Regisztráció Blogot indítok
Adatok
F.Márk

0 bejegyzést írt és 114 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon tisztességesen küzdve kapott ki három góllal a Ferencváros a Sapa Fehérvár AV19-től az OB I. elődöntőjének első mérkőzésén. Az első 10-12 percet nagyon megnyomta az EBEL-ben edződő gárda, és két gyors góllal megnyugtató előnyt is szerzett. Ezután enyhült a…..
A Salzburg és a Vienna Capitals egyaránt nagy lépést tett az EBEL döntője felé csütörtök este. Pierre Pagé tanítványai Zágrábban nyertek, a Volán legyőzése révén elődöntőző bécsiek pedig Linzben. Mindkét mérkőzésen három gólt ütöttek a vendégek, mire a…..
Az otthon kezdő csapatok nyertek az EBEL elődöntőiben. A Red Bull Salzburg a második harmadban szerzett két góllal verte a rájátszás első körét az alapszakaszelső Graz kiiktatásával abszolváló Medvescak Zagrebet. A Vienna Capitals kétszer annyi gólt lőtt, és ugyanannyit kapott…..
Az alapszakasz-nyolcadik horvát EBEL-csapat túljutott az alapszakaszelső Grazon. Az első szezonját töltő Medvescak Zagreb úgy jutott a legjobb négy közé, hogy előbb a nyitó meccset, majd a második találkozót is elvesztette, két nappal ezelőtt pedig háromgólos hátrányból jött…..
"A legjobbkor sikerült megszakítani nyeretlenségi sorozatunkat, mind Bécsben, mind a szezonban Ausztriában – értékelt Énekes Lajos a hősies vasárnapi bécsi siker után. – Fantasztikus teljesítményre volt szükség mindenkitől, játékosaink szinte hiba nélkül…..
Vasárnapra keddi játékunkhoz képest kell még feljebb pörögnünk – amikor is kemény csatában legyőztük a Klagenfurtot –, ha a Vienna Capitals partnerei akarunk lenni, derült ki Énekes Lajos szavaiból. A Sapa Fehérvár AV19 edzőjével néhány gondolat erejéig kitértünk…..
Különös meccset játszott az EBEL-alapszakasz utolsó fordulójában a Sapa Fehérvár AV19, de a hosszabbításos 4-3-as zágrábi vereség messze nem a játéknap legmeghökkentőbb eredménye. A Salzburg 7-0-ra kikapott Grazban, a Vienna 6-1-re Jesenicében, a Linz 4-1-re Villachban. Nagyon…..
F.Márk 2010.02.20 16:25:32
@brunzwik:Igaz a REAC ultra szinte extazisban nyomja vegig!!(De o a brazil vagy mas foci bajnoksagokban is ugy ordit ha egy csapat golt rug mintha magyar olimpiai aranyerem szuletett volna)Neki is voltak nagy baklovesei:Zagreb meccsen-idegenben-egy harmadon keresztul szlovenezte a Macikat vagy itthoni meccsen Palko szoloja utan meg az ismetlest kovetoen is Mihalyt eltette!!:)))De o valahogy belopta magat a Volan szurkerek szivebe es nelkule a kozvetites olyan mint a lakodalom zeneszo nelkul!!
F.Márk 2010.02.20 16:52:52
@Raon:Takaritasnal a huzat letepte a Sofi posztert a szel a faladrol??Vagy a popcorn heja beleakadt a fogad koze??Ennyire kiborulni meg sose hallottalak pedig voltak mar itt komoly ellenfeleid!:)))
F.Márk 2010.02.20 18:00:45
@Fejér Lilla: Kultura masodik u betu hosszu!!Neked meg annyit az illemrol ha mar valakivel beszelsz es megtisztel,hogy meghallgat akkor a szemebe nezel minimum!!
