Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Billy F. Gibbons

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Álmatlan éjszakákon szoktam szemlézni az Új Embert, ami a katolikusok legfőbb lapja elvileg, gyakorlatilag pedig a Magyar Nemzet ájtatos melléklete. Mindig van benne bibliamagyarázat, most hogy-hogy nem, a gumibotokról. Le is vonják a következtetést a végén: "Az ügyeskedve…..
w Rágd a szájat, elvtárs! 2006.11.07 19:48:00
Bulvár, eh? Felszínesség meg egyszerűsítés? Vannak jó elvtársak sokan, akiknek tele van már a tökük az egyrészt-másrészttel. Az egykutyázással meg az ojjektivitás báránybőrébe bújtatott reakcióval. Íme egy olvasói észrevétel a Népszabadságból. Igaz, hogy szombati, de…..
A kicsi szép, tartja a mondás, és én azt gondolom, hogy a kis hülyeség is szép, főleg, ha egy frakcióvezető mondja a Mokkában, aki mégsem egy házmester, aki hólapátolás közben, dekkel a szájában dörmög ökörségeket. A mai Mokkában Pásztor Tibor az MSZP V. kerületi…..
Billy F. Gibbons 2006.10.18 21:27:30
Billy F. Gibbons 2006.10.18 21:30:49
Félreértés ne essék, nem akarom én itt a miniszterelnök vagy pártja kollektív farkát a kis számmal illetni, se kutyám, se macskám egyik sem, de ez a fletózás tegnap este a Fábry Showban kissé unalmas volt. Mert nem baj az, ha valaki cinkeli a kormányt, tegye, annak idején Hofi…..
Rohadt jó, milyen lenne? A jelenleg futó animációs sorozatok legeslegjobbika (igen, szerintünk jobb, mint a South Park) a legtöbb Emmy-díjjal (eddig 23) jutalmazott ütődött család története itton egy évaddal van csak lemaradva a kinti vetítés mögött (ezért simogatás jár a…..