Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Layosh

5 bejegyzést írt és 495 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kipróbáltuk a legújabb Xiaomi TV okosítót, színpadon a Xiaomi TV Stick 4K. Újra gondolt belső és kissé megnőtt külső, de a lényeg szinte változatlan, megbízható és egyszerű működés immár 4K felbontásban. A Xiaomi már rutinos szereplőnek számít a TV okosítók piacán, jónéhány korábbi készüléküket…..
Megérkezett a tesztműhelyünkbe a Mecool KM2 TV Box, ami számos újítás tartogat a felhasználóknak. A Mecool KM2 végre egy teljesen gyári Android TV készülék lett, ami ráadásul hivatalos Netflix 4K támogatással is rendelkezik. A Mecool készülékeit eddig is nagyon kedveltük, például a legutóbb…..
Layosh 2021.06.14 21:07:27
@Faby: Igen, sajnos gyenge a LAN, de legalább van. A Mi Box S-en, de még az új Chromecast Google TV-n sincs. Ezért is írtam be a pozitívumokhoz és a hátrányokhoz is, tök jó, hogy van, de lehetett volna jobb is... mindig van valami kicsi, ami belerondít az összképbe.

Az Amazon Prime Video-ra előlehet fizetni, ráadásul most kedvezményesen csak 899- Ft (az ingyenes próba után). A kereső szerint jelenleg 106 magyar szinkronos, vagy feliratos film van rajta.
Megérkezett a legújabb Mecool KM6 Deluxe TV Box és vele együtt debütált a legújabb Amlogic S905X4 processzor is. Ezúttal eredeti Android TV (ATV) rendszert kapunk a Mecool KM6 Deluxe-al és megérkezett az AV1 támogatás is.  Eddig is nagyon szerettük a Mecool TV okosító készülékeit, de most talán még…..
  Hozzánk is megérkezett a Google legújabb TV okosítója, ami a sokat sejtető Chromecast Google TV-vel elnevezést kapta. Gyakorlatilag ez is egy TV Box, nagyon letisztult formába öntve, előtérbe helyezve az egyszerű kezelhetőséget és funkcionalitást. De vajon nyújt nekünk olyasmit, ami eddig…..
Megérkezett végre fizikai valójában is a Xiaomi legújabb TV okosítója, itt a Xiaomi Mi TV Stick. Még májusban mutatták be nagyon titokzatosan ezt a kis kütyüt, ami valójában egy pendrive méretű mini médialejátszó, eredeti Android TV rendszerrel és elméletileg arra hivatott, hogy a buta tévét okossá…..
Az alábbi levél írójával hosszan leveleztem, mert a sztori annyi extrém elemet tartalmazott. Eleve mi az, hogy egy 2 nappal korábbi vásárlás miatt csapnak le valakire? Nem beszélve arról, hogy rekonstruálják a vásárlását, egrecíroztatják az irodában, majd zárésnak aláíratnak vele egy…..
Na, ilyenre még a Homár sem emlékszik, pedig itt aztán lyukas törölközőktől fogadósokig mindenféle sztori megfordul. Üdvözlöm Önöket. 2014-ben vásároltam a "PcLand" nevezetű kereskedelmi egységnél webshop-os rendelés útján egy ASUS márkájú, 27" méretű monitort…..
Tavaly november óta lehet Budapesten is használni az Ubert, ami egy szuper app arra, hogy fuvart szerezzünk magunknak a városban. Az várható volt, hogy az első panasz számlázási ügyben fog érkezni, mert a rendszer ugyan felkínálja a számlalehetőséget, de én még nem beszéltem…..
Miért? Mért nem haszálják az emberek korunk vívmányait? Egy perc alatt le lehet csekkolni bárki és bármit a neten. Sok csalódástól kímélte volna meg magát szegény Dániel is, ha nem utólag guglizik, hanem előre.  Tisztelt Szerkesztőség! Eddig "sajnos" nem voltam…..
Múlt héten már volt egy posztunk, amit kiakadt ügyfél helyett egy ügyfélszolgálatos írt hasznos tanácsokkal a köz javára. Ezúttal egy korábban Ferihegy legnagyobb földi kiszolgáló cégénél check-in agentként dolgozó ("ő az a hülye, akivel üvöltözhetnek az utasok…..
"A megbízható online bolt!" - hirdeti fejlécében az Electron.hu, és kacifántos hitvallást is tesz, mely szerint "Termékeink árainak kialakításakor figyelmünk az alacsony haszon melletti kedvező árra öszpontosul, ezzel biztosítva a piaci helyzetben a maximális kedvezményt…..