Magunkra és a játékunkra kell figyelnünk, mondta blogunknak az alapszakasz utolsó fordulója előtt Énekes Lajos. A Sapa Fehérvár AV19 edzője utalt rá, sokan spekulációra gyanakszanak. Videóbeszámolót mutatunk a csapat csütörtöki sajtótájékoztatójáról. "Egyértelműen…..
F.Márk 2010.02.19 21:27:13
@Mocsar:Ugye ugye!!Nem kene rogton az embernek esni!!
Fontos győzelmet aratott a Sapa Fehérvár AV19 az Erste Bank Eishockey Liga címvédője ellen. Az első harmadban a KAC lőtt többet kapura, a vezetést mégis a Volán szerezte meg a védő Niklas Andersson révén. Ezt még ebben a harmadban egyenlítette ki Brandner. A harmadik harmad…..
Inkább a rájátszásra készültünk az elmúlt másfél hétben, és nem a Klagenfurt és a Medvescak elleni két mérkőzésre. Természetesen ez a két találkozó is fontos, de inkább azt a célt szolgálja, hogy a playoffra jók legyünk, mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár…..
F.Márk 2010.02.16 15:01:00
@LaCok:Nem hinném az "ifikkel" felálló Ljubljana ellen egy pontra nem képes a Graz!!Jelenleg 3 pont az előnye a másodikkal szemben és 2 meccs van vissza!!Maradjunk csak 8. és Graz ellen utazás szempontjából is előnyösebb lenne mint a Salzburg !Szponzort nem az érdekli, hogy play offban hányadik vagy mert ha 6. helyen jutsz be és első körben kiesel mindegy!
Alaposan elverte a Sapa Fehérvár AV19 EBEL-csapata az értelemszerűen fehérváriak nélkül küzdő magyar válogatottat. Ted Sator csapata csütörtökön még nyolcat lőtt Romániának, pénteken ellenben kilencet kapott az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban. A gólgyártást Kovács Csaba…..
F.Márk 2010.02.13 15:36:22
@edudus:Előtte megkérdeztem hova valósi??Nem véletlenül!!Ne köss már megint belém !!:))Irgum burgum!!
F.Márk 2010.02.13 15:37:05
@forestjr:Üvöltözés??Írtam én nagybetűvel valamit is!!
F.Márk 2010.02.13 15:38:59
@forestjr:Ezt nem vágom bocsi.
A mérkőzés jó részében meggyőző játékkal komoly vezetésre tett szert az SAPA Fehérvár AV19 a Red Bull Salzburg ellen. Álomszerű első harmad és jó második harmadbeli kezdés után már négygólos volt az előny, amikor a vendégek kettőt ütve elkezdtek zárkózni. Vas János…..
F.Márk 2010.02.07 21:35:55
@bojl:Meccs után visszajött negatív volt a röntgen!Húzódás!Sándor doki annyit bökött oda "hisztis"!Ez a "b" csapat is a végén majdnem meglepett bennnket!!Nekünk hány gól előny kell egy nyugodt 2 ponthoz??
F.Márk 2010.02.07 22:09:42
@djsanyi:1-8 2-7 3-6 4-5 na már most ők 1-4 valamelyike tehát otthon kezdik rájátszást!
Bécsben jócskán az elvárások alatt teljesített a csapat, summázta a pénteken látottakat Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. A magyar bajnok 18 eddigi ausztriai meccséből egyet sem tudott megnyerni. Vasárnap adott a lehetőség a javításra, az egyik legerősebb és legjobb…..
