Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DonCiccio

0 bejegyzést írt és 219 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Kell-e neked 4x4? 2012.09.13 10:59:05
Fent a város szélén, a hegyen lakom, és télen csúszik az út. A Nissan Navara milyen jó lesz nekem. Vagy nem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Belsőség Ezt mi betiltanánk! 2011.07.20 06:00:00
Milyen autó lenne, amit mi tervezünk? Betiltanánk minden felesleges vackot, ami csak bosszúságot okoz és köteleznénk a gyártókat néhány dologra. Sértegetésig menő vita alakult ki. Mai cikkünk blogposztja...
Egy február közepi estén, kicsit hosszúra nyúlt bentlét után elindultam haza a szerkesztőségből. Hullafáradt voltam, maradt még otthonra is meló, vágytam valami jó hírre. Felhívtam hát Csabit, aki a Ponton-Mercimet alakítja már szeptember óta – hátha van valami…..
Subba Trükk 2011.02.21 14:58:00
A szerkesztőségben tegnap óta pörög egy az asztalon! <nem> Párnát is lehet rá rakni, és közben fogni kell a rádiót? Alább pedig a Subba történelmében legjobb kommentek, érdemes! ..
Vastagbőr Nézőpont kérdése 2010.12.08 13:01:00
A kormány a Simor MNB elnök elleni offenzíva keretében 2 millió forintban maximalizálta a MNB elnöki fizetést, viszont a felügyelőbizottság elnökének a fizetése (?) a mindenkori elnöki bér 15%-a, így a felügyelőbizottság elnökének be kellett volna érnie havi rongyos 300…..
 Szerintem, az egyik legrondább gyári autók közé tartozik az 1998-tól 2004-ig gyártott Fiat Multipla, de lehet, hogy csak szerintem.Szerintem ronda, szerintetek? ..
Hölgyeim és uraim!Jön a radikális adócsökkentés! Remélem, hogy a kedves olvasó radikálisan pozitív mérleggel fog kijönni ebből, a többieknek pedig ... kitartást!-Marad a szuperbruttósított adóalap, vagyis az adót a bruttó bér 1,27-szeresére vetik majd ki. -Az…..
Belsőség Dezső a műtőasztalon 2010.10.03 07:49:00
Először is, magyarázattal tartozom. Amikor normálisan autót veszek, legalább három, de inkább tíz kocsit meg szoktam nézni élőben, mindezt annak ellenére, hogy impulzív vásárló vagyok. A legdrágább kocsi, amit vettem, 850 ezer forint volt, és a szívinfarktus kerülgetett, amikor…..
A sebesség oltára Gój robogós 2010.09.30 10:21:00
Érdekes új fajt lőttem itt a szerkesztőségünk előtt a motoros faunából. Szenzációs hír a biológusok számára, hogy a gój motoros után megjelent a faj különleges, összeérő bokájú mutációja, a gój robogós. A kisköbcentis turbómagyarok részére nagyszerű lehetőség, hogy…..
DonCiccio 2010.09.30 20:27:33
@a 3.audimnak romlik el a váltója!:

Én nem fröcsögök. Kérlek olvasd el a hozzászólásaimat.

A zászlónak egyébként a szellemisége a szent.

Javallom olvass és gondolkodj. Szerintem ha körülnézel az őseid között, jó néhány olyan embert fogsz találni, aki az életét vagy egészségét áldozta azért, amit a zászló hivatott szimbolizálni és úgy hívják: HAZA.

Mit gondolsz?
DonCiccio 2010.10.01 06:25:00
@ki kicsoda:

Echte magyar? Igen.

Érzem, hogy meg akartál sérteni egy olyan kifejezéssel (ilyen jövevényszó egyébként a gój is) ami eredetileg a hetedik kerület bizonyos részein élő népcsoport köreiből származik, akik nagy része ugyancsak magyarnak vallja magát.

Hmmm...Nem talált, én büszke vagyok a
magyarságomra.

Bennem van tisztelet a hazám, a szüleim és a családom iránt.
Azon zászló iránt, ami ezeket jelképezi.
Büszke vagyok arra, hogy magyarnak születtem és igyekszem a gyermekeimet is így felnevelni. Amennyiben ez kigúnyolandó vagy lenézendő, akkor valakivel kettőnk közül baj van...

