Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RobertRoy

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Szegények, meg gazdagok – róluk beszéltek a legtöbbet idén a Parlamentben, ha épp nem a Nemzeti Együttműködés Rendszeréről és annak építéséről folyt a vita. Érthető: az irredenta kocsmapolitizálás legitim pártja annyira sarokba szorította a haladár erőket, hogy…..
Hát, gyerekek, hihetetlen ez a VB. Ennyi náció és mind-mind olyan sokszínű. Nagyon érdekes, most szembesülök azzal is, hogy mennyi fehérkenyér nép van és az emberek többsége nem is szereti az afrikai gyümölcsöket. Én meg kétpofára habzsolom őket, azaz habzsolnám, mert a cifra…..
RobertRoy 2010.06.29 14:25:58
Villámértékelés azon melegében:szörnyű meccsen kaptunk ki egy nullára Chilétől. Szörnyű volt, mert az elején egyáltalán nem derült ki, mi értelme volt Behramit kezdetni a remek Barnetta helyett a középpálya jobb oldalánszörnyű volt, mert a kiállításig is rém rosszul…..
Azért azt nem mondanám, hogy - a kép tanúsága szerint legalábbis - 5 darab biciklitároló lefúrása olyan horderejű esemény lenne, aminek kapcsán egymás nyakába kellene borulnunk, hogy örömkönnyekkel áztassuk el egymás Critical Massos pólóit, de maga a jelenség mindenképpen…..
RobertRoy 2010.06.15 23:53:02
Minden évben megfigyelhető, hogy a tavasz beköszöntével, amint kisüt a nap és a hőmérő higanyszála mondjuk 14 fok fölé kúszik, megjelennek az utcán a rövid ujjú pólós, ne adj isten pólós-rövidnadrágos fiatalok. Mai posztomban elsősorban hozzájuk szólnék, de aki nem érzi…..
A Nike nálam nem tud hibázni, egyszerűen nincs rossz húzásuk (na jó, a Wieden ideiglenes elhagyását leszámítva), szinte nincs olyan filmjük, amit nem szeretnék meg első látásra. Az új kampánnyal sincs ez másként, a Human Chain névre keresztelt film is azonnal belopta magát a…..
"A legjobb dolgok azokkal történnek, akik várnak!! - nem tudtam, hogy egy férfi ilyet is képes mondani, amikor ott a lehetőség egy jó kis menetre!?” – következő alanyunk egy igen érdekes tapasztalattal gazdagodott, ugyanis kifogott egy olyan pasit, aki elhúzódik a…..
 Na ezt nem kommentálom. Folyton védelmembe fogadom a bölcsészeket, de ők úgy látszik, javíthatatlanok. A képviselőik legalábbis.Hello Tibi!A Pesti Bölcsészt pellengérre állító cikk végleg kipofozta belőlem a maradék, bölcsészekbe vetett hitemet - de ami…..