Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sir Mortzosch

0 bejegyzést írt és 442 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sörfigyelő Ursus Azuga Märzen 2022.04.29 19:53:21
Illat: pincés, jó németes sörillat Hab: piszkosfehér, vad, végül csipkés Szín: arany, enyhén narancsos, szűretlenségnek megfelelően ködös   Már majdnem azt mondtam róla, hogy hoppáré, de sajnos a korty második felében jön erősen egy furcsa mellékíz, ami miatt rossz kesernyés savanykássá válik a…..
Az F1-nél, de még Lewis Hamiltonnal is kiverte a biztosítékot a korábbi vezető, Bernie Ecclestone rasszizmusellenes mozgalmak kapcsán tett nyilatkozata...
Van Damme többnyire már egy megkeseredett öreget játszik a filmjeiben, ám én még mindig várok egy nagyobb visszatérést az öregtől. Noha az új Kickboxer filmjei teljesen jóra sikeredtek, az rá épülő sztorikkal igencsak hadilábon állunk. Pedig teljesen egyértelmű a probléma. Miért kell ennyire…..
Volt nekem 7 évig egy MacBook Air gépem, amivel boldog voltam, sosem volt semmi baja. 7 év után eladtam 2017-ban 75 000 Ft-ér, mert már újrainstallálás után is nagyon lassúvá vált.  2017 decemberében vettem egy Macbook Pro (13 inch, 2017, 2 TBT3) gépet bruttó 441 000 Ft-ért az Edigitalban. A…..
Sir Mortzosch 2020.04.18 20:46:05
@Mercel: +1
Újév napján bejelentést az Alfa Romeo, aminek értelmében 2020-ban Robert Kubica lesz a csapat tartalékversenyzője – a lengyel versenyzőt támogató PKN Orlen névadó szponzorrá lép elő...
A Williams az abu-dzabi szezonzáró hétvége előtt véglegesítette jövő évi felállását – ezzel teljessé vált a Forma-1-es rajtrács...
A héber naptár szerinti Chesván hónap tizenhetedik napján1 (idén ez a nap a Gergely naptár szerint November 15-re fog esni) kezdett el esni az eső, tört fel a talajvíz és nyíltak meg az ég csatornái, melyek az emberiség pusztulását okozták Noé életének 600. évében2, a héber naptár szerinti (azaz a…..
Sir Mortzosch 2019.10.31 08:43:40
@Bocimaster: Vagy 5 ilyet tessen mondani, kérem.
Ha a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) pontosan követte volna a szabályokat, Charles Leclerc még csak pontot sem szerzett volna Szuzukában...
Olvasónk Babaváró Hitelt igényelt és egy érdekes fordulatra bukkant. A bankok nem kérhetnek ügyintézési díjat, de a lenti sztori szerint ki lehet úgy hozni a hitel folyósítását, hogy megjelenjenek a külön költségek. Más banknál valaki járt már így? Tapasztalat? Hosszas számolgatás, morfondírozás…..
Sir Mortzosch 2019.10.15 07:30:23
@onlajnok: nem igaz. (t.i. a pár női tagja veheti fel.)
Lewis Hamilton és a Mercedes is nehezményezte, hogy a stewardok nem dorgálták meg jobban Charles Leclerc-t a kemény védekezéséért – a brackley-i bajnokcsapat részéről a csapatfőnök Toto Wolff ki is jelentette, hogy szerinte csak azért nem kapott súlyosabb büntetést a monacói, mert az eset a Ferrari…..
30 éve kezdődött Terry Gilliam filmjének a készítése és végre meg is nézhető Az ember, aki megölte Don Quixote-t...
Sir Mortzosch 2019.07.12 20:32:22
Ahogy az előző részben írtam is, sosem tudtuk előre mi lesz a másnapi program, hol és kivel fogunk forgatni, mit fogunk megnézni. Most is csak annyit mondott a producer asszony, hogy délelőtt 10-re legyünk a lobbyban menetkészen, csomagokkal. A 36 órás ébrenlét viszont jót tett a jetleg…..
