Regisztráció Blogot indítok
Adatok
isixx

6 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felgyorsulnak az események! A múlt hét végén jelentkezett az eladó, hogy kéne neki 2 millió előleg. A hét elején jártam az ügyvédünknél, aki a céges ügyvédem, így a szokásos tarifánál jóval olcsóbban, 100ezer Ft-ért elvállalta a szerződéskészítést és az összes…..
Házat veszünk... Skicc 2012.11.29 22:44:46
Google SketchUp Kiváló program, a tervrajz alapján centire le tudtam modellezni a ház alsó szintjét, úgy, hogy 3D-s használható modellt kaptam. Rengeteg textúra, bútor stb közül válogathatsz, és nagyon egyszerű a használata, 2 óra alatt gyakorlatilag az egész programot ki…..
Házat veszünk... Költségterv 2012.11.29 22:42:44
Elkészítettünk egy részletes költségtervet, amibe igyekeztünk belevenni minden olyan kiadást, ami a beköltözéshez szükséges. (Bútorokat és átalakítások, javítások nagy részét.) A mostani bútoraink nagy része beépített, illetve kellően elhasználódott. 7 éve csak…..
Házat veszünk... Foglaló 2012.09.07 11:10:11
Vasárnap lefoglalóztuk a házat! Az eladó ugyan többet gondol előlegnek és előbb, mint mi gondoltuk, de megoldjuk. A költözésig van még több, mint fél évünk!..
Házat veszünk... Az első bútor 2012.09.07 11:07:35
Tegnap este megérkeztek az első bútoraink! Dóri a Vaterán megtalálta azt az étkezőasztalt, amit kinéztünk magunknak a Quattro Mobiliban - szinte ugyanazokkal a székekkel - kevesebb, mint 1/3ad áron!  Ott az asztal 180ezer, a karfás szék 70ezer, a karva nélküli 55ezer forintba…..
Házat veszünk... Házat veszünk! 2012.08.31 19:05:02
Három éve vettünk egy telket, hogy építünk egy házat rajta. Azon a helyen, ahol 15 éves korom óta elképzeltem. Azonban az élet - és a 'válság' - nem úgy hozta, hogy bele is kezdjünk. Most - két év keresgélés után - 5 házzal a telkünk mellett találtunk egy kis takaros házat.…..
A Blikk és a Viasat3 már gerjeszti és az állatvédők már rá is kaptak. Szerintük ugyanis mindenki bűnrészes, aki részt vett Sofőrök című valóságshow forgatásán, ahol az egyik szereplő, mondjuk ki, Béla úr elütött egy birkát. Persze ezt a dörgedelmet csak a Blikknek…..
Megrázó infót kaptunk egy olvasónktól, aki a T-Online egyik ügyfélszolgálatosától azt hallotta, hogy a régi előfizetők már nem tudják "átkérni" magukat az aktuális legjobb díjszabásra, hiába járt le hűségszerződésük: Szeretném kijelenteni, hogy netfüggő vagyok…..
Kirúgták, (hivatalosan ugye felmondott), de még mindig ott van a Tv2 műsorán. Sváby András szorosan kapaszkodik a csatornába, az sem lenne meglepő, hogy ha a Tények egy-két interjújában is feltűnne, a háttérben, amint hol Gyurcsány Ferenc, hol az országos főállatorvos mögött…..
Csáp Géza Unják, mint én 2006.08.15 11:23:00
Negyedórája játszik a Placebo a Nagyszínpadon, és minden nagyon lapos. Rossz a hangosítás, gyenge és minden egybemosódik, halkan visszhangzik a női hangon énekelt poprock. Ez a zene amúgy sem annak szól, aki 91-ben Front 242-t hallgatott, hanem aki a Coldplaynél kicsit darkosabbat…..
Amióta van ATV, azóta velünk van, minden vasárnap, csak a fikuszok fejlődnek a háttérben, a lényeg ugyanaz marad. Ez az a show, amiért az egész ATV Friderikuszostól, emelt díjas telefonos játékostul még létezik, ez a lényeg, a többi csak körités. Persze nem hiába,…..
isixx 2006.08.04 09:24:08