Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Schusy

2 bejegyzést írt és 97 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KecskeDotyinak se jogosítványa, se útlevele, így aztán elég nehéz pótolni az összes többi iratát, amikor elhagyta a személyijét is: Ismét megosztanék veled egy sztorit, hogy egy életre megjegyezd, fényképes igazolvány nélkül senki vagy, nem is létezel. Voltam annyira…..
Péter egy hónapja várja a Brendon "szakvéleményét", hogy végre kicseréljék a kéttétört tengelyű 25000 forintos triciklit: Tavaly, fiam 1 éves szülinapjára vettünk egy kis triciklit a Brendonban. Az árak elég szélsőségesek voltak, egészen a pár ezer forinttól a majdnem…..
Gyerekszoba LEGO-ból ebéd 2011.04.05 12:16:00
Bár nem elterjedt kicsiny hazánkban, hogy dobozból ebédeljen a gyerek az iskolában, azért mégis elhozom nektek ide ezt a LEGO lunchbox-ot, mert jópofa. Ha az lenne, hogy dobozban vigyék az ebédet a gyerkőcök, akkor biztos valami ilyenben szeretném, hogy ez megtörténjen. Ötletes és…..
Gyerekszoba Kicsi én 2012.03.23 08:20:00
Az Austin Powers-ben Kicsi Énen jókat derültünk és álmunkban sem gondoltuk volna, hogy bizony létezik. Nem pont úgy és nem is élnek ezek a Kicsi Ének, de azért valahol mégiscsak hátborzongatóak, mint egy kiadós esti horror. Ilona Swarc fotós is erre juthatott, amikor…..
Csak tessék, csak tessék. Szabad a vásár, természetesen csak a készlet erejéig. Íme Bill Amberg kenguruja, amely csakis természetes anyagokkal, bárányszőrrel bélelt, hogy gyermekünk a legjobbat kapja. És hogy mama se maradjon szégyenben, a lehető legtöbb részt aranyra színezték…..
Nyilvánosságra hozták az ELTE államilag finanszírozott keretszámait a jövő évre. Sok kis Schmitt Pál lesz képezve, mert míg 75 államilag finanszírozott helyre fognak felvenni sporttudósokat, addig a rendszer atyai szerint csak 50 jogászra van szükség! Valószínűleg torzít ez a…..
Én olyan gyerek voltam, aki megvolt győződve arról, hogy a matricák segítségével igazán egyedivé varázsolhatom a szobám és a benne lévő bútoraimat. A gyerek szerencsére a matricák gyűjtögetésében leli kedvét, ezért külön albumokba rendezi a matricáit, és eszébe sincs a…..
„Olyan szexi volt a hölgy nőben, mint Hagyó Miklós férfiban” – a tegnapi sztorinkhoz hasonló darab a mai. A súlyos jelenség eleinte csak egy kollégájával csalja a férjét, majd az esküvő előtti héten szakít is a vőlegénnyel. Ennyi nem elég, mert a hölgy…..
Schusy 2012.01.04 11:18:56
@gernika: Nem eszem lisztet (legalábbis finomlisztet), cukrot sem :) Amúgy meg szociológia tanulás helyett inkább aludtam 2 órát, bocsi, mert az éjjel tanultam....

Igen, megbékéltem az összes kilómmal, mert beláttam hogy attól hogy depizek, meg a szarba se veszem magam, nem lesz jobb. Attól viszont hogy elfogadom magam olyannak amilyen, sokkal jobb :)

Kajáról: Nem eszek kenyeret, cukrot, sem chipset stb. Sok zöldség, kizárólag fehér hús, hal, teljes kiörlésü lisztek. És kevesebbet eszem mint a férjem, aki mindössze 77 kg. És nem megy le (mármint a súlyomból):D

A gyerekeim pedig mind soványak, no nem gebék, de jó rájuk nézni, 3 félét sportolnak, egészségesen étkeznek, szóval nem kell értük aggódni :)

Kösz

Schusy
Schusy 2012.01.04 12:10:30
@Kata1987: Hibátlan a vérképem, szal ez se nyert :) Jó a cukrom, a pajzsmirigyem, a koleszterinem, a májfunkcióm, minden. Pedig tényleg mindenre leszűrtek.... Endokrin probléma lesz, ha akad időm majd utánajárok :)
Schusy 2012.01.04 12:15:27
@gernika: Testedzés....no akkor elárulom neked, hogy fél hatkor kelek, összeszedem a gyerkőket, egyet elindítok iskolába, kettőt elviszek az oviba, de futásban ám, mert különben nem érek át Budára az iskolába. Ha nem vagyok egész nap az egyetemen, akkor ügyintézek, hidd el mindig akad mit. Utána rohanok a gyerekekért, és általában tényleg, mert szűkös az időkeret, megyünk különórákra (úszás, foci, sakk, iskolaelőkészítő, angol, karate stb) hazafelé beugrunk vásárolni, szóval a 3 gyerek mellett van általában két hatalmas szatyrom, fél nyolcra hazaesünk, vacsora, fürdés, fektetés, Este 9 van, és én még nem tanultam, nem pakoltam nem takarítottam. Éjfélig-egyig csinálok ezek közül pár dolgot, majd alvás. Fél hatkor kelés... Mikor is menjek el sportolni????

