Regisztráció Blogot indítok
Adatok
canya71

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs is kellemesebb annál, amikor pár ezer forintért elreppenünk valahova, aztán a reptérről úrimód, senkihez és semmihez se alkalmazkodva olcsó bérautóval suhanunk a legzsírabb helyek felé. Az autóbérlés azonban sok buktatóval jár, rengeteg dolgot kell számításba vennie…..
canya71 2015.08.04 09:13:02
Szerintetek ezek a feltételek jók az autóbérléshez? www.ber-autok.hu/berleti_szerzodes Nem vagyok járatos a témában, teherautó bérlés és mikrobusz bérlés miatt érdekelne. Előre is köszönöm a segítséget.
A 90-es évek közepéig személy-és vagyonvédelmi tevékenységet nem végezhetett civil szervezet. A jelenlegi törvényi szabályozás lehetővé teszi, hogy ez a szolgáltatás jobban megfeleljen a társadalmi igényeknek. Egyes szolgáltatók magánnyomozást és egyéb információs…..
Mindenkinek az álma a nagy sebességű Internet. Egyre több ismerősömtől hallom a különböző panaszokat, hogy túl lassú a net, hogy nem tudnak egy "rohadt YouTube videót" se betölteni stb. stb.           Ennek ellenére…..
Panniéknak majdnem 500 eurót kellett fizetniük az autóbérlési díjon felül, mert a Sixtnél azt hallucinálták, hogy lesérült az autójuk. Erről fényképet is prezentáltak, amin ugyan nem kivehető az autó sem, csak annyi, hogy ezeket napokkal később készítették valahol.…..
canya71 2015.08.24 06:37:29
Sérült Fordot kaptam az olaszoktól, időben szóltam, mégis lehúzták a kártyámról a pénzt. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
A biztonsági kamerák egyre elterjedtebben vannak jelen családi házakban. Viszont ahol biztosan mindenki találkozik biztonsági kamerával az például a boltok, áruházak, irodaházak. A biztonsági kamerák feladata, hogy az általa készített felvételek segítségével felismerhetővé…..
Nem lehetne mégis megoldani valahogy? Kérem... Szóltam elhalóan az autóbérlős kiosk teljhatalmú úrnőjéhez, de a szigorú indiai asszonyság elutasítása bárdként sújtott le rám. Este kilenckor, a sivatag közepén, hatvan kilométerre a dubaji szállásomtól más sem hiányzott,…..
canya71 2015.07.17 09:20:21
@1303LS: A ber-autok.hu oldalon.
Újabb térfigyelő kamerákat, illetve idén először, közterületi webkamerákat helyezett üzembe az önkormányzat. A fejlesztések elsősorban a szabálysértések, illetve bűncselekmények megelőzését szolgálják, valamint hozzájárulnak ahhoz, hogy a kerületben élők még nagyobb…..
canya71 2015.07.13 08:34:54
A riasztok-kamerak.hu/ip-kamerarendszerek oldalon olvastam, hogy rögzítik is a képeket. Remélem, ez itt is így van.
Csütörtöki ülésén további 24 térfigyelő kamera helyszínéről döntött a hegyvidéki képviselő-testület. ..
Ismét összeválogattunk néhány gyönyörűen kivitelezett cctv rendszert csak nektek csak most :D Jó szórakozást!:D Ez az igazán átgondolt és alapos munka!!!:DD Egy kicsit felakasztotta magát... A NAGY TESTVÉR MINDIG FIGYEL Biztos felvette a garázdákat, alapos és…..
A legtöbb kamera ugyan azt a chip-et használja. a különbség a kamerák közt általában csak a "doboz", a lencse, és az energia felhasználás a működéshez. A megfelelő kamera kiválasztása a DVR-hez (Digital Video Recorder) nem is olyan egyszerű mint elsőre gondolnánk. 6 fajta…..
Nemrégiben Nógrádban jártam, ott láttam az alábbi képen látható kamerákat egy oszlopra szerelve. A térkép itt található. ..
A minap jártam Budapesten, a Gyöngyösi utcában, ahol az egyik tömbház falán láttam ezt a speed dome kamerát. A térkép itt található. ..
Külföldi sztori következik, egy olyan történet, ami azt sejteti, hogy a magyar fogyasztók homlokán ott a láthatatlan "balek" felirat, amit a határokon túl is jól ért mindenki. Olvasónk, Duarte Freitas Carvalhal Souza do Rego Ramalho nem beszari, így Nagy-Britanniában bérelt…..
canya71 2013.10.03 09:28:07
Érdeke, itt Magyarországon van olyan autókölcsönző, akivel nincs gond. Én a Pit-Stop rent a car-ba botlottam bele a neten, a www.ber-autok.hu oldalon. Eleve az online bérlés miatt kaptam engedményt, odahozták a kocsit (transit)és tök flott volt minden. Külföldre is lehet vinni, persze Angliába azért nem velük mennék :).
Azt lehet tudni, hogy milyen célra találták ki a Visa Electron kártyáját? Régen interneten nem lehetett vele vásárolni, most meg autót nem lehet ilyennel bérelni. Naiv ügyfél se Electronnal, se kápéban nem fizethette ki az Avis 200 eurós biztosítékát, tehát nem adták oda neki az…..
 Ingyenes napenergiát hasznosít.Két kollektorral fűtési szezonon kívüli időszakban, négytagú család meleg vízigényének 60%-át biztosítja.Gyorsan megtérülő költség.Alacsony üzemeltetési és karbantartási költség.Hosszú élettartam.Környezetbarát.Két kollektorral…..
canya71 2013.09.25 08:23:26
Napkollektoros rendszereket a www.gaz-szer.hu oldalon találhat a kedves érdeklődő. Gázkazán ugyanott. Gázszerelő szintén.