Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Taurusz

90 bejegyzést írt és 1035 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két-három évtizeddel ezelőtt a menő zenekarok logóival és fotóival díszített pólók voltak a menők, manapság azonban egyre inkább kiszorítják őket a sorozatok sztárjaival díszített darabok. Mi lehet a változás oka? A Stranger Things új évadára alaposan rágyúrtak..
Sanyi szerencsére nem épp hetekig nyaralt, vagy dobta ki olvasatlanul a cetlit, ami az ajtajában várta. Egyébként feltörte volna a végrehajtó anélkül, hogy ellenőrzi a tulajdoni viszonyokat? Kérdéseinket feltettük volna a végrehajtó cégnek is, hogy mégis ilyen esetben mi a…..
Civilizációnkat nap mint nap végveszély fenyegeti. Mire nagy nehezen lecsökkent az atomháború kockázata, jött a globális felmelegedés vagy a legújabb potenciális, fajunkat kiirtani képes apokalipszis fenyegető réme (melyről lentebb írásom szól). Szerencsére titkos kormányzati…..
Egészen szokatlan ügyet dobott ki mára a Homár postaládája, aminek kapcsán megtudhatjuk, hogy tényleg létezik örökrózsa, nem csak a minden családban létező Karcsi bácsi viccel ezzel minden egyes alkalommal a mama nippes vitrinjében kiállított porcelánrózsa-gyűjteményre bökve.…..
Timike kedves, aranyos lány, mint sokan ő is a messzi alföldről érkezett csodás fővárosunkba egy új, jobb élet reményében. Timi sosem volt buta lány, a szentpiripócspataji gimnázium legjobb tanulója volt, amikor is szülei határozott érvei ellenére beadta a jelentkezését az egyik egyetem média…..
Merüljünk el most pár percre a biztosítók, avulás, szervizek és utángyártott alkatrészek világában! Olyan világ ez amelyben előbb vagy utóbb minden autót vezető betekintést nyer. Nekem sajnos most adatott meg ez a lehetőség, mivel sikerült összetörnöm az autómat. Kedd este volt, egy hosszú és…..
Taurusz 2019.02.27 09:17:08
@Medgar: Ha itt élsz nehezem tudom elhinni, hogy nehezen tudod elhinni... :)
Csalamádé Két éve 2019.02.14 20:13:28
Ma van két éve. Pont ma van két éve, hogy eltemettük a legjobb barátom. Aki minden vackot tudott rólam, aki ennek ellenére is elviselt. Két éve reggel kimentünk, és végignéztük, hogy a földi maradványit belerakják a gödörbe, ami minden ember végső helye. Jó, persze... van akit hamvasztanak, de…..
Az európai versenyzők hamar megismerték a pályát, különösen az új-zélandi Paul Radisich. Két adáson vagyunk túl a dominikai palikozásból, és ha agyonvernek sem tudom megmondani, miről és kinek szól ez a műsor, amit Exatlonnak hívnak, és kábé olyan, mintha a Survivor…..
Taurusz 2019.01.04 06:46:21
@Taurusz: Ja, félreértések előtt: csak a F1 közvetítésekről beszéltem.
Taurusz 2019.01.04 16:42:16
@Flankerr: Védje meg a Rezsiszilárd... :D Csak azt mondtam, hogy rá mondtuk, hogy nem.... hm... kifejezetten jó, aztán meg jött az új brigád. Na, az tényleg sz@r. A baj az, hogy ebből lehet választani.
98-ban a csajommal úgy döntöttünk hogy elmegyünk Párizsba mert annyira tetszett a Pont neuf szerelmesei c film :))Jó kis művész film , Zsüliett Binos és Döniszláválal.Azt nem mesélem el miről szól, mert meg kell nézni, de a rendező bácsi elég költségesen rendezte meg a filmet…..
Taurusz 2018.12.01 16:38:59
A kegyetlen bánásmódra hivatkoznak, de a helyi lakosok kinevették a kezdeményezést. Ráadásul a javasolt új név kifejezetten hülyén hangzik...
Taurusz 2018.11.29 09:03:01
Gőzerővel közeledünk az év végéhez, és úgy gondolom, hogy ez a legtöbb munkáltatónak és munkavállalónak egy igen húzós időszak. Mindenki szeretné teljesíteni az éves tervszámokat, lezárni a még folyamatban lévő ügyeket, hogy az ünnepek alatt minél több idő jusson a családra és a pihenésre.…..
A verbális üvöltéssel kezdődött az észlelésem, de azt inkább a felszínnek vagy formának tekinteném. A pokol egyik langyosabb bugyra csupán. Szoktam blogokat olvasni, nem titok. Bármiféle témában, ami érdekel. Ezen tevékenységem közben bukkantam egy gyöngyszemre. Van még…..
Taurusz 2018.11.20 17:58:16
@Grünwald elvtárs a Lakinger Béla zsebcirkálóról: Én azt szoktam mondani, hülyékből mindig is túlkínálat volt. Csak most sokkal könnyebben világgá is kürtölik.
Pár napos a hír, miszerint két nőstény egérnek lett nőnemű utódja, nuku pasi egér. Ezt a sajtó rögtön úgy interpretálta, hogy „nem kell férfi az utód nemzéshez”.  Persze írták, hogy az „ember genetikája túl bonyolult, túl sok manipuláció kellene ahhoz, hogy ember is…..