Péter Galaxy S3 telefonja egy évig sem húzta ki, megrepedt a képernyője, aztán pár hónap múlva kimúlt. Decemberben bevitte a MediaMarktba, ahol egyáltalán nem volt hangulatuk szakvéleményt írni róla, sőt a telefont sem akarták visszaadni. Bemondásra előbb 20, majd 50 ezer forint…..
Naiv szifonos előfizető majdnem kapott egy 800 forintos Domino-kártyát új iPhone 5-öse mellé a Telekom telefonos ügyfélszolgálatától büntetésből, amiért késve fizetett be egy számlát. A T-Pontban azonban kiderítették, hogy ilyen "akció" nem létezik, és törölték a…..
Layosh 2013.10.09 14:17:17
Kaptunk egy érdekes összefoglalót, ami Schobert Norbi új Dr. Schwarz élelmiszercsaládjának ordenáré marketingkamujait igyekszik csokorba szedni. Igen hamar kiderül például, hogy nem létezik a Dr. Schwarz nevű élelmiszeripari német vállalat - mi sem találtuk -, akiktől vehette…..
Bettina két napja küldte be ezt a juhtúrót, ami az eredeti címkéje szerint akkor még csak két napja járt le. Biztos jó volt még: CBA, átdátumozás…. Történetem feltehetően nem egyedi eset. Például, aki szintén vásárolt a veresegyházi CBA "Prima" (a jelzőt inkább nem…..
Tamás mit sem sejtve vette át Asus notebookját, amin csak bekapcsolva látszik, hogy beteg a kijelzője. Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy naiv voltam és PickPack ponton való átvétellel rendeltem egy notebookot a levél tárgyában nevezett Ipontól. Persze jobb lett volna személyesen…..
Igazi jófajta nyári mélytaplósággal szembesült a hét legrosszabbul járt naiv ügyfele, aki egy kullancs miatt ment be a miskolci MÁV rendelőbe 1,5 éves fiával, és sírva menekültek ki onnan, miután valami alkoholista/szekszuálisan frusztrált biztonsági őr leordította a…..
Breaking! K.M. szerint a Players Room szakértője lejött a klasszikus "nem rendeltetésszerű használat" szövegéről, és vadiúj diagnózissal hajtja el a panaszosokat: Nem mondom, hogy álmaim márkája a Tommy Hilfiger, sem azt, hogy álmaim üzlete a „Players Room” az Árkádban, de…..
Naiv ügyfél előfizetési csomagot váltott a T-Home-nál (nem írja, de biztos kisebbre), amit azzal jutalmaztak, hogy egy új emailcímet is kapott hozzá, a régit viszont szó nélkül törölték: A T-Home számomra megmagyarázhatatlan húzását szeretném megosztani, illetve véleményt…..
Layosh 2012.11.23 08:46:25
Fészbúk-csatába keveredett dühös előfizetőivel a Digi, miután szó nélkül kidobta az összes Discovery csatornát a kinálatából. Naiv ügyfél kommentjét még sikerült kitörölniük, azóta azonban elárasztották az oldalukat a panaszosok. A Digi (még azt az egy nagy betűt se…..
Layosh 2012.11.21 13:32:06
Itt lehet reklamálni: www.facebook.com/digiportal
Garantáltan nem lesz kitörölve a hozzászólás.

Amúgy engem is törölt és tiltott a digi...
Naiv ügyfél belefutott az egyik legklasszikusabb számítástechnikai malőrbe, amikor a neki berendelt egyelten termék hibás, ezért aztán cserélni se tudják: Úgy döntöttem beszerzek egy tintasugaras nyomtatót. Választásom a HP Photosmart 5510-re esett, nem utolsó sorban azért,…..
Kissé meglepő, hogy június 25-én indul Magyarország első 3D-s televíziós adása, de a pontos műsorról szinte semmi sem tudni. Itt van egy nagy durranás a Magyar Televízió, illetve az MTVA részéről, és valamin mégis kicsit elcsúszik a dolog. Kicsit. Pedig a televíziós csatornák…..
Naiv pizzarendelő és párja szaglószervein sebet ejtett a Pizza Forte speciális érlelésű pármai sonkája, úgyhogy visszaküldték. A második pizzát egy másik címükre vitték, a harmadiknál pedig kiderült, hogy volt már ennél büdösebb is: Ma délután úgy döntöttünk a…..