Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kincső

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár már majdnem megcsinálta a The Hills Have Eyes tapolcai-változatát, amikor kiderült, hogy vélhetőleg nem mutáns kannibál bányászok, hanem a jónevű Pallasz hotel/Bencések panzió tulajdonosának gyermekei lophattak a vendégektől. Legutóbb az egy hónapja bezáratott hotel…..
Unkle történetéből kiderül, hogyan lehet az államilag finanszírozott közüzemi díjakból, azaz a "rászorulóknak" támogatásként járó díjkompenzációból készpénzt csinálni. Mielőtt vki végeláthatatlan lakótelepeket vizionálna, ami fossa a pénzt, elszomorítjuk.…..
Na ez még nekünk is hihetetlennek tűnik, de kábé egy év alatt sikerült visszajutnunk oda, ahonnan elindultunk, azaz újra lehet kommenteket írni a Homár posztjaihoz. Ez persze így ebben a formában túlzott önbecsmérlés: a dolog nem pont ugyanaz, hiszen mostantól csak a regisztrált…..
ezen a Brian Setzer-koncertfelvételen? És ha igen mit is jelent ez? Brian Setzert mindenesetre imádjuk, el is kezdtük növeszteni a fejpáncélunkról csöngő szőrszerű kitinszálakat és vettünk egy doboz hajolajat...