Taurusz 2018.10.19 08:39:31
@szociál: "Ámokfutó női sofőrökről se nagyon hallottam, akik mindenkit az árokba burítanak előzésnél. " Tényleg nem? Egyről sem?
Csalamádé Vágás 2018.10.11 09:18:52
Fekszem az asztalon, branül bent műszerek rajtam. Elő vagyok készítve, kezdenek rögtön. Jól mér, tényleg ennyi a pulzusa? El vagyok lazulva, gondolok rá, még lentebb kéne vinni. Érzem hogy kezd a vegyszer befolyni, közben kapom a gázt. Altatóorvos azt mondja, gondoljak valami kellemesre. Mó... a…..
Imádom Dan Brown könyveit, eképpen imádom egyik állandó főhősét Langdon professzort, aki mindent, de mindent vissza tud vezetni a szimbólumokra, komplett bűnügyeket megold azok alapján. Megihletett. Minek utána lassan jelentősnek mondom a merítést az oldalon, mondhatom, hogy a Hal…..
Taurusz 2018.09.27 13:57:35
@Womb Raider: Nem tudom a választ. Hogy szeretnék-e egy társat, jóban, rosszban, hogy vállt vállnak vetve átevezzünk minden nehézségen? Hogy őszinte legyek, nagyon. Hogy lehet-e az eddigi tapasztalataim alapján? Ki van zárva. Akivel eddig összejöttem, mind... öm... mondjuk úgy érdekes figurák voltak. Vonzom az ilyeneket. :) A leghosszabb kapcsolatom másfél év volt, és gyakorlatilag végig gyilkoltuk egymást. A mai napig felbukkan időnként, legutoljára felkért, hogy hitelnél legyek a kezese. De nem tudtunk párként működni.
De az érdekesebb része, hogy nem látok a környezetemben egy olyan kapcsolatot, amire irigy tudnék lenni. Szexmegvonásos-büntetéses, félrelépős, asszonyverős, anyagi részen működő, örül, ha nincs otthon - de azért jó ha van... van minden típus az ismeretségemben. Olyan nincs, akire irigy lennék. Egyre több embernél azt veszem észre azért van neki másodállás, hobbi, hogy addig se legyen otthon. Ez a része szomorít el igazán.
Taurusz 2018.09.27 15:45:44
@Törzskommentelő: Ömm... ezt sem mondták még rám. Inkább realistának tartom magam, de azt mondják az utolsó pofára esésem után lettem ilyen. És nem, a nyávogást kurvára utálom. Ezek csak tények. Mások hibáiból tanulva vagyok most egyedül. Szóval az élet sz** ahogy a régi képrejtvény mondja. :)
@Mia and me: Van mind a kettő, csak nincs ki elől menekülni. Itthon űzöm mindet.
Taurusz 2018.09.27 19:15:55
@Womb Raider: Sokkal rosszabb. Már megkaptam, hogy túl őszinte, más helyről, hogy fájdalmasan őszinte vagyok. Egyik sem volt bók. És nem leszek mazochista, elég nekem magam elviselni. :)

@LucretiaBorgia: ¯\_(ツ)_/¯ :)
…kérdezik a férfiak, még mielőtt egyáltalán látták volna a TÁRSkereső felek egymást. A kérdés írásban tétetik fel, valamilyen cset felületen. Először csak szájtátottam és valami udvariasat próbáltam válaszolni, megmagyarázandó a kérdés hiábavalóságát. Ebből vita…..
Van ugye ez, kicsit savanyú, kicsit sárga, de ez van: És van ez, amitől leteszed a hajad: Storm surge will be a huge factor for Hurricane #Florence Check out what it might look like with @TWCErikaNavarro: pic.twitter.com/TPqTZTmiAM — The Weather Channel (@weatherchannel) September 13,…..
A műsorváltozás jogát fenntartva, a II. Rész nem nevetős, inkább sírva nevetős, vagy nevetve sírós…..ezt előre is bocsátottam! A II/A Rész azért került beiktatásra, hogy enyhüljön a blog-sokk, még akkor is, ha valóban végveszély van. II. Rész   Az a fránya ideológia,…..
Taurusz 2018.09.06 08:30:24
@Womb Raider: Van élet a halál előtt?
Csilla történetei Már külön voltunk, de még együtt. Nem volt szép a válásunk, nem vagyok büszke rá.  A legrosszabbat hoztuk ki egymásból. Minden idegesített. Ahogy beszélt, ahogy nézett, ahogy járt, amit csinált. Mindent támadásnak vettem, mindentől frusztrált voltam és feszült. Ha kaptam…..
Taurusz 2018.08.27 09:30:40
@szociál: Szinglilét? Egy mondatban le tudom írni az előnyeit, és a hátrányait.
-Senki nem kérdi meg, hogy hol voltál.
és
-Senki nem kérdi meg, hogy hol voltál.
Melyiket vette előre a pozitívat, vagy a negatívat?
Csalamádé Az idő 2018.08.18 20:18:55
Azt mondják az idő minden sebet begyógyít. Minden gondot megold. De nem. Csak segít, hogy hozzászokj, hogy életed részévé tedd. Mert az idő nem old meg semmit. Az csak segít, mint a zárvány, ami körbeöleli a tüskét az ujjadban. Az idő csak megfakítja a kevésbé fontos dolgokat...