F.Márk 2010.02.07 14:37:30
@yeti2:Kb. azokat mondta amiket te és többi társad ide már hónapokkal előtte leírt és sokan nektek támadtak!!Mit látunk meg a play offban??Nyerünk Grazban vagy Salzburgban vagy Bécsben és itthon lehozzuk mind a 3 hazait???Ez csak púderezés semmi más!!Ahogy az "Öreg" is említette decemberig ment flottul!!Aztán jött a sorkevergetés és csumi!Nem a 30.-ik és 40.-ik fordulóban elért helyezésnél kell a melleket verni hanem az 54.-ik után a nyolcadik helyet-remélem tévedek-megmagyarázni!!Nehéz lesz hiszen idén sikerült a tavalyi csapatot úgy mond megerősíteni-Godó,Vas testvérek,Kóger Dani és Martz vissza-és az utóbbi 2év EBEL légiósaink közül idén sikerült a legjobbakat leigazolni!Kérdés mára,hogy a Salzburg alapszakasz győztesként szeretne-e zárni?Realitások talaján élve sajna nekünk marad a 8.-ik hely és play off zuhanás!Évkönyvekben majd úgy fog megjelenni 2009/2010 EBEL 8.Alba Volán.Valóban minden évben előre léptünk de csak helyezésileg!!Ebben a keretben 6-8. hely benne volt de sajna benne is maradt.Még azt is hozzáveszem,hogy a Ljubljana a bajnokság utolsó harmadában gatter mert lóvé nuku akkor még lehet a nyolcadik hely is meleg lett volna! Így a szponzorok utáni vadászat is nehezebb lesz!18:00-kor veletek kinnt a meccsen!Hajrá Volán!A remény hal meg utoljára!
F.Márk 2010.02.07 14:41:56
@kiralyfi:Wazze!Fiam nekem ezt mondta a csütörtöki esti hiradóban látva de én meg lehurrogtam szegényt,nem jól láttad ilyen blama nem fordulhat elő!!Na ma akkor dupla hot-dogot kap kiengesztelésképp!!Gyökér Retek Klub!!:(
A jegyzőkönyvek szerint roppant idegesen ért véget a Vienna Capitals–Sapa Fehérvár AV19 EBEL-meccs, pedig az eredmény alakulása a harmadik menet közepéig túl sok izgalomra nem adott okot. A bécsiek nagyjából tízpercenként ütöttek gólt, ezzel 5-0-ra elhúztak, ám az 53.…..
Ideges mérkőzésen húzta be a győzelmet az EBEL-utolsó Jesenice ellen a Sapa Fehérvár AV19. Kovács Csaba és Palkovics góljaival elhúztunk, de a szlovénok még az első harmadban szépítettek. A másodikban aztán ütöttünk még kettőt Mihály és Vas János révén, majd egy…..
F.Márk 2010.02.03 00:01:09
@Thomas_AV:De a Kapcsoltam paródia viszi a prímet!!:))
F.Márk 2010.02.03 00:17:02
A mérkőzés képe annyira nem volt gyászos, mint amit az eredmény mutat, értékelte Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője a Linzben látottakat. A 4-0-s vereség oka, hogy mindenben egy kicsit jobb volt az ellenfél. Kedden ismét tévéközvetítéses meccset játszik a magyar bajnok,…..
F.Márk 2010.02.02 16:39:20
@roostand:Te mindnen evben egyszer felbukkansz itt es valakit mindig megtalalsz!Ha jol emlekszem tavaly rol71-el volt nem kis vitatok ami utan a fiad szemelyesen dobta ki a donto utan az emlekpolot neki es azota is "jo baratsagban " vannak tudtom szerint!!De lehet te igy szerzel magadnak "baratokat"!!Ma 6:2 ide!!
A playoffig hátralévő időben változik a szakmai program, közölte Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. A csapat ma Linzbe látogat, ahol idén még nem szerzett pontot. A sorok háromnegyedében és kapusposzton változás van az előző fordulóhoz képest. "Normálisan…..
Aki látta a Graz elleni mérkőzésünket, tudja, hogy sokat tett a két pont megszerzéséért a csapat. Ez végül is nem sikerült, állapította meg Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. Csapatunk az ötödik helyre lépne előre, ha nyerni tudna Villachban. Erre a szakvezető szerint…..
F.Márk 2010.01.24 16:54:01
@advocatusdiaboli:Ez most egy kötetlen buli vagy esetleg szurkolói összejövetel témák boncolgatásával??Jó lenne már egy szurkolói ankét vagy egy blogos összejövetel!
