Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maratonista

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az MTV-s Wavin'flag klipforgatásának kulisszavideója. Még csak annyit szeretnénk hozzátenni, hogy "ilyen jó közönségünk még sose volt" :)(rendező: M. Nagy Richárd)és közkívánatra a szöveg: Halld a hangom, hidd az álmom Vidd magasra, égbe szálljon Lelked büszke,…..
A magyar gyerekekenek ne kelljen külföldre menniük speciális képzésért, ez volt a célja Szuper Leventének a kapustábor létrehozásával. A válogatott hokis ötven kapussal edzett együtt egy hétig az Icecenterben. Videónkon a 31-esen kívül három fiatalember is megszólal, érdemes…..
Az NHL-döntő hatodik mérkőzésén Philadelphiába látogatott a Chicago Blackhawks. A televíziós ismétlésre váró rajongók kérésére – ahogyan korábban, úgy idén is – csak hajtás alatt ismertetjük a találkozó eredményét. Eldőlt a bajnoki cím sorsa, Patrick Kane…..
A jegkorong.blog.hu és a magyar jégkorongszövetség saját lehetőségéhez mérten kíván segíteni katasztrófa sújtotta honfitársainknak. Hokis relikviákat készülünk elárverezni jótékony céllal. Kezdésként megkerestük válogatott játékosainkat, akik örömmel álltak az akció…..
Még nem esett szó arról, hogy a kölni IIHF-kongresszusra beadott vb-rendezési pályázathoz mozgóképes anyagot is mellékelt a magyar jégkorong-szövetség. A 140 másodperces művet Szekeres László, a Sport Tv munkatársa készítette a válogatott iránti szeretetből, Péter Emese…..
2011. április 17–23. között Magyarország rendezheti a divízió 1-es világbajnokságot. Erről péntek kora délután döntött az IIHF kongresszusa. A tornára a Papp László Budapest Sportarénában kerülhet sor, a magyar szövetség lefoglalta létesítményt. A feljutásért…..
Maratonista 2010.05.22 01:36:12
@imr: A "macis rekord" szerintem majd a "Telenor Hoki Gála" dolga lesz a vb előtt, mert szerintem az IIHF nem tolerálná hogy hivatalos vb-meccsen ilyen játék legyen!
A gálát biztosan megrendezi felkészülés és rendezési főpróba okán a Szövetség és ennek egyik meccsén biztosan lesz "plüssreptetés" is!
A zászlós dologra pedig van egy szűk évünk. Az Aréna ülésrendje alapján lehetne megkomponálni a spanyol "El Clásico" mintájára az élőképet is akár!
Csak ahhoz teltház kell!
M.
Mindjárt kezdődik a playoff a világ legerősebb bajnokságában, az alapszakasz felét már összefoglaltuk, holnap ezt tesszük a másikkal is. Hogy addig se unatkozzanak, amíg ismét élesbe fordulnak a dolgok a tengerentúlon, megmutatunk egy szubjektív top 10-et. ..
Sidney Crosby hirtelen halálos góljával nyerte a házigazda Kanada a vancouveri olimpiát. Hajtós, kemény, feszült döntőt játszott a két tengerentúli csapat, a dráma a rendes játékidő utosó percében érte el a tetőfokát, az aranyérem sorsa a ráadás 8. percében dőlt el. Hazai…..
Remélem, még nem értünk fel a csúcsra, mondta Ron Wilson, az amerikaiak szövetségi kapitánya, miután csapata pillanatok alatt kivégezte a finneket az olimpia elődöntőjében. A kanadaiak nehezebben jutottak tovább a szlovákokkal szemben, de az biztos, hogy a döntőben egyenlő erők…..
Az olimpia első elődöntőjének elején nagyobb mészárlást hajtottak végre az amerikaiak, mint a kanadaiak az oroszok elleni negyeddöntőben. Kane-ék már a 13. percben 6-0-ra verték a négy évvel ezelőtt Torinóban döntős finneket. A gólgyártást Malone kezdte 2:04-nél, aztán…..
Nemcsak a nagyon nagy nevek bírnak nagyon nagy gólokat lőni, Mike Ribeiro, a Dallas 30 éves ásza például olyat csinált a Calgary elleni meccsen, amit csak igen ritkán lehet látni. Persze ne feledjük, hiába van szó viszonylag ritkán a Stars-centerről, utóbbi néhány szezonja…..
A Variety tájékoztatása szerint Korea vezető multiplex hálózata, a CJ-CGV 4D-ben vetíti az Avatart és annak ellenére telt házzal mennek az előadások, hogy egy jegy az átlagár közel háromszorosába kerül, ez azt jelenti, hogy 6,90 dollár helyett 15,80 dollárt kell fizetni a…..
Akkor most nem használunk jelzőket, tessenek megnézni a 4-1-es Ottawa–Chicago alábbi jelenetét, aztán lehet hozsannázni. Persze, hogy Brian Elliott kapus és védője hibázott a kapu mögött, persze, hogy utána mázlija is volt, de hát ez mind nem fontos. Marian Hossa amúgy…..