Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vandorszekely

0 bejegyzést írt és 446 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Citromdisznó Coleslaw magyarul 2020.01.02 08:30:00
Az olyan megoldások bizonyulnak a legnépszerűbbnek a mai világban, amelyek egyszerűen, kockázatmentesen, gyorsan meghozzák a kívánt eredményt. Ez egy ilyen megoldás, elronthatatlan. Az oldalon található recept alapján frissen elkészített csalamádéból, vagy akár régebben lezárt üvegből is…..
vandorszekely 2020.01.04 20:04:48
Újév napján bejelentést az Alfa Romeo, aminek értelmében 2020-ban Robert Kubica lesz a csapat tartalékversenyzője – a lengyel versenyzőt támogató PKN Orlen névadó szponzorrá lép elő...
Magyarország erdeinek mélyén több kísérteties kunyhó is várja a bevállalósakat egy vérfagyasztó éjszakára. Hajdan erdészek laktak bennük, csőszöknek, favágóknak, szappanfőzőknek nyújtottak menedéket, ma nagyrészt elhagyatva, üresen állnak. Ember legyen a talpán, aki a rengeteg közepén be mer húzódni…..
A Williams az abu-dzabi szezonzáró hétvége előtt véglegesítette jövő évi felállását – ezzel teljessé vált a Forma-1-es rajtrács...
A héber naptár szerinti Chesván hónap tizenhetedik napján1 (idén ez a nap a Gergely naptár szerint November 15-re fog esni) kezdett el esni az eső, tört fel a talajvíz és nyíltak meg az ég csatornái, melyek az emberiség pusztulását okozták Noé életének 600. évében2, a héber naptár szerinti (azaz a…..
vandorszekely 2019.10.31 08:43:40
@Bocimaster: Vagy 5 ilyet tessen mondani, kérem.
Ha a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) pontosan követte volna a szabályokat, Charles Leclerc még csak pontot sem szerzett volna Szuzukában...
Olvasónk Babaváró Hitelt igényelt és egy érdekes fordulatra bukkant. A bankok nem kérhetnek ügyintézési díjat, de a lenti sztori szerint ki lehet úgy hozni a hitel folyósítását, hogy megjelenjenek a külön költségek. Más banknál valaki járt már így? Tapasztalat? Hosszas számolgatás, morfondírozás…..
vandorszekely 2019.10.15 07:30:23
@onlajnok: nem igaz. (t.i. a pár női tagja veheti fel.)
India... az India! India – ma 2019.09.15 18:49:15
Legelőször 2009-ben léptem India földjére: latin-görög tanulmányok, illetve az ELTE Indológia Tanszékén (ahol ma tanítok is) némi szanszkrit és hindí előképzettség megszerzése után, huszonegy évesen nyelvi ösztöndíjban részesültem Ágrába, ahol az egyik hindí nyelvoktató intézet található. Ágrá, a…..
vandorszekely 2019.09.17 09:16:47
Lewis Hamilton és a Mercedes is nehezményezte, hogy a stewardok nem dorgálták meg jobban Charles Leclerc-t a kemény védekezéséért – a brackley-i bajnokcsapat részéről a csapatfőnök Toto Wolff ki is jelentette, hogy szerinte csak azért nem kapott súlyosabb büntetést a monacói, mert az eset a Ferrari…..
Ahogy nincs budapesti ember, csak pesti vagy budai, ugyanolyan éles a különbség a Balaton déli és északi part hívei között. A legtöbben elvakult rajongói a nagy víz egyik oldalának. Igazából mi is. Mégpedig kisgyerekes családként mi a délinek. Elhoztunk 5 érvet azért, hogy miért.  ..
30 éve kezdődött Terry Gilliam filmjének a készítése és végre meg is nézhető Az ember, aki megölte Don Quixote-t...
vandorszekely 2019.07.12 20:32:22
Ahogy az előző részben írtam is, sosem tudtuk előre mi lesz a másnapi program, hol és kivel fogunk forgatni, mit fogunk megnézni. Most is csak annyit mondott a producer asszony, hogy délelőtt 10-re legyünk a lobbyban menetkészen, csomagokkal. A 36 órás ébrenlét viszont jót tett a jetleg…..
