Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lessknownJFK

5 bejegyzést írt és 203 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ceruza elemek Túl sokat nem kell tudni róluk de azt feltétlen,hogy a gyártók előszeretettel írnak rá angolul persze olyanokat "hosszú élettartam " , "tartós használat" nem ez a lényeg hanem a jelzése R6 AA , LR6 AA. Az R6…..
Itt a frissítés, már nem szaroznak a .0.1-es verzióval, ez már a .1-es, tehát nemcsak egyszerű tűzoltás. A 186 megabájtos csomag is hatszor akkora, mint a legutóbbi, és minden iPhoto 11 használónak ajánlják, csak a leírás szerint pont a legnagyobb hibákat nem javítja. Mert az…..
Legutóbb 2008-ban volt napirenden ez a kérdés. Ekkor történt, hogy az Apple oldalán megjelent egy elemzés, ami azt ajánlotta, hogy valamilyen antivírus programot azért használjunk a Maceken is, biztos, ami biztos. Ezt az anyagot aztán törölte az Apple, továbbra is azt állítva, hogy…..
Olyan élvezetes, amilyennek kinéz. Szigorúan csak mazochistáknak..
Év elején már nyerhettetek nálunk egy MacBookot, most azonban egy még forróbb nyereményjátékot hirdetünk a Trendmagazinnal közösen, hiszen a fődíj ezúttal egy olyan termék, amit hivatalosan még nem is lehet Magyarországon kapni. Egy 16 gigabájtos iPadről van szó, ami egyébként…..
lessknownJFK 2010.07.27 14:35:24
A különben kitűnő Figyelőneten pár napja (illetve azóta már egy csomó más helyen is) egy olyan banner fut, amivel egy 13 év körüli kislány szüzességének elvételével akarnak kedvet csinálni a legújabb (gondolom környezetbarát) Nissan terepjáróhoz. Ha jól értem, akkor az…..
Múlt hónapban egy Hong Kong-i Wicked Lasers nevű cég számos oldal figyelmét felkeltette az Artic Spider III lézerével, egyrészt mert kicsi és erős, másrészt mert egy az egyben úgy néz ki, mint a lézerkardok. Nos, a Lucasfilm jogi osztályát is érdekli az ügy. A Lucasfilm…..
JF több ponton is kritizálja a Gödör biztonsági szolgáltatát és az újonnan bevezetett szabályokat. Szerinte a táskák átkutatásával eleve tolvajnak bélyegeznek minden szórakozni vágyót a bunkó és köszönni, magázódni nem tudó biztonságiak. Aztán elmesél egy esetet, amikor…..
lessknownJFK 2010.04.23 13:02:48
@Harlequin: nem kva mindegy, hogy mi? a jegestea ugyanúgy rontja a gödör üzletét mint a besztercei lófingató vegyes... a haszonkulcs sem különbözik nagyban. ha eddig lehetett most miért nem lehet? változott a terület tulajdonosa/kezelője/bérlője? miért nem tájékoztatnak?

btw senki nem beszélt arról, hogy ne fogadnám el, hogy nem lehet ott fogyasztani semmit. viszont azt tartom, hogy az ártatlanság vélelme mindenkinek jár, ne turkáljon az ork a táskámban, ha lent iszom a saját laposüvegemből, és észreveszi, basszanak ki. viszont semmi köze hozzá, hogy milyen laptopom van és milyen tampont vettem a csajomnak...

a biztonságiak, meg ha random egyébként veszélytelen rendetlenkedésekkor rendet tudnak vágni egy pillanat alatt a szigorúan vett gödör területétől többtíz méterre, akkor illenók segíteniük, de minimum rendőrt hívniuk ha konkrét bűntényt látnak.
Mindenekelőtt elnézést kérek lelkes olvasóimtól, hogy egy ideje nem volt új poszt, de hát a kampány lekötötte minden kapacitásomat és valójában most is csak egy percre ugrottam be tehát rövid leszek. Mentségemre szóljon, hogy az elmúlt hetekben keresztül-kasul jártam az…..
lessknownJFK 2010.04.12 15:22:29
@misbelief: No, ha UPC digitalotok van, akkor nem a műsor sugárzója a hülyeköcsögparaszt, hanem te nem állítottad be a helyes képarányt a fejegységen, bizony az alapbeállítása 16:9, de 1-2 gombnyomás és 4:3 lesz belőle.
Az újkígyósi Baby Bone második nagylemezéről itt azt írtuk, hogy az Angyalszív című dal az egyik legjobb róla: "össze van rakva, működő, fasza, sodró rockzene, ami kicsit talán a Black-Outra is emlékeztet, de annál azért tömörebb, keményebb." Azt nem tudjuk, hogy…..
Kész, eddig vártam, és a következő napokban döntésre fogok jutni. Az iPhone 3GS és a Nexus One merült fel, mint lehetséges kiszemelt prédák. Az elmúlt időszakban egy sok pro és kontrát olvastam, hallottam mindkét telefonról. Ám továbbra sem tudtam nyugodt szívvel eldönteni,…..
lessknownJFK 2010.03.17 13:44:57
@T0m: de még a maradék 40% is vagy hetvenszer akkora mint a market... :-)
retro gastro Mese sajt 2010.02.25 06:18:00
A ’70-es évek élelmiszeriparának vitathatatlanul legkreatívabb terméke a Mese sajt volt. Egyrészről a háromszögletű sajtok családjához tartozott, másrészről a csokoládés desszertekhez. Leginkább egy Mackó sajt alakú csoki krémmel összekevert Camping sajtra hasonlított. A…..
Most, hogy jobbról és balról is záporoznak a megrendítő erejű politikai reklámpofonok a választókra, újra elgondolkodtam azon, hogy én tudnék-e, szeretnék-e egy politikai párt kampányán dolgozni. Merthogy így első látásra nem egy csábító perspektíva. A furcsa a dologban az,…..
Bármilyen hihetetlen, de az AC/DC-nek még soha nem jelent meg csak már kiadott dalokat tartalmazó best of lemeze, ugyanis az ausztrál zenekar mindeddig nem engedett ilyen kiadványt kihozni a neve alatt. Április 19-én viszont ez megváltozik, ugyanis akkor jelenik meg az Iron Man 2 című…..
Az is egy helyes válasz lehet, hogy semmivel ;-) Meg lehet közelíteni a másik oldalról, hogy inkább mivel ne: Adobe Readerrel. Lehet másik kisebb, gyorsabb program, jöhet a Foxit, a Sumatra és barátaik. Akárhogy is, a JavaScript futtatást viszont mindegