Regisztráció Blogot indítok
Adatok
murrayd

1 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emlékszem, hogy gyerekkoromban (és ehhez nem kell évtizedeket visszamenni az időben) még igazi telek voltak. Karácsonyra rendszerint fehérbe borult minden és alig vártuk a téli szünetet, hogy a tankönyveket végre szánkóra cseréljük, aztán uzsgyi a közeli bükki lankákra, ahol már vártak a jól ismert…..
murrayd 2021.02.08 22:55:01
@gigabursch: Egészen pontosan hogyan befolyásolja az időt az, amit a „jaj-nem-jó-a-fagy” emberek mondanak róla...?
2013. októberben csomagról érkezett értesítés   Lehet, hogy egy ronda jpeg, de egy oldalon összefoglalja a lényegét ennek ..
Rákérdeztem, hogy végülis meddig várjak még, erre megint megkaptam a magamét. Végül kiderült, hogy nem tudnak kijönni, hiába vártam, át lettem verve. Tisztelt Praxis!   Első dühöm elmúlta után úgy gondoltam, hogy megküldöm önöknek a héten velünk lezajlott események…..
Egy 35 éves, budapesti férfi vagyok - igen: autós, 18 éves vezetési tapasztalattal. Hétvégente átvedlem én is kerékpárossá, gyalogossá: hatalmasat csatangolunk vagy karikázunk az Asszonnyal meg a Srácokkal a környéken. Van tehát némi fogalmam arról, hogy milyen az utak…..
murrayd 2011.11.05 00:17:23
@Levéltáros: Támogatom, további kiegészítő javaslatom, hogy a gyalogosból és biciklisből is legyen prémium kategória.

Így a prémium kategóriás autóknál bevezethető egy újabb prémiumfelszerelés, a parkolássegítő, táblafelismerő szenzorok mellé olyan érzékelő is, ami felismeri a prémiumgyalogost (pl. évszakhoz és trendhez illő öltözék és kiegészítők, stb.) és kerékpárost, és segíti az autóst a megfelelő hozzááállás kialakításában. (BIIP: "Előzékenység mosollyal", BIP-BIP: "Gázra léphet, nincs önbecsülése, úgyis elugrik")

A kerékpáros kategória mondjuk további kidolgozást igényel, mivel egyes kétkerekűk többet érnek, mint egy rozoga egykor-prémium autó, továbbá a kiegészítők és felszerelések ismét belerondíthatnak a besorolásba. Ezért szakértők bevonása javasolt, de egy parlamenti bizottság felállítását sem tartom elképzelhetetlennek.
Valahogy kifutottam az őszből, na. A világ biztos tele van olyan emberekkel, akik a holnap problémáival foglalkoznak, én többnyire a ma kérdéseire keresem a válaszokat. Így nem eszem, amikor nem vagyok éhes, nem alszom, amikor nem vagyok fáradt, és nem veszek téli ruhát, amíg be nem…..
murrayd 2010.12.21 20:06:57
@Magyarósi Csaba:
Érdekes. Két hete azt hittem, elhagytam a sapkámat, és benéztem az egyik közeli, újonnan nyílt műintézménybe (Corvin). Akkor és ott volt sapka. Mindkét üzletben, ahol néztem. 1500 és 2000. Egyik se volt túl jó, és nem is kifejezetten olcsó. Lett Teszkós, kőkemény 500 Ft-ért.
Nem rosszabb (ugyanúgy Kínából, Indiából, Bangladesből stb jön, nincs rajta Menő Pipa, Kúl Három Csík stb., és tekintve, hogy akármikor kieshet a zsebemből valahol a tumultusban, mint ahogy megtörtént már párszor, tökéletesen megteszi. Hümm, hümm - szóval érdekes módon én találtam sapkát, olcsón, és nem restelltem megvenni - csak 200 méternél többet kellett menni érte. Szóval... ennyit a misztikumról.
(Ui.: És, jééj, meg is lett a régi is :) )
...ez az élet gyönyörű! Két napja csinálom már, ugyan múltkor problémáim voltak a csiszolókefe minőségéből adódoan, és a megfelelő védőszemüveg hiánya miatt (a lerepülő alvázvédő darabok majdnem kicsapták a szemem), de még mindig borzasztó sok van hátra úgy…..
Valószínűleg túl sokat foglalkoztunk jó vagy legalábbis elsőre jónak látszó épületekkel, így kellemes borzongással indultunk Salgótarján felé, hogy most a változatosság kedvéért igazán sokkoló építészettel találkozzunk. A városba érve valóban a döbbenet lett úrrá…..
Törzsi, esetleg alsó tagozatos körülményekkel szembesült Gabesz, aki minél olcsóbban szeretett volna LCD-tévét venni, és az esztergomi Tescóban még pont volt két olcsó darab, kilencvenezerért. A helyszínre érve azonban kiderült, hogy nem is olyan könnyű eldönteni, hányadikáig…..