázik? A kutya mindig túléli? Az a fránya autó pedig pont akkor nem akar indulni a horrorokban, amikor közeledik a baltás gyilkos. A tejössz blog összeszedte a legnagyobb filmes közhelyeket, avagy ami felrobbanhat, az fel is…..
Múlt heti bejegyzésünkből már kiderült, hogy a mikroműanyagok több forrásból, így a műanyag palackokból lehúzott kortyok nyomán is a szervezetünkbe juthatnak. Ezen a héten sem távolodunk el túlságosan a témától, mivel a palackozott vizekről lesz szó: mi áll a folyamatosan növekvő fogyasztás…..
poppeszku 2018.11.12 18:32:51
@kuvik58: Én a szénsavas Mizsére szoktam rá,hűtőből még télen is.
Ha minden igaz, a Fox éppen azon dolgozik, hogy tekerjen egy alaposat a 24 formátumán és női főszereplővel, a terrorfenyegetésvonatról leszállva pittyeghessen tovább a digitális óra a tévében. Az ötlet egyelőre annyi, hogy van egy ügyésznő, aki egy faszit a siralomházba juttat, de a kivégzés előtt…..
Egy ideje ki akarom cserélni a tűzhelyemet, mert a sütő ezer éves, a kerámialapom pedig csupa karc és különben is öregebb, mint a keresztlányom (11). Így elkezdtem nézelődni, majd rájöttem, hogy semmit nem tudok az indukciós főzőlapokról, azon kívül, hogy divatba jöttek és menőn néznek ki. Így hát,…..
Emily Lauren fotós 40 csodás nőt fényképezett le fehérneműben, mégpedig azért, hogy megmutassa, hogy néznek ki a valódi nők, akik plusz kilóval, elálló fülekkel, vagy akár műtéti heggel is csodásan néznek ki. Mivel én sem vagyok egy ropi alkat – legalább is egy ismerősöm szerint - mindig felfigyelek…..
poppeszku 2017.01.21 00:04:46
@Zsuzsi25: Gratulálok a vezetŐ mÉrnÖk úrnak,hogy ennyire rá van teremve a neje,a kiváló fizetéssel egyetemben
Akár napi 3 százalékos fogyasztáscsökkentést eredményez az, hogy tekergetjük az órákat. Az évente kétszeri óraátállítás során a villamos energiát a nyári időszakban takarítjuk meg, ugyanis március 27-én hajnali 2:00 órakor, az óránk előre állításával állunk át a nyári időszámításra, és zárjuk le a…..
Pinkfuga Tyra Lex 2022.09.15 00:00:00
A célegyenesbe értünk, megvan a négy finalista, nem nagy meglepetésre négy férfi, bár ha a tehetséget és a hangot nézzük, akkor Nádor Dávid helyett inkább Nikát kellett volna a döntőbe bevinni. Hiába, a lebonyolítási rend kegyetlenebb, mint a fröccsöntő kisiparosra vadázó…..
Vöröshajú lányok Jennifer 2013.01.04 06:07:00
..
poppeszku 2013.01.04 22:13:46
@Gyurma73: Ismerős,mert már volt.Újabban ismétlődnek a hölgyek.
Múlt pénteken ejtette ki Caramel a Fekete Vonat egykori énekesnőjét a The Voice-ból, de a rajongók azóta sem tudják neki megbocsátani és közösségi oldalán próbálnak rá nyomást gyakorolni, hogy gondolja meg magát. De vannak, akik ennél is tovább mennek, és a romák…..
poppeszku 2012.12.27 19:22:05
@Mojzes Pál: Magyarországon iszonyú rühelletáradat van a romániai magyar dalnokokkal szemben.Romániában szintén majdhogynem egy romániai magyar nyert.De nem román.Nem lehet az,hogy Mo.-n nincs már értékelhető ősmagyar pacsirta,ezért kell külhoni magyart hozni,vagy czigányt?
Vöröshajú lányok Jenny Laird 2012.12.22 19:00:00
..
poppeszku 2012.12.22 21:03:23
Amikor a The Voice első élő adását Szabó Kimmel Tamás műsorvezető nem maja papnak vagy tüntető diáknak öltözve nyitotta, és még egy cigánykereket sem vetett a dublőrje a bevonuláskor, hanem szimplán énekelt egy jót, na akkor mondtam hálát az X-Faktornak. Azért, mert ha az…..
..
poppeszku 2012.12.11 18:35:24
@gywer76:Úgy van ahogy mondod,tündéri leányka,de mellben fejlődhetne.Azt viszont nem hinném,hogy igazi tetoválások lennének rajta.Lehúzós,vagy henna,stb.
Véget ért az idei X-Faktor egyik különversenye, hogy Malek Miklós szavaival éljünk, Jimmy fia Krisztián a hangokkal vívott hősies küzdelem végén a fater szellemét megidézve távozott a műsorból, amiben tényleg most énekelt a legjobban egyébként. Jó, Jimmy Még nem veszíthetek…..
A pedagógusok elbocsátásával az egészségügyben ellátottak száma is jelentősen csökkenhet, így 2013-tól már nem is lesz rá szükség. "Nyilván sokaknak nehéz lesz megszokni az elején a sok üres épületet, de a kínai áruházak hamar pezsgő közösségi térré…..
poppeszku 2012.10.26 16:36:19
@dr. mesterseges szinezek: Jól mondod,de észak-dél is belefér,időnként olyat néz,hogy tériszonyom lesz tőle.
Miközben a szoknyás bringázás New York-ban is érdekvédelmi hívószó lett, Romániában országos mozgalommá nőtte ki magát a Skirtbike nevű mozgalom, ami nem csak a bringás közlekedést népszerűsíti, hanem érdekképviseletként harcol a jobb infrastruktúráért. Két testvér,…..
poppeszku 2012.10.26 16:31:40
@Linkóczy Adorján bátyja: De,1969 augusztus 19.Szóval azóta nem sikerült jó nőt látni arrafelé?Nem furcsa ez?Bár ugye kinek mi a szép,relatív.