Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tururú!

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon régen még legendás volt a Gundel, jó ideje már nem az. Hogy mi lehet egy patinás márka szétrohadásának az oka, az gyönyörűen látszik Péter példáján. Olvasónk barátja a Gundelhez tartozó, azzal szomszédos Bagolyvár étteremben evett, majd jattolás után jött rá a…..
Meglepődve szembesültek a magyarországi kerékpárutak állapotával azok az EU-intézményi dolgozók, akik részt vettek a kontinenset átszelő Európai Kerékpáros Túrán, számolt be a Levegő munkacsoport. A Duna mentén vezető 1300 kilométeres túrán átkerekeztek Németországon és…..
tururú! 2010.09.14 21:42:31
magyarországon a bunkók büszkén vállalják, hogy bunkók.

lásd:
@egyittlakó:

"Senkinek semmi köze hozzá, hogy bringázva veszélyezteted a saját életed. Jogod van hozzá, csak ne sírj. Kitalálták már az autót is, ami jóval biztonságosabb, mint a bicikli. "
tururú! 2010.09.14 23:01:03
@errorka: akkor gondolom, helyénvaló az a válasz, hogy akkor meg az ilyenekből, mint te, lesznek a gyilkosok.
A társkereső oldalak több veszélyt is rejtenek, de az alábbi történet kicsit rendhagyó. A magánnyomozó felfogadása még törvényes lehet, de az eredmény és a levelezés közzététele mindenképpen aggályos.Szia Zugügyvéd,A következő bosszantó dolog történt meg velem. Egy…..
tururú! 2010.07.22 14:51:53
@tururú!: ...hát kész.
tururú! 2010.07.22 15:02:19
@total eclipse: tátott szájjal rohantál bele ebbe a faszba. :D

@fülzsír: nem offolj, nem illik.
w Törpe-fejűek 2010.06.23 05:00:00
Írók, alkossatok remekműveket!A. A. Zsdanov Bőven ideje volt, hogy Brüsszel, a média, az alkotmánybíróság és Gyurcsány után a kultúra is megkapja az iránymutatást. Ott se maradhat minden abban a bábeli szodomában, amiben a szocik hagyták. Elő is került a zsinórmérték. A…..
Varánusz Megrostált magyarság 2010.06.23 08:00:00
"...ne veszekedjetek többet, mint ami jól esik, - mondá az Úr - és megteremté Semjén Zsozseszt az ő igen nagy kegyelméből..."Pótviktor most kiéli magát. Úgy igazán. Az Orbán nyaralása alatt előszobatitkárból félistenné előlépett Zsozsesz  szemmel láthatóan…..
"Szegény fizess! Ez Orbán csomagjának lényege. A liberálisokat eddig dühödten ostorozó Orbán most virtigli liberális adóprogrammal állt elő.   Az egykulcsos személyi jövedelemadót az elmúlt években csak az SZDSZ szorgalmazta. Mára fordult a kocka és Orbánból Kóka…..
tururú! 2010.06.09 11:39:12
@fogash: áruld már el, hogy hol a picsában van az eddig szajkózott RADIKÁLIS ADÓCSÖKKENTÉS?!

ki a demagóg?
tururú! 2010.06.09 12:09:21
@fogash:
így van, és a többség, akik lehet, hogy "nettóban" ugyanannyit kerestek, mint te, még többet fog mutyizni. úgy tudtam, a "radikális adócsökkentés" nem azért volt meghirdetve, hogy akik jobban kerestek papíron, azok még jobban keressenek, hanem hogy ne kelljen így-úgy mutyizni, tilosban járni, elkerülni, elmenekülni, kézből-kézbe fizetni.

de persze örülj a pénzednek, jól is fog jönni, ha pl. orvoshoz kell menned, mert "ingyen" nem biztos, hogy találsz majd, vagy az nem biztos, hogy tudni fog magyarul.
Peti és Lali, a Fidesz két aranytorkú madara ismét színre lépett, csak gratulálni tudok mindkettőnek. Örültünk, hogy a kormányváltással megszabadultunk Szollártól, a Rohadtul Irritáló Nyilatkozatok bajnokától, de sajnos helyettesítik. Hétfő, parlament, magabiztos debreceni…..
Többek között én is megkaptam a levelet a postaládámba Orbán Viktortól. Hogy honnan tudja a nevemet és címet a Viktor, kész rejtély. Bat kolléga is megkapta, ő beszkennelte nekünk és elküldte. Az eleje a szokásos Viktor-bullshit-generátor, viszont a vége valami újat tartalmaz:…..