Regisztráció Blogot indítok
Adatok
breezer

0 bejegyzést írt és 145 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A "karácsonyi kötelezők" akciónk keretében, a 157. adásban  Blacksheep arra kötelezett, hogy megnézzem a Thort. Gondoltam, ha már idáig fajult a dolog, akkor el is készítettem hozzá egy audiokommentárt. A film 00:03:48-kor indul. Itt le tudjátok tölteni az audiokommentárt (103…..
breezer 2019.01.15 19:05:47
@freddyD: YEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!

köszi a választ ;)
Újra transzatlanti járatok indításáról beszélnek a Ryanair vezetői. Nem semmi lenne, ha valóban 100 euró alá nyomnák az átlagos jegyárat, de ehhez az kellene, hogy be tudjanak szerezni olcsón egy nagyobb széles törzsű flottát és az sem árt, ha tartósan alacsonyan marad az…..
Az igazán jó játékok el tudják érni, hogy évekkel, sőt évtizedekkel a megjelenésük után is aktív közösség működik körülöttük. A Heroes of Might & Magic sorozatban pedig elég jó játékok jelenetek meg, mégis kicsit meglepő azért, hogy 2018-ban is mennyire virulens magyar HoM&M-rajongótábor…..
UPDATE 2019:Bár a poszt 2012-ben íródott, de jelenleg is aktuális! 2019-ben! További hasonló posztok (rendelés külföldről):ÁFA-VÁM határok: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol1reszSzállítási idők: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol2reszVámolási folyamat:…..
JobAngel Állásinterjúk fajtái 2016.08.29 06:00:00
Álláskeresőként sokféleképpen próbáljuk kitalálni, jó lesz-e az adott cégnél dolgozni, nem választunk-e félre. Az elhelyezkedés, az iroda milyensége, az ott dolgozok öltözéke, arckifejezése, beszélgetései az interjúztató irodája (ha ott van az interjú) vagy a tárgyaló felszereltsége, berendezése,…..
breezer 2016.08.31 13:05:20
@jobangel: Köszi a gyors választ! Már küldöm is, mert ma van a határidő. Mondjuk annyiban csodálkozom, hogy azt hallani mekkora munkaerőhiány van - ahova jelentkezem külön név szerint meg szokták említeni, hogy ilyen gondokkal küzd - és akkor még finnyáskodnak ha az embernek többlet végzettsége van...fura
A magyar családok asztaláról nem hiányozhat a rántott hús. Elkészíteni viszont picit macerás, ráadásul sokszor a sütés miatt az egész házban olajszag terjeng. Ezért ma hoztam nektek egy teljesen új sütési módszert, amivel megspórolhatjátok a bűzt, az olaj árát és talán némi kis időt is. Az elején…..
Most jött a sajtóközlemény, sírunk: A Sport TV úgy döntött, nem hosszabbítja meg az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) jogait, mert az hosszú évek óta az elvártnál jóval alacsonyabb nézettséget hozott. A csatorna új kalandba vág, a UFC bemutatatásával új tartalmat hoz el exkluzívan…..
Az állásinterjúkon általában felmérik a jelentkező szakmai tudását, ez rendben is van. Szakmai tesztek, próbafeladat, vagy sima beszélgetés, lényeg, hogy szakmai tudásodra, tapasztalatodra koncentráljanak. Ehhez képest ebben is el tudják vetni a sulykot a munkáltatók… Érdemes átgondolni, hogy…..
Silver Fox Förtelmes főnök 2016.03.24 15:32:45
Mi kell ahhoz, hogy valakiből förtelmes főnök váljék? Semmi extrémre nem kell gondolni. Van öt alaptípus, amely pokollá teheti a beosztottak életét, nem mellesleg a céget is a biztos bukás felé navigálja. Legalább egyel ezek közül valamennyien találkoztunk már. A túlbuzgó Az…..
breezer 2016.03.25 20:33:16
@djlashungary: húha
breezer 2016.03.25 20:33:54
@KDNP a selejtek gyűjtőhelye: sztem sehol nincs ilyen, se köz se privát szférában
Előre szólok, hogy ma egy jól láthatóan (olvashatóan) boldog és elégedett ember posztja következik, méghozzá egyenesen Svájcból. Attila egyszer régen (nagyon régen, 2011 végén) már írt ide, és most megtette megint, ami nemcsak azért nagy öröm, mert mindig jó a régi szerzők…..
A pisztácia tipikusan az a gyümölcs, aminek a termését mindenki ismeri (és a legtöbben szeretik is), a többség viszont nem tudja, hogy mi fán terem (pedig tényleg fán), növényként pedig tényleg kevesen látták. Ezen próbálok most segíteni, az alábbiakban fény derül arra, hogy hogy is néz ki valójában…..
Az utóbbi években fokozott figyelmet kapott a D-vitamin szerepe, mivel felismerték, hatása nem korlátozódik a csontanyagcserére, hanem fontos szerepet játszik a szervezet immunfolyamataiban. A D-vitamin az egyik legősibb vegyülete szervezetünknek, melyre szinte valamennyi szervrendszerünk megfelelő…..
Magyarországon foglalkozik néhány nyelviskola és állásközvetítő (fejvadász) cég idegennyelvű állásinterjúra felkészítéssel. Ezek nagyon hasznosak, de egy álláskeresőnek nem feltétlenül van pénze rá. Álláskeresőként azonban saját magad is fel tudsz készülni, ha nincs…..
breezer 2014.08.07 16:36:19
@jobangel: Rendben, köszönöm szépen! Nem akarlak siettetni, nem olyan hű de sürgős, tényleg az érdekelt, hogy megkaptad e és hogy szeretnél e majd válaszolni :)
Filmbarátok Podcast #50 (2014. Május) 195 percBeszélgetnek: Blacksheep, Gergő, freddyDTéma: -A csodálatos Pókember 2-Transzcendens-Veszélyzóna-Az elnémultak-Elcserélt életek-Borgman -Blackfish -The Crash Reel-The Sweeney - A törvény ereje-Cypher A felvétel itt letölthető mp3…..
breezer 2014.05.15 05:44:27
@peti40: "A másik meg az, hogy nem akarok a neten élni gyakorlatilag. Így is próbálok minél kevesebbet online lenni. "

