Regisztráció Blogot indítok
Adatok
birdlady

0 bejegyzést írt és 155 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét hallatott magáról a blogunkban nemrég szereplő filozófus házmester, aki szerint "szabad akarat van", és "az időt nem lehet leelőzni".     Az ilyen kreatív elmék egy általában rettenetesen impotens lakógyűlést is képesek feldobni. Persze,…..
birdlady 2010.08.10 08:55:33
@Telepi János: Sajnos nem voltam jelen, csak szüleim, a banzáj nagyjából este 10-ig tartott. Az (Ex) IB elnök asszony tajtékzott, de nem tudott mit tenni.
SzG megtalálta a világ egyik legpofátlanabb, legcinikusabb, mondjuk ki, legpatkányabb kéretlenreklámozási megoldását. Ugyan mi venné rá hatékonyabban a társasház lakóit, hogy megrendeljék a védelmet a Piedra Securitytől, mint ha a kilincsükre akasztott szórólap miatt feltörik a…..
D.A. csótányokkal múlatta az időt a BVSC uszodában, aztán gondolta jelzi a panaszkönyvben az undorító kis állatok jelenlétét, de a néni szerint már más megtette és úgyis mindegy, bármit tehetnek, a csótányok nem mennek sehova. Mi azért a csótányirtással megpróbálkoznánk a…..
PetiAti valódi boldog ügyféllé tette a Decathlon egy megdöbbentő eljárással: ami az egyik áruházban le volt értékelve, az a másikban még nem, de mivel PetiAti kiment érte, egy szó nélkül odaadták neki olcsóbban. Megható történet egy evezőpadról. Betévedtem a Decathlon…..
Ismét olvasók válaszolhatják meg az olvasók kérdéseit (van köztük pár igen régen feltett, ezer bocs a csúszásért)Retekblog (Csak a szépre!): A Hold utcai volt Postatakarékpénztár előtt (körül) miért van még mindig az a fából készült "tákolmány"? Hullik a…..
birdlady 2010.02.08 12:38:00
@tengerecki:
Pár éve a Képolna Kertben akartunk lakást venni, akkor a Kápolna kert kivitelezője mesélte, hogy megpályázták az aluljáró felújítását. Ők akarták megcsinálni és mindenféle pékséget meg mini boltokat akartak odalent kialakítani.
best of semmi 2010.02.03 16:35:22
 Kiss Tibor Noé képe.           ..
Életminőségem jelentősen javult, amióta lakóhelyem közelében megnyílott az Aldi. Azelőtt alig hallottam róla, sőt összekevertem a Lidllel, amiről viszont annyit tudtam, hogy terrorizálja és kukkolja az alkalmazottjait. Baloldali érzelmű állampolgárként tehát eleve gyanakvóan…..
A 100-as szám mágiáját kihasználó gagyizsebkendőket bemutató numerológiai mikrosorozatunk második részében Anna mutatja be a kimért zsepit. Aki lát hasonlót, szálljon be a mókába! Ez volt az első rész. Kérek 13 deka papírzsebkendőt! Szeletelve, hajtogatva. Amit én vettem,…..
A Sziget első, rasszizmus elleni napján stílszerűen mi is a témával kezdünk. Nézzétek meg Lily Allen Fuck You (Very Very Much) című számának magyar verzióját. "Magyar színészek egy csoportjának elege lett a homoszexuálisokat érő verbális és sokszor fizikai…..
A Homár egy újságíró haverja jó barátja az Aquaworldben borzalmas körülmények között meghalt kisfiú szüleinek. A szülők rajta keresztül kérték meg a Homárt annak a közlésére, hogy nagyon szeretnék, ha Soma keddi, dunaújvárosi temetésére nem mennének újságírók és…..
Bár az Aquaworld négy dolgozóját kirúgta a tragédiát követő vizsgálat nyomán, elképzelhető, hogy nem ez a négy ember, hanem sokkal többen tudhattak a gyilkos aknafedél hibájáról. Ferenc nejének egy az Aquaparkban táborózó gyerekcsoport felügyelője mesélte, hogy ők egy…..
Meg amúgyis minek, ilyenkor csak a sör meg a gyümölcs megy, ne akarjon naiv ügyfél egész héten zabálni. Greg03 azonban hajthatatlan, két helyen is előfizetett heti menüre, de egyik sem szállít. Ha valakinek van aszfaltolvadásbiztos tippje, ne sajnálja: Úgy látszik, a…..
Ha nem írnánk ezt a tejjel-mézzel folyó blogot, máris rohannánk elfoglalni a meghirdetett állást, amire András hívta fel a figyelmünket. ..
birdlady 2009.07.10 08:52:23
@Secnir:

Gyógyszergyártásban nincs HACCP, ott GMP van... Az előírásokat meg mindenki tudja, a tablettázó is...
És a X. kerületben több gyógyszergyár is van, nem csak a Richter.
Vastagbőr Turult a Szoborparkba?! 2009.06.21 09:01:00
Az elvtársak mindig tudnak meglepetéseket okozni, de azért most nagyon-nagyon elvetették a súlykot. A hányatott sorsú, bontásra ítélt, majd "művészileg átértelmezett" turullal kapcsolatos megszólalásuk igazi méregkeverőhöz illő mestermunka: rövid, de annál velősebb.…..
Vastagbőr Jobbik vs. melegek 2009.06.19 13:01:00
Avagy az SZDSZ-kampány életrekelt. Úgy hírlik, hogy a Jobbik idén is meg szeretné akadályozni a melegfelvonulást, együttműködést kezdeményeztek más szervezetekkel, és az együttműködés első konkrét célja a Meleg Méltóság Menet megakadályozása lesz. A melegszervezetek…..
A bangkoki főpostán csodálkozhattak, hogy a magyarországi kollégáik miért hozzájuk továbbítottak egy Finland címzéssel ellátott levelet. Land-Land? Édesanyám május 11-én Kecskeméten feladott egy DVD-t, amit Helsinkibe szeretett volna nekem küldeni. Mindezt elsőbbséggel tette,…..
Azt hinné az ember meg a Homár, hogy egy olyan válság idején, ami leginkább az autóipart verte földhöz, a megmaradt kevés vásárlóval úgy bánnak, mint a hímes tojással. Vagy a kihalóban lévő vombattal. De legalábbis nem verik át őket csúnyán és átlátszóan. A magyar…..
birdlady 2009.06.10 08:25:30
Épp a héten szembesült a Homár barkácsüzleteink középkori hómpédzseivel, amiken jó, ha az aktuális papírkatalógus szerepel, amiben alig van valami, keresni meg nyilván nem lehet. Tényleg annyira drága lenne felvenni egy embert, az online árlista frissítésére? Nem kell…..
birdlady 2009.03.20 21:48:09
stipistopi@obi.hu
stipistopi@bauhaus.hu
stipistopi@baumax.hu

Ezekre kell a köremailt küldeni :)
Attila megelégelte, hogy az újpesti Spar biztonsági őrei ahelyett, hogy a dolgukat végeznék és a vásárlókat védenék az erőszakos piás hajléktalanoktól, a kosárpakolásnál sokkal többre nem hajlandóak. Tisztelt Spar! Egy fontos problémával kapcsolatban kérem azonnali…..
Zoltán kiborult azon, hogy minek takarítják gőz- vagyis dupla hókotrós erővel a Hősök tere közepét, az utak helyett. Nem gondolt ugyanis bele, milyen lenne, ha váratlanul megpördülne az Ismeretlen Katona. Jó reggelt mindenkinek ezen a havas reggelen!   Szóval hóhelyzet van.…..
A gátlástalan, gyermekek egészségének, életének feláldozását sem sajnáló pénzéhség újabb iskolapéldája a kínai tejporbotrány után: "Nyolcvannégy gyerek halt meg Nigériában egy fogzási fájdalmakat csökkentő szertől, amelyben olyan sűrítő folyadék volt, mint a…..
birdlady 2009.02.10 10:07:46
@a szoci még kómában is lop:

A szülők meg csak úgy kapkodnak a csomagok után: de jó, fogzáskönnyítő! Pont ez kellett nekünk!

És vajon melyik országból jött a szállítmány? Akik a gyógyszert készítették, valószínűleg komoly hatósági felügyelet alatt állnak. Nem lehet csak úgy tonnaszámra gyártani a dietilénglikolos marhaságokat.

De persze nyugodtan ki lehet kiáltani bűnösnek a gonosz, csúnya gyóccergyártókat....
birdlady 2009.02.10 10:14:00
@laspalmas:

De kitől? Melyik országtól érkezett a segély? Vagy melyik gyógyszergyártól? És az melyik állam hatóságának a felügyelete alatt áll?
birdlady 2009.02.10 10:27:59
@a szoci még kómában is lop:

De ha közvetlenül a gyártó szállítja le, akkor neki mi érdeke van ebben?
A Magyar Postát összezavarta az tény, hogy a HVG sok más laphoz hasonlóan a havi lapszámot még az előző hónapban megjelenteti és kiküldi előfizetőinek. Így Zoltán januártól induló, negyed évre vonatkozó előfizetésében nem szerepel az első szám, hiába fizetett érte, mert…..
birdlady 2009.02.03 12:44:42
Na, ilyen levelet még nem kaptam, eláll a csápom is tőle, szinte érezni a nyirkos tenyeret, a borzongató izgalmat, a nagy nyelést aztán a bűntudatos hallgatást. Olvasónk ugyanis tízezerrel kevesebbet fizetett egy focicipőért, most meg mintha a lebukástól félne. A kérdése az, hogy…..
birdlady 2009.02.03 08:29:51
Ha feltételezzük, hogy a spamküldők teljesen hülyének nézik a címzettet, akkor mit gondoljunk arról, ha a spam végén a leiratkozáshoz azt ajánlják, hogy egy 90-es számra küldjünk sms-t? Utánajártunk, a 4 éve üzemelő netfizetes.hu viszonteladójának egy új ügyfele volt, aki…..
birdlady 2009.01.30 13:10:29
Nem is, a stipistopi@mail.hu címmel lehet csak leiratkozni...
birdlady 2009.01.30 13:12:12
@F.house: :D :D :D