Tudom, most sokan fanyalogni fognak, hogy jajjjj, tofu. Az íztelen, gumiszerű ízé. Hadd emeljem ki a hányattatás szomorú sorából a tofut, amit ha úgy kezelünk, mint egy natúr alapot, amit aztán olyan ízűre, formájúra, állagúra alakítunk, amilyenre csak kényünk és kedvünk szerinti, akkor a legjobb…..
Noha a legtöbben az időmérő edzésről való kizárást tartották a legvalószínűbb forgatókönyvnek Sebastian Vettel ügyében, a német végül még csak rajtbüntetést sem kapott, amiért a mérlegelés folyamán nem állította le időben a motorját, majd távozáskor megrongálta a készüléket...
Nagy igazságok kimondásakor bátran bízzuk magunkat Survivor Verára, a nőre, aki miatt nem lett hótthalálosan unalmas az utolsó Survivor adás, az, aminek valójában akkor lett vége, amikor az előző rész végén, a Hany Istók Emlékfutam 2018 utolsó szakaszán Őszinte Tamás alulmaradt Nagybanipiacos…..
Sir Mortzosch 2018.11.10 15:31:30
@n3spr3ss0: Neked bizony a kurva anyád
A közelmúltban futottam bele ebbe a teljesen elmebeteg receptvideóba az instagramon és a minap egy régi barátomnál vendégeskedtem épp, aki nem mellesleg egyébként elég nyitott az emeletes baromságokra. Néhány pálinka kör után valahogy őrült receptötletekről kezdtünk el beszélgetni, majd a már fent…..
Sir Mortzosch 2018.11.07 13:47:31
Amikor elkezdtük kiépíteni a mezőgazdasági vállalkozásainkat, örültem, hogy közös bizniszbe fogtunk. Nagy terveink voltak, főleg, hogy volt egy használhatónak tűnő rokon, akiről azt hittük, majd a szakmai tudást adja. Pályáztam fiatal gazdaként is, iskolát végeztünk, komoly erőfeszítéseket tettünk…..
Reklám abból a világból, ahol még Bambi is kapható (volt)! Tiszta Amerika! - 1962. Cipőreklám a Tannimpex Külkereskedelmi Vállalat megrendelésére. MTI Fotó: Horling Róbert  Tényleg ennyi volt a szocializmus reklámja? Természetesen nem! Gyertek, nosztalgiázzunk együtt a „kátrányos” finomságoktól…..
Sir Mortzosch 2018.06.30 21:28:23
Szeretem élvezni az életet. Ehhez nálam a minőségi, jó filmek is ugyanúgy hozzá tartoznak, mint az ízletes ételek és italok is. Ennek a kombinációja adta az ihletet a mostani kis felsoroláshoz, amiben a teljesség igénye nélkül, nem toplistás sorrendben megemlíteném néhány kedvencemet. Vodka-martini…..
A Windows nagy tavaszi frissítése több újdonságot is tartalmaz. A frissítés egyik újdonsága a megjelenítésben próbál a felhasználók kedvében járni. A nagy felbontású kijelzőknél, nem minden software jelenik meg szemet gyönyörködtetően, a Windows ezeket megpróbálja feljavítani, vagy szebben mondva…..
Combat Gear Blog Lowa Elite desert 2018.03.12 06:00:00
Sir Mortzosch 2018.03.13 19:09:15
@BOAR: @joni firpo - akkor jól pislogtam, hogy használtak. Köszi mindkettőtöknek.
A médiaboxok, vagy TV boxok sok éve szerves részei számos otthoni házimozi rendszernek, hiszen egy jól megválasztott modellel megkönnyíthetjük a médiák lejátszását, külső tárhelyek és eszközök csatlakoztatását, ezáltal lehetőségeink kibővülnek házimozi rendszerünk használatakor, számos folyamat…..
Sir Elton Johnnak nagyszerű ízlése van, ami rögtön kiderül, ha ránézünk erre a csodálatos, régi Aston Martin Vantage-re. Amit hamarosan elárvereznek, várhatóan nem kevés pénzért...
Sir Mortzosch 2018.02.20 21:11:50
@GGy: feltételezem ikerturbóra gondolt a posztoló. A gond, hogy ez a motor nem 3,5 literes, hanem 5,3 literes... (lásd a The Sun Február 7.-i cikkét)