F.Márk 2010.01.24 21:16:02
@ReignOfdark:Most hiányzik igazán a Graz elleni elvszettt 2 pont!!Zagrab előtt lennénk még 1 pontal,Villach meg csak 2 pontal húzna elöttünk!Én még KAC-tól is tartok!!
F.Márk 2010.01.24 22:08:29
@bagyula:Mindegy 6.vagy 7. vagy 8. Ausztriában úgysem nyerünk még play offban sem!
A magyar kupát is beszámítva 26 mérkőzésen keresztül nem talált a rendes játékidőben legyőzőre a Dab.Docler, A Mol Liga elődöntőjében azonban ismét a rendes játékidőben szenvedett vereséget, ezzel meglepetésre a Vasas Budapest Stars lesz a fináléban az Újpest ellenfele. Nem…..
F.Márk 2010.01.24 00:19:13
@kerusz: @Video Tóni:Kemények vagytok mint a Tarzan sarka!!Ha valami nem jól sül el és azt szóvá teszik nem kell a másik fejét leszedni!!
F.Márk 2010.01.24 00:25:04
@kerusz:Amire reagáltam!!Bakkerr!!
Egy harmad alatt elintézte a Sapa Fehérvár AV19-et a bajnok Klagenfurt. A hazaiak második perces vezetését még kiegyenlítettük Kóger révén, utána azonban még négyet kaptunk az első szünetig. A maradék negyven percben már csak egy gól esett, 6-1. Csapatunk visszacsúszott a 7.…..
Sokat dolgoztunk Jesenicében, és nem is rosszul. Azért tudatosítottuk a játékosokkal, hogy az elvárt jó játék még nem ilyen. A mérkőzés nagy részében uralni tudtuk a történéseket, ez döntött a javunkra, mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. A magyar…..
Az eddigi tapasztalatok alapján az erősebb, jobb csapatok ellen tudtunk igazán jól teljesíteni, a velünk azonos szintűekkel szemben döcögött a szekér, figyelmeztetett Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője a Jesenicébe indulás előtt. A csapat a szezonban először nem tér haza…..
Egy nagyon erős, a mérkőzés első harmadát szinte végig uraló Vienna Capitals volt az ellenfél. Aztán hosszú idő után újra beindult az első sor, Palkovics két, Mihály egy gólt szerzett. A második harmadban döntő szituációkban uralni tudtuk a kapuelőtereket, végre a szerencse…..
F.Márk 2010.01.10 22:29:36
@sutyi2:Mert ennyi eszük van és ráadásul annyira vigyorognak magukon,hogy félek körbe ér a szájuk és leesik a fejük a nyakukról!
F.Márk 2010.01.11 18:35:40
@Vincenzo90:Vas volt...Fonákkal szerette volna kiemelni..Szemeddel láss....
F.Márk 2010.01.11 23:13:38
@Vincenzo90: Írtam már szemeddel láss!!Ember 3.-ik harmadban megint visszaálltunk 3 sorra-számomra ismét érthetetlen-tehát nem volt hiába a fáradtság!!Ha sportoltál komolyabb szinten akkor tudod milyen az amikor az agyad vinne előre de a tested csak rogy és görcsössé válsz,besavasodsz!Pl.Mihály ha meccs végén lezuhanyozott volna és elmegy lefeküdni nem csodálkoztam volna rajta szegény overtime-ban már alig bírt menni.De ezzel nem volt egyedül!Szív diadala volt !!Grat. a fiúknak még1x!!
Jégkorong Fehérvár–Villach 2-3 2010.01.07 20:43:00
Újabb fontos meccset bukott el a Sapa Fehérvár AV19, az ellenfél Villach először nyert ebben a szezonban Magyarországon. Pedig minden remekül indult, az első harmad után Kovács Csaba és Vas János góljaival 2-0-ra vezettünk. A második menetben azonban szinte a semmiből egyenlített…..