Fotó: Room 8 Photography “Kalligráfiának (görög καλλος kallos „szépség” + γραφος grafosz „írás” szavakból) a díszes, szép (folyó) kézírást, annak művészi fokú gyakorlását nevezik. Kalligrafikus írásnak szokás hívni a rendezett, szabályos folyó vagy folyamatos zsinórírást, amelynek többféle…..
Tudom, most sokan fanyalogni fognak, hogy jajjjj, tofu. Az íztelen, gumiszerű ízé. Hadd emeljem ki a hányattatás szomorú sorából a tofut, amit ha úgy kezelünk, mint egy natúr alapot, amit aztán olyan ízűre, formájúra, állagúra alakítunk, amilyenre csak kényünk és kedvünk szerinti, akkor a legjobb…..
Noha a legtöbben az időmérő edzésről való kizárást tartották a legvalószínűbb forgatókönyvnek Sebastian Vettel ügyében, a német végül még csak rajtbüntetést sem kapott, amiért a mérlegelés folyamán nem állította le időben a motorját, majd távozáskor megrongálta a készüléket...
Nagy igazságok kimondásakor bátran bízzuk magunkat Survivor Verára, a nőre, aki miatt nem lett hótthalálosan unalmas az utolsó Survivor adás, az, aminek valójában akkor lett vége, amikor az előző rész végén, a Hany Istók Emlékfutam 2018 utolsó szakaszán Őszinte Tamás alulmaradt Nagybanipiacos…..
vandorszekely 2018.11.10 15:31:30
@n3spr3ss0: Neked bizony a kurva anyád
A közelmúltban futottam bele ebbe a teljesen elmebeteg receptvideóba az instagramon és a minap egy régi barátomnál vendégeskedtem épp, aki nem mellesleg egyébként elég nyitott az emeletes baromságokra. Néhány pálinka kör után valahogy őrült receptötletekről kezdtünk el beszélgetni, majd a már fent…..
vandorszekely 2018.11.07 13:47:31
Amikor elkezdtük kiépíteni a mezőgazdasági vállalkozásainkat, örültem, hogy közös bizniszbe fogtunk. Nagy terveink voltak, főleg, hogy volt egy használhatónak tűnő rokon, akiről azt hittük, majd a szakmai tudást adja. Pályáztam fiatal gazdaként is, iskolát végeztünk, komoly erőfeszítéseket tettünk…..
Reklám abból a világból, ahol még Bambi is kapható (volt)! Tiszta Amerika! - 1962. Cipőreklám a Tannimpex Külkereskedelmi Vállalat megrendelésére. MTI Fotó: Horling Róbert  Tényleg ennyi volt a szocializmus reklámja? Természetesen nem! Gyertek, nosztalgiázzunk együtt a „kátrányos” finomságoktól…..
vandorszekely 2018.06.30 21:28:23
Szeretem élvezni az életet. Ehhez nálam a minőségi, jó filmek is ugyanúgy hozzá tartoznak, mint az ízletes ételek és italok is. Ennek a kombinációja adta az ihletet a mostani kis felsoroláshoz, amiben a teljesség igénye nélkül, nem toplistás sorrendben megemlíteném néhány kedvencemet. Vodka-martini…..
A Windows nagy tavaszi frissítése több újdonságot is tartalmaz. A frissítés egyik újdonsága a megjelenítésben próbál a felhasználók kedvében járni. A nagy felbontású kijelzőknél, nem minden software jelenik meg szemet gyönyörködtetően, a Windows ezeket megpróbálja feljavítani, vagy szebben mondva…..
Combat Gear Blog Lowa Elite desert 2018.03.12 06:00:00
vandorszekely 2018.03.13 19:09:15
@BOAR: @joni firpo - akkor jól pislogtam, hogy használtak. Köszi mindkettőtöknek.
A médiaboxok, vagy TV boxok sok éve szerves részei számos otthoni házimozi rendszernek, hiszen egy jól megválasztott modellel megkönnyíthetjük a médiák lejátszását, külső tárhelyek és eszközök csatlakoztatását, ezáltal lehetőségeink kibővülnek házimozi rendszerünk használatakor, számos folyamat…..