Regisztráció Blogot indítok
Adatok
greggrant

102 bejegyzést írt és 542 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pont egy héttel ezelőtt útban Nyíregyházára a totalcaros Papp Tibivel épp arról beszélgettünk, hogy mennyire mellélőttek a kagylós cégnél a varázsbenzinjükkel, amivel tankonként akár egy litert is meg lehet takarítani. Mert az ugye nagyjából 1,5% egy alapjáraton drága…..
greggrant 2011.10.06 09:22:12
Nem értek egyet, hogy alapjáraton drága - attól függ, hogy az adott kút üzemeltetője mennyire akar gyorsan meggazdagodni. Ahogy @xaba99: mondja, én is ennél a hálózatnál tankolok, mert 1) közel van 2) a környéken lévő kutaknál amúgy is 5-6 forinttal olcsóbb. Persze a következő kagylós kút meg már a környék legdrágábbja, dehát ott meg nem is tankolok.
Tier kérdésére elég egyszerű a válasz, tulajdonképpen ő maga is tudja. Főleg lakott területen kívül veszélyes a motorosok számára a közlekedés, kisebbek, sérülékenyebbek, ha buknak, akkor lehet, hogy többé fel sem kelnek a földről. Az tény, hogy távolságival még nappal is…..
Az Indexet első fokon a következő közzétételre kötelezték egy ügynökös ügyben, átvett anyag alapján:Azt a valós tényt, hogy a felperes édesapjáról az állambiztonságiszolgálat kiállította a beszervezéséről,szóló 6-os kartont, és azintézkedési terv szerint megbízta…..
Már csak pár nap és egy egész hónapon át a legújabb, legmodernebb stadionokban követhetjük nyomon a 2010-es Foci VB mérkőzéseit. Számos látványos, modern technikai megoldásokat használó stadion van világszerte, melyekre joggal büszkék a bennük játszó csapatok és szurkolóik.…..
Ilyen még talán nem is volt: egy látszólag koncepció nélküli levél - vallomás - posztként. Ám Bombata visszajelzése annyira tetszett, hogy talán a törzsgárda sem bánja, ha néha ilyet is olvashat. Hello Tibi! A blog olvasgatása számomra is nagyon sok élményt ad és sokszor jutok…..
Az egész história kicsit olyan, mint a paraszolvencia. Talán annyi a különbség, hogy itt konkrétan kifizeted az áru/szolgáltatás ellenértékét, mégis te érzed magad kellemetlenül a borravaló miatt. Nem az, aki teljesen jogtalanul tartja még a markát,…..
- Naaagy-naaaaaagy szeretettel köszöntök minden apró-cseprő lurkómanót ezen a napsugaras, gyönnnyörűen szépséges tavaszi délelőttön!! Hogy ityeg a fityeg, balambérok? Jól? Nekem is! Mert naagyon-naagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek veletek, hisz (énekli) ez a nap más, mint a…..
Modorosblog A call centeres tréner 2010.03.05 07:00:00
-Na szép jó reggelt mindenkinek! -Jó reggelt. -Ki tudja, hogy miért van itt? Kezeket fel. Csak te, Helgus? Na, mondsza erre bátran. -Mert megnyerte a cég outsourcingban a Schnellprint nyomtatóinak is a szápportját. -Egzakt - profilbővülés történt, és biza rátok esett a…..
Csaba bő hónapja kapott egy nagyobb pénzösszeget az AXA banknál vezetett virtuális számlájára, de az a mai napig nem jelent meg, így nem is fér hozzá. A banknak csak telefonos ügyfélszolgálata van, ami általában egyszerűsíti az ügyintézést, de most Csaba nem tudja elérni, hogy…..
1. lépés: TerepszemleA csúnya lány házibuliba indul. Vagy meghívták, vagy a barátnőjét hívták meg, és ő hozzácsapódott, mindegy, megjelenik. Ezek után elvegyül (= láthatatlanná válik, fotelbe kucorodik), és hesszelni kezdi a pasifelhozatalt, hátha ez alkalommal végre…..
A mai utazós írás A magyar turista méltó folytatása, Horikától - az oly' gyakran hiányolt és követelt klasszikus, nyelvi modorosságokkal. 1. A társasutak visszatérő élcelődési formája a buszsofőrök feltételezett ittasságán vagy vezetési képességén való poénkodás. Pl.…..
Enyhén debil grafika, cuki kerettörténet - és máris kész egy olyan játék, amivel pillanatok alatt elröpül az idő. A Sushi Catben adott a macska, aki egy kirakatban ülve meglátja élete szerelmét, azonban különféle akadályok állnak köztük. Ezekre pedig a megoldás nem…..
Modorosságunkat többféleképpen kiélhetjük, és el nem kerülhetjük. Ha azt mondod, szarsz a borra, akkor proletársznob vagy, ha érzed benne a frissen vágott fű illatát, és a föld ízét, akkor kultúrsznob. Utóbbinak nehezebb lenni, mert utána kell nézni, ha aznap szabin vannak…..
