Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TheFan (törölt)

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Komolyan mondom, egyre jobban szórakoztat Gyurcsány "Még tíz évig leszek miniszterelnök" Ferenc blogja. A történészek kézhez kapják Ferenc testvér legszemélyesebb -és önálló- gondolatait, lehet mit elemezni. "„Lógni fogsz” – kiabálta tegnap egy…..
Lakatos Attila Borsod megyei cigányvajda ezzel a 3 perces videóval egymaga hitelesebb romavezető lett, mint a Kolompár-Mohácsi-Farkas meg az egyéb romapolitikusok együtt. Lakatos már júliusban levelet írt Gyurcsány Ferenc miniszterelnöknek, hogy szerinte milyen módon lehetne legálisan…..
A július 16.-án megjelent cikkünk a Magyar Nácivadász Szövetségről elég nagy port kavart (az Index-címlap jóvoltából sok látogatóval), főleg, mert addig nem is nagyon lehett hallani az amúgy július 4-e óta létező oldalról. A Nácivadászok másnap, július 17.-én tapsikoltak…..
Nem tudom, hogy összefüggésben van-e a múltkori hírekkel, de mintha mostanában sokkal kisebb hatékonysággal működne a Gmail spamszűrője. Csak az elmúlt héten annyi ham levelet találtam a spam fiókban, mint amennyit 2005 óta összesen. A legviccesebb - amit korábban már olvasók is…..
Subba Subba szív iWiW: Topmodell 2008.03.07 12:57:00
Egyszerűen nem mertük vállalni a kockázatát annak, hogy ma sem lesz esetleg válogatás. Ugye hogy már alig bírtátok? - Top-Modell- Kedves beküldőnk érdekes hasonlóságot vélt felfedezni a képek között, hopsz!- A három Szigli- Szivárvány alatt- Jó buli után megesik az ilyesmi-…..
Jocó két hete arra lett figyelmes, hogy az addigi 8 megás internete szerény 2 megával suhan. Az ügyfélszolgálat némi mellébeszélés után csomagváltást javasolt. Felélte volna az Externet az ADSL-sávszélességét, azaz túl sok a felhasználó vagy a gonosz manó vitte el?…..
A Homár kisíján lefotózta a kamikáze berepülő pilótát szerda koraeste Budapest egén, akit röviddel ezután fel is jelentettek emailben gyermekpermetezésért: Egy átdolgozott nap után párommal kivittük a gyereket a játszótérre, hogy "hadd homokozzon". No ekkor olyasmi…..
Megnyugtató, hogy egyes benzinkutakon már akkora káosz uralkodik, hogy autópályamatricája bizonylatát kereső naiv ügyfelet hátraküldik guberálni a konténerhez. The Screemnek alább vázolt esetében mákja volt, ugyanis nem happolták el előre a hamarabb érkezett guberálók a…..
TheFan (törölt) 2007.07.31 14:26:57
Az izraeli mellett a szlovák élelmiszeriparnak is nagy rajongói vagyunk, így különösen jól esett, hogy eszgábor pont a szomszédos, olcsó hokibotokól és sörvásárló magyaroktól hemzsegő uniós országban találta a fenti italt. A jellegzetes fátrai humorral megrajzolt csomagolás…..
Bogi 140-ért lőtte a hatvani Henkelben azt, amiről a hátulsó szöveg azt állította, hogy 200 éves múltra visszatekintõ Japán receptúrák alapján készült ízesített rizskrékerek, magvak, amelyek alapkövei lehetnek az egészséges táplálkozás megvalósulásának a nassolás…..
A szombati Borsban olvasható a következő cikk:Bin Laden rajong a tojásrántottáértÖt éven át dolgozott Oszama bin Laden személyi szakácsaként egy Akhtar nevű afgán férfi, aki mesélt a terroristavezér szokásairól. A most gyümölcsárusként dolgozó 65 éves Akhtar azt mondta,…..
Magyaralázás again. Hogy megy az, ha egy EU-polgár magyar ember átlagos munkavállalóként átlagos munkát akar vállalni az EU káposztaszagú szülőanyjánál? Nem fogják kitalálni: káosz, egymásnak és önmaguknak ellentmondó hivatalok, szemétség és pornó. Olvassák alant Molnár…..
No comment. Szép napot! Ma reggel kivételesen nem a MÁV-ot szeretném kommentálni, hanem egy utast. Vonattal ingázom sok tíz kilométerről immár harmadik éve, nem hiszem, hogy sok újat tud mutatni nekem a MÁV. Drága, koszos, büdös, lassú, ritkás - ez van.  A bérletet…..
Mi lenne, ha Ön egy Hewlett-Packard alkatrészes zacskót húzna a fejére, majd meghalna az erre logikusan következő oxigénhiányos maszturbálás közben? És mi lenne, ha ugyanez történne Önnel, de közben még pelenkát is viselne? Semmi, hiszen a HP az emlegetett zacskóin korrektül…..