Regisztráció Blogot indítok
Adatok
amenatyam

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Álmegdöbbenés, bérrettegés, sejtetés, lehallgatás a régiúj eszköztár. Olyan ordenáré igénytelenséget még a csúcsrajáratott Napkeltétől sem tapasztalhattunk, mint amit mostanában a jobboldali zsebsajtó enged meg magának. A HírTV és az EchoTV álmegdöbbent bérrettegéssel…..
Praxis Cigányok a kórházban 2010.04.01 13:20:00
Kedves Praxis,végre egy hely, ahol kipanaszkodhatom magam. Azt hittem, az egészséghez való jog alkotmányos alapjog, de nem errefelé sajnos. Bár az eset tavaly 2008 decemberben történt, csak most írom meg, nem tudtam eddig a blogról, és sűrűn fohászkodom, hogy ne…..
amenatyam 2010.04.01 21:54:21
@Aurian: Remélem te is bekerülsz egyszer a 8. kerületbe este...egy kis kiképzésre...hülyegyerek...a szegény cigány család meg költözzön be hozzátok!
  A március 15-i ünnepen a nagyobb balhék (előrejelzésünktől eltérően) szerencsére elmaradtak, de azért a Jobbik - elsősorban leselejtezett komcsi katonatisztekből álló - lumpenfrakciójának egyik szép alakítását sikerült elkapnunk Naményi kollegával. A radikális párt…..
A magyar rendőrség elérte azt a tahósági szintet, amit már nem nagyon lehet überelni, legközelebb talán Pintérsanyáék alatt. Naiv kismamát éjjel fél egykor vitték be a disznók egy feljelentés alapján, mondván okirathamisítás miatt országos körözés van ellenük. Reggel 9-ig…..
amenatyam 2010.03.08 22:31:01
@Sics68:

Nem akartam ehhez a förmedvényhez szólni, de neked azért leírom, hogy ez az aljas, szennyedék banda, aki ezt így elkövette, és akiket te itt megpróbálsz a paragrafusok mögé bújtatni, csak egy kalap szart ér!

Mert a paragrafusokon túl is van élet! De csak az 50-es IQ fölöttieknek! Az ilyen csürhe szarháziak csak a maguk mondókáját tudják kántálni! Aljas dolog!

Remélem, hogy a hölgy megteszi a feljelentést, és mindegyik nyomorult - aki ebben részt vett, vagy nemtörődömségével hozzájárult - megkapja a maga kis fegyelmijét!
amenatyam 2010.03.08 22:34:09
@gabor888: Igen, te is bizonyára az 50-es IQ alattiakhoz tartozol. Plusz fűszerként a bunkóság.

Szép elegy.
Bayer Zsolt levelét megírta, és bár a címzett Vona Gábor még mindig nem válaszolt a Magyar Hírlap botrányújságírójának tényleg minden újságírói és nyelvtani szabályt felrúgó levelére – de egy másik, részben megszólított, a „Pörzse Sanyi” már…..
Soha ne gondold, hogy ennél már nincs lejjebb! Vajon mi játszódik le annak a szánalmas alaknak az agyában, aki egy gyermekkórházat rámol ki? Nyilván nincs se gyereke, se lelke, se agya az ilyennek, de hogy büntetést érdemel az biztos. Nem elég hogy elvittek…..
Óóó azok a nyolcvanas évek. Neonszínek, borzalmas hajak, szar zene és ízléstelen ruhák. Talán egyszer sikerül végső és megnyugtató választ adni arra, mindez hogy történhetett - minden mocska ellenére azonban én mégis érzem egyfajta gagyi és popos báját ennek az évtizednek.…..
Nagyszerű olvasmány következik, tomboló apával, kisfiúval és 30 másodperc alatt hihetetlenül ÓRIÁSIVÁ, ERÖTELJESSÉ és VASTAGGÁ váló, szó szerint a szemed elött LENYÜGÖZÖ méreteűvé növekedő pénisszel. Az alapkonfliktus az, hogy Miki egy jojatek.hu-s mailcímről kapott…..
amenatyam 2010.03.03 12:35:41
@gftamas: Éppcsak arról, hogy eladta a mélcímet, mint aktív címet.

Nem is tudtad? Így megy ez.
Eredetileg úgy volt, hogy David Hackl, az ötödik Fűrész rész rendezője fogja készíteni a hetedik felvonást is, a hatodik epizód direktora, Kevin Greutert  pedig nyugodtan igent mondott a Paranormal Activity 2-re, az ő nevéhez fűződik a Fűrész franchise utolsó darabja is. Ám…..
amenatyam 2010.02.08 19:36:22
Pilu Íme az ORTT hivatalos lapja 2010.02.06 16:20:00
Nemrégiben írtam az abszurdisztáni ORTT-ről, egészen pontosan a Fidesz által oda delegált Szalai Annamáriáról. A történet lényege egy mondatban annyi, hogy az említett hölgy hivatásszerűen aggódik gyermekeink egészséges lelki és szellemi fejlődéséért, hajdanában egy…..
Pár hónapja gyökeres fordulatot vett az életem. Egy csöpp lény költözött az addig üres gyerekszobába és ezzel egy tökéletesen új világ nyílt meg előttem. Első körben átértelmezésen ment keresztül a szűk "body" kifejezés. Mindenkit figyelmeztetek, innentől…..