Te kinek/minek érzed magad "Ki kicsoda"?
Nemrég írtam egy négygyermekes családról, akik autót keresnek. Nos úgy néz ki, hogy megtalálták. Tisztelt hölgyeim és uraim, Horváth Úr megvette élete második autóját, ismét csak egy Volkswagent. Mert, hogy az első egy bogár volt, nem mondtam még? Meséltem milyen szigorú…..
Ide parkolta le a motort. Nem hitte volna, hogy a zárt ajtó mögül elviszik   „Imádkozom ezért a gyerekért, de engedje meg, hogy őszinte legyek” – hadonászott a rácsok mögül a szomszéd. „Nyolcvanéves vagyok, az igaz, de szabadszájú – sajnálom ezt a…..
IRODAI PATKÁNYOK A meeting arcai 2010.03.22 21:51:00
A mai meetingen igyekeznem kellett, hogy a főnök látóteréből leginkább kieső helyre ülhessek. Hosszú hónapok megfigyelő és elemző munkája során világossá vált, hogy a nyugis meeting kulcsa az asztal baloldalán lévő hatodik szék. A jobboldaliakat sokkal többször zaklatja a…..
DonCiccio 2010.08.28 23:33:58
Az alábbi levél igazi kincs, Tamás írta egy szekszárdi biciklibelsőről, és az egyik leghangulatosabb írás, amit 2010-ben kaptunk. Jöjjön tehát a csodás panasz, amit kizárólag a lendületes stílusa miatt rakunk be, hiszen a konkrét ügyről elég hézagos információkat közöl:…..
Péter saját kárán tanulta meg, hogy kötőjeles domaineken nem regisztrálunk. Az igen jól hangzó nevű www.top-of-software.de oldalról próbált meg letölteni egy ingyenes Openoffice-t, így nyilván fel sem tűnt, hogy minek ehhez regisztráció, illetve, hogy az pénzbe is kerül: A…..
DonCiccio 2010.05.06 10:08:06
MikroPit az Indesit mosógépénél szemesült azzal a gyakorlattal, hogy egy egszerűbb alkatrész meghibásodását is csak egy komplettebb rész kicserélésével lehet orvosolni, de még nem is ez a legnagyobb gond. Az Indesit nem fogadta el a saját szakszervize véleményét, viszont…..
DonCiccio 2009.04.18 17:53:28
@tff: A CEO én vagyok Magyarországon már 4 éve. :-)
Az ügyet kivizsgáltattam és erre született a marketing levele.

facsipesz: sajnálom, hogy ilyen rosszak a felhasználói tapasztalatai. Vagy esetleg soha nem is volt Indesitje? :-)

lótumfaktum: Google a barátunk és akkor nem tetszik emeletes ökörségeket írkálni...

Üdvözlettel
Bizony, büszkén jelenthetem be, hogy immáron ötödször jövünk össze. Ötödször ülünk le esténként az asztalhoz és beszélgetünk-vitatkozunk egymáson keresztül-kasul, néha kaotikusan, néha odafigyelve, de mindig kitűnő hangulatban. Több tucat érdekes ember, autó, gyönyörű…..
Barcafan bár fizet a Sport 1-ért, nézni nem tudja, mert azt a Fibernet már nem sugározza. Az ügyfélszolgálat szerint nem tudtak megegyezni a csatornával, ezért kikerült a csomagból, amit ezen felül még jól át is rendeztek. Lehetséges, hogy ügyfeleket nem értesítették a…..
Vastagbőr Fur TV - Albérletesek 2009.03.15 09:01:00
Hétvégi vidámság az előző albérletes poszthoz kapcsolódóan ... Sose hallottam még erről a sorozatról, de most megvettek kilóra... "A Fur TV egy network vígjátéksorozat, melynek szereplői bábok. Ezek a bábfigurák hasonlóak a Muppet Show szereplőihez, azonban sokkal…..
Válságblog Autó ingyé’. Kell? 2009.02.25 01:20:00
Aggasztó módon megszaporodtak az olyan autók a hirdetésekben, amiket bármikor szívesen hozzánk vágnak, csak vállaljuk már át a hitelt. Nem ütött-kopott, tizenéves hulladékokról van szó, hanem szép, új, hibamentes, tegnapelőttig imádott kocsikról. Vélemények az azonos című…..
Gábor mindent megtett, amit a Pannon ajánlott neki. Utalt, faxolt, telefonált, levelezett, de a szolgáltatótól pontos tájékoztatás helyett csak híváskorlátozást kapott. Szerinte az ügyfélszolgálat hibájából nem tudja használni a telefonját, ezért perelni fog. Tisztelt…..
K.N. és társai lucullusi lakomáról álmodtak, amikor kiderült, hogy a Gundelban tartják a céges bulit. Bruhaha, a csúcsgasztronómiában láthatólag járatlan olvasónk saját szájpadlásán tapasztalhatta meg, hogy nem a Gundel a város legjobb étterme.   Ceges karacsonyi vacsora,…..