Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MAF? (törölt)

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valamivel sosem volt baja a háklis Homárnak, akkor az a lift- és plázazene. Nem beszélve a McDonaldsról, ahol az adás sajnos jobb szokott lenni, mint a kereskedelmi rádiókban. P.J. bezzeg utálja az ilyesmit. lejet, hogy csak mi vagyunk érzéketlenek, és a zeneundor általános?…..
Rovenna legfrisseb konfliktusán keresztül szeretné bemutatni az általa smasszer-típusúnak nevezett pénztárosokat, akikkel szerinte nagyrészt tele vannak a boltok. Most a C&A-ban gyűlt meg a baja az öntudatos eladóval, aki nem szeretett volna a gyerek után pakolni, miután az…..
Szokatlan poszt a Homáron, amelyik a kapitalizmus egészséges működését kéri számon, de nem eladó-vevő-viszonylatban. A Homár azonban szenvedélyes kapitalista, ezért teljesen megérti Házisárkány panaszát, aki meghökkent azon, hogy azért hajtották el a hastáncosruháival egy…..
Sok éve írjuk a Homárt, a műfajból következően néha csapkodnak a villámok, de az ismert utazási iroda most új színt tudott hozni a szolgáltatók és ügyfelek örök harcába. Az eszköztárban megjelent a telefonos fenyegetés és a verbális megfélelítés. A sztori úgy indult,…..
MAF? (törölt) 2010.04.22 18:52:09
@KLacika: Dehiszen a kéretlen levelek küldése spam tevékenység, amiért börtön jár, nem? :O

MUHAHAHAAAAA
Nem tudunk egyelőre többet, mint amit a Tumbleren, a Mefikrolog blogon talált kép mutat, de az sem kevés. Eszerint a Westendben nyílhat meg a Budapestről világváros létére eddig hiányzó amerikai kávézólánc első szeme. Tavaly ősszel még arról cikkezett több lap, hogy a Váci…..
MAF? (törölt) 2010.02.07 15:39:52
@Tie: Nyomorult prolizni nem menő.
A tegnap esti RTL Híradó vezető híre, mint minden hírműsorban, a Cozma-gyilkosság volt, egészen pontosan annak is az az új eleme miszerint a rendőrség végre megnevezte, ki szúrta le a kézilabdázót azon a végzetes estén. Ehhez Szellő István mögé be is tettek az ügyes…..
MAF? (törölt) 2010.02.05 20:21:11
Törzsi, esetleg alsó tagozatos körülményekkel szembesült Gabesz, aki minél olcsóbban szeretett volna LCD-tévét venni, és az esztergomi Tescóban még pont volt két olcsó darab, kilencvenezerért. A helyszínre érve azonban kiderült, hogy nem is olyan könnyű eldönteni, hányadikáig…..
MAF? (törölt) 2010.01.08 13:00:11