Ezt nem értem. Ez csak a tartalom fogyasztás módja, a lényeg magán a tartalmon van, nem fontos hogy azt offline vagy online (és ezek részhalmazai) történik.
breezer 2014.05.16 20:52:47
@breezer: valaki esetleg? de most komolyan freddyD hova küldjem vagy hol tudom megnézni a listát, hogy rajta van e egyáltalán?
A várhatóan ősszel elinduló Celeb vagyok, ments ki innen! című RTL-es celebtúlélőműsor harmadik évados szereposztását találgatja a Bors, és menten egy olyan névvel nyitott, akire várhatóan a nézők is szívesen odakapcsolnak majd a tévére, legalábbis a lap okfejtése szerint.…..
Szeptemberben vetíti le a Fox az első hivatalos Family Guy-Simpson család-crossovert, írja a Mashable. A csatorna elnöke jelentette be nemrég az egyórás epizódot, amiben a hírek szerint Homer és Peter összeverekednek, Bart gördeszkázni tanítja Stewie-t, Lisa segíteni próbál…..
Egy teljes napot vártunk ennek a posztnak a megírásával. Egyszerűen nem akartuk elhinni, hogy ilyen van, létezik. Nem akartunk lukra futni, megvezetni olvasóinkat. Azt sejtettük, hogy az illetékes minisztérium vagy a városvezetés kiad majd egy közleményt, amiben mindent cáfolnak, és…..
Martin nem teljesen érti, hogy ha hibátlan a jobb lábon leválló sarkú Diesel-cipője, akkor a másik felén miért nem jön le a gumi? Körülbelül 2-3 hónapja tértem be a Westendben lévő Office Shoes üzletbe, hogy vegyek magamnak egy kényelmes átmeneti cipőt. Egy fehér Diesel…..
breezer 2013.12.03 23:16:30
@Zolika1212: éppen cipővásárlás előtt állok... hol nézzek akkor szét?
breezer 2013.12.03 23:18:00
@Píter: ugyanaz a kérdésem hozzád is, mint zolikához :)
A fejlett és gazdag államoknak is idővel választania kell, hogy a jelenlegi szociális rendszert nyirbálják meg, vagy keményebben adóztatnak.A jelenlegi tendenciák alapján az USA-ban a nyugdíjakra és egészségügyre költött közpénzek GDP-hez mért aránya 10 százalékról 20…..
   Listánkból öt olyan futballista nevét láthatjátok, akik tényleg sokat tettek a labdarúgásért, emellett nemzetközi elismertségnek örvend. Ne is húzzuk tovább az időt, kezdjünk bele!    5. Oliver Kahn    A lista ötödik helyén egy német kapus,…..