Egyébként gondolkodom rajta erősen, hogy egy-két lyukasórában elmennék az egyetem konditermébe, de egyenlőre félek hogy kiröhögnek onnan.....

Jah és nincs autónk, mielőtt még valaki azt hinné, hogy ez a nap sétagalopp :)
Gyerekszoba Kakaóbakeksz 2012.01.03 16:38:00
A kakaóbakeksz alapkellék reggelente. Igaz, kicsit gusztusmentes, ahogy mállik szét és beleesik a kakaóba és utána kanállal kell kiturkálni. Sose értettem a kisebbik lányomat, aki mindenképp mártogatni akar, ám amint előfordul az előbb felvázolt eset, miszerint kakaóba szétázott…..
Sajnos az az igazság, hogy akármilyen felületen is találkozon két humanoid, a csalás esélye mindkét oldalon alapból 50%. Ezért aztán az ember kénytelen óvatosan és körültekintően eljárni olyankor, ha például nem látja a másik embert. Ez naiv ügyfélnek nem sikerült. Az…..
Mindannyian ismerünk vérbeli királylányokat és hercegkisasszonyokat. Fodros szoknyácskákban tükör előtt billegőseket, babaházak lakóinak hercegi uzsonnát adókat, órákon át csillogó holmikkal bíbelődőket. Láthatott már köztük járva - aki jól figyelt - makacsul…..
A Zugügyvéd még nagyon meg tud hökkeni  az emberi gátlástalanságon, amikor ilyen  történeteket olvas, mint az alábbi. Nyilvánvaló, hogy az ilyen körülmények között kikényszerített megállapodás megtámadható.Tisztelt Zugügyvéd,Válófélben vagyok. Férjemnek jól…..
Gyerekszoba Sátorozunk 2011.11.30 18:20:00
Tudom, hogy pont nem aktuális, és karácsonyi ajándéknak is majdnem hogy kiszúrásszámba menne, de annyira jópofák ezek a sátrak, hogy muszáj megosztanom a kedves internetező gyerekekkel. Nem mellesleg persze hozzátartozik a történethez, hogy az én kis tündérhercegnőim szinte az…..
Schusy 2011.12.03 13:30:33
Már régóta halasztgatom ennek a bejegyzésnek a megírását, és minden egyes alkalommal, ahogy áthaladtam a Terminálon, megfogadtam, hogy elmondom a véleményem a Városban blog KÖKI-s posztjáról. És íme.Egyik kedvenc blogom a Városban blog, de most mégis vitatkozom velük,…..
Pikkpakk eljön az az idő, mikor a gyereknek már asztal kell. Legtöbbször ez már az óvodáskorban is jól jön, de ha asztalt még nem is tennénk a szobájába - pedig hát miért is ne? -, legalább egy táblát szerezzünk be, már csak a családi béke kedvéért is. Hadd élje ki azon a…..
Schusy 2011.11.09 22:24:43
Gyerekszoba Vérzokni 2011.11.09 12:18:00
Egy vérmedve erejéig már volt szó a gyerekbarát kórházi környezetről. Ez a Mikulás zoknis transzfúzió is nyugodtan egy kalap alá vehető a mi vérmedvénkkel. Bár a tervező, Kiseung Lee Helsinkiből kicsit más megközelítéssel készítette a vérzoknikat. Arra szerette volna…..
Itt olvashatjátok a Terminál tervezőjével, Zepkó Ferenccel készült interjú második részét, amelyből megtudhatjátok, milyen esztétikai szempontokat tartott szem előtt az építész, hogyan viszonyul az épületet ért kritikákhoz, zavarja-e a MÁV-os rész lepattantsága, és hogy…..
Amiről nekem valahogy az "utcára nyílik a kocsmaajtó" jutott eszembe, de ezt csak mellékesen mondom. A lényeg az, hogy a Helyi Témában jelent meg egy cikk "A postáért küzd a képviselő címmel", és arról szól, hogy Tarnai Richárd meg akarja menteni a Kossuth téri…..
 (...) A bankok nagyon szenvednek márKovács Levente elmondta: fontos lenne, hogy mindenki csak annyi terhet cipeljen, amennyit tud, ehhez képest ma Magyarországon az van, hogy terhek nagy részét a bankszektor kapta. A szektornak a bankadó, a végtörlesztés, az árfolyamrögzítés, az…..