Kicsoda valójában Kovács Bence János, a spanyol milliárdos, Magyarország 10. leggazdagabb embere? Újságíróként, filmesként zűrös ügyek állnak mögötte. Csalásért és okirathamisításért másfél évre ítélték Kovács Bence Jánost 1995-ben. A sávolyi motorpályát…..
 Következzék Gabica írása egy letűnt kor tipikus jelenségéről, a disszidens férjjel rendelkező, II. világháborús emlékeket gyakorta felidéző, takarékos, illemtudó és azt elváró finom úrinőről. Az alábbiakban egy igen elterjedt nőtípust szeretnék bemutatni: a…..
Eden Lake  - Gyilkos kilátások (2008)   Rendezte: James Watkins Előre is elnézést a B-oldal blogtól, amiért kölcsön vettem tőlük az "evörözést", de ebben az esetben jogos, ha azt mondom, hogy ez minden idők egyik leglesújtóbb hangulatú filmje. Tegnap este néztem meg,…..
greggrant 2010.02.11 13:41:49
@szorokin: igen, A Zongoratanárnő is jó film, de azt nem sorolnám egy kategóriába a Funny Games-szel. Mondjuk, más is a téma, de szerintem nem is üt akkorát
greggrant 2010.02.11 14:30:28
@szorokin: hát, Cannes bizony nem Uszkár-színvonal, de nem is határozza meg, mit nézek és mit nem :) Nekem túl sznob. Elég csak a Dardenne-fivérek filmjeire gondolni, amik egyszerűen csak unalmasak, mégis jelölésig vagy győzelemig vitték.
Új MÁV blog A pöfékelő joga 2010.02.11 12:18:04
Mióta lehet EC és IC vonatokon dohányozni ismét? Kalauz és utastárs szerint lehet, az áthúzott dohányzó piktogram meg biztos csak illúzió.    Szia. Régen írtam, de most vonatról teszem, a Savaria-Ciklámen IC910-ről pötyögök. Ez a vonat ma reggel indult el a keletiből…..
greggrant 2010.02.11 13:12:25
@A Gyula: Apró probléma a minősítgetéssel, mélyen letisztelt vasutas uram, hogy át volt húzva a cigi a piktogramon. Nagyon nem szeretek olyan kocsiban utazni, amit hol dohányzónak, hol nemdohányzónak titulálnak. Sajnos rákényszerülök a sima személyvonatokra hetente egyszer, és a mindent átható dohányszagtól néha a gyomrom felfordul. Beleivódik a kocsiba, az ülésekbe, és azt főleg nem fogják kitakarítani belőle soha. Ezzel pedig azt hiszem, a nemdohányzók jogai fognak sérülni.

A posztban említetthez hasonló probléma a fülkés kocsik folyosóján engedélyezett dohányzás: bár ott van a kis falragasz, miszerint tilos, mindenki tojik rá magasról. Ugyancsak tojnak erre a "kultúrált dohányzó emberek" a felújított egylégterű kocsik előterében, pedig ezeken az egész kocsira vonatkozik a nemdohányzó kitétel.
Modorosblog A laza tanár 2010.02.10 11:00:00
  -Sziasztok, na, üljetek le nyugodtan. Te is menj szépen a helyedre, hiányzik valaki? ..Ószy, ipszilonnal? Oké. A jelentést meg a hasonló militarista csalamádét nálam felejtsétek el. Na, ahogy kitalálhattátok: én leszek az új osztályfőnökötök, mivel a Koch tanárnő…..
 A jó fej csaj mindenki kedvence. Egyszerűen imádják az emberek, mert kedves, aranyos, jókat lehet vele dumálni, mindenkihez van egy-két barátságos szava. Biztat, meghallgat, programokat szervez, szükség esetén lelki segélyt nyújt. Bárhol megjelenik, ő lesz a társaság…..
A One Button Bob a legszemetebb egyklikkes flashjáték, amivel valaha játszottam. Főhőse, egy önjelölt Indiana Jones úgy döntött, megkeresi az ősi kincset, amihez különféle akadályokon át vezet az út. Ezek pedig folyamatosan nehezednek, és eléggé szemétparasztok -…..
greggrant 2010.02.09 12:57:45
  Aki már ismeri kitartó és megbízható aktív olvasónkat - egyben több írás szerzőjét -, Styxxt, azt nem fogja sokkolni a mai dialógus. Aki nem ismeri, annak itt a figyelmeztetés: a poszt abszurd, trágár és perverz - és mindezek mellett vicces is. Aldo: Vilikém, ötvöztem a…..
Ha már én nem postolok kisegít dickinson:Fűtőanyagból készült íves építmény beborítva? Szénhidrátok...