Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fogd a pénz és kuss

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Egy kedves ismeretlen olvasónktól (amennyiben Rejto Jeno lenne a becsületes, polgári neve, szíves elnézését kérjük) kaptuk meg a Fidesz erzsébetvárosi szórólapját. A flyer spártai egyszerűségű, semmi 3d, semmi WordArt:   Az üzenet…..
Mit érdemel az a cég, aki önjelölt művészként csodálatos jégvirágokat varázsol a kocsim szélvédőjére az általa előállított/forgalmazott, -19 fok dermedésponttal reklámozott szélvédőmosóval, -4 FOKBAN???? Örök kérdésként feszeng bennem az a TÉNY, hogy mióta gépjármű…..
fogd a pénz és kuss 2010.01.28 14:42:51
Javában zajlik az átigazolási szezon. Készülnek a választási listák, áll össze a csapat minden szerveződésnél. Innen úgy látszik, mintha piacon lennénk. Húspiacon, ahol minden eladó. A politikai túlélésért eladó az arc, a személy, az elv. Gyakorlatilag áru minden…..
M.gyarellenes vagyok. Ez, kérem szépen, immár megcáfolhatatlan tény (bizonyítékul lásd előző két posztomat), legalábbis egyéb fórumokon ezt vágták a fejemhez az alábbi írások alapján, melyekben bírálni merészeltem néhány, határon innét és túl tevékenykedő, magukat a…..
fogd a pénz és kuss 2010.01.28 08:11:38
Sziasztok! Fél évvel ezelőtt kénytelen voltam munkahelyet változtatni, ugyanis a válság miatt megszűnt a cég, ahol dolgoztam. Szerencsére hamar sikerült talpra állnom, és pár hetes keresgélés után sikerült elhelyezkednem egy cégnél.   A munka elég nehéz volt, napi 10-12…..
„GECI(K)Elszabadultak a dilettánsok, blogot írnak és fikáznak, mert nekik lehet. Van hozzá joguk, alanyi. A tehetségtelenség falován, rozsdás fakarddal üvöltöznek. Onnan ismered meg őket, hogy nem értik az iróniát: a durvát se, a szelídet se, a könnyűt és a bonyolultat se.…..
fogd a pénz és kuss 2010.01.26 09:48:03
Nemcsak Magyarország, hanem egész Európa egyik legkedveltebb sorozata a kissé karcos modora és irgalmatlanul tuskó beszólásai miatt (is) kedvelt diagnosztáról szóló sorozat, a Dr. House: a Mediametrie nevű tévés nézettségelemző cég adatai szerint ezt nézik a legtöbben…..
fogd a pénz és kuss 2010.01.26 08:46:28
  Az ideológiai frontbarátkozás jegyében Révész Máriusz meghívta Böjte Csaba atyához Para-Kovács Imrét és Bakács Tibor Settenkedőt. A két földalatti múltú celebrádiós a minapi műsorukkal sikeresen indított el egy keresztényező hullámot a magyar sajtó arra fogékony…..
fogd a pénz és kuss 2010.01.25 13:43:28
Joshi szívében kés, Maunika nyakán Kötél, s utánok több is jön talán, Hatalmas kezdesz lenni végre nép! Ez mind igen jó, mind valóban szép, De még ezzel nem tettetek sokat, Döntsétek romba a székházakat! Petőfinek ez a kitekert strófája jutott eszembe, mikor elolvastam a…..
Varánusz Lófaszt Más a Politika 2010.01.22 08:00:00
Bajban vannak a hozzám hasonló baloldali nézeteket valló szavazók. Sólyom László talán még ma kiírja a választások időpontját, előlünk pedig elfogyott a választható alternatíva. Az MSZP jelenlegi formája leginkább egy kiherélt, műfogával parizeres szendvicséért vicsorgó…..
A fogyasztói panasz egy eddig nem látott kezelésével találkozott pórul járt naív ügyfelünk, aki a Lónyai utca egyik kocsmájában kifogásolta a vizezett töményeket. A pultos hölgy válaszként egy egyszerű mozdulattal a képébe loccsantott egy adagot a kifogásolt italból, majd…..
fogd a pénz és kuss 2010.01.22 11:07:37
@dzson: ez az egyetlen helyes megoldás.
  Kedves elvtársak, Tisztelt csillogó szemű aktivisták! Ma összegyűltünk, hogy hitet és erőt öntsünk önnön magunkba. Nos, amiért ma összejöttünk, az az, hogy számba vegyük értékeinket. Először is, az MSZP szép, okos és egészen kellemes illat terjeng itt a…..
fogd a pénz és kuss 2010.01.22 10:57:17
  A megmaradt baloldali ifjúsági mozgalmárok minap meghirdetett internetes trollversenyén megérkezett az első feladat Patek Gábor kampányfőnöktől: a hadüzenettel nettó trollhadjáratba kezdtek az unatkozó ifjúszocialista számítástechnikusok és kommentkatonák.„Amialatt…..
  Kedves elvtársak, tisztelt nép! Kedves polgártársak, drága barátaim! Nincs ma fontosabb kérdés, mint a nyugdíj. A nyugdíj kiemelt terület. A nyugdíj fontosságát senki sem vitathatja.   A nyugdíj örök. A nyugdíj örökkön-örökké emelkedik. A nyugdíj…..
fogd a pénz és kuss 2010.01.21 09:17:39
Nehéz a boldogságtól búcsút venni, egy szdsz.hu-s és egy parlament.hu-s mailcímtől meg pláne. A közelgő változások viszont ilyen szörnyűségekre is rákényszerítik a politikusokat. Az alábbi melankolikus levelet Eörsi Mátyás küldte el tegnap ismerőseinek. Nagyon drámai,…..
fogd a pénz és kuss 2010.01.20 10:28:02
Frady Endre a neve mellett a költeményével is azonnal lenyügözött. A szóvicces nevű művész az index ügyeleti postaládájába küldte el az alant olvasható, a BKV-sofőrök sztrájkjára reflektáló remeket, ami a politikai-közéleti költészet többszáz éves magyar hagyományát…..
fogd a pénz és kuss 2010.01.19 14:10:38
A kabuli katonai repülőtér kicsit olyan, mint Bagram, szóval ilyen nagy lomha katonai bázis, csak persze sokkal kisebb, ilyen konténerek meg sátrak meg homokzsákok meg nagy munkagépek, és köztük sétálgató katonák mindenütt. Bagram amerikaibb volt, itt mindenféle van, franciák,…..
fogd a pénz és kuss 2010.01.19 12:57:09
Magyarország az apatikus, kiégett emberek földje. Gábor ezt jól megszívta. A Naiv Ügyfél tortúrája azzzal kezdődött, hogy igazoltatták, és a rendőrök szerint hamis volt a jogosítványa, mert az adott sorszámhoz az informatikai rendszer szerint egy másik ember nevén 10 éve…..
  Először a Mandinernek adott bloginterjút Ausztrál Tom, a mulatságos videói miatt itthon egyre népszerűbb, magyarul önszorgalomból tanuló ausztrál egyetemista, aki talán a legtávolabbi Magyarország-rajongók egyike a Földön. A Romhányit kedvelő Tom szerint uberlogikus a…..
fogd a pénz és kuss 2010.01.18 15:20:57
  Volt egyszer, hol nem volt, volt egyszer egy tehetséges diplomata, aki nevet szerzett magának, és országának azzal, hogy egy etnikai konfliktusokkal szabdalt térségben próbálta összetartani az összetarthatatlant – Bosznia-Hercegovinát.   Hogy ne sértsük meg jól…..
fogd a pénz és kuss 2010.01.08 11:53:13
ja.
  Mint egy magát megnevezni nem kívánó hírportál beszámolt róla, tegnap több megbízható szemtanú látta Herényi Károly MDF-elnökhelyettest, ahogy a Ferenciek terének aluljárójában egy szál tollboában - Bokros Lajos és volt frakciótársa, Lengyel Zoltán, valamint…..
fogd a pénz és kuss 2010.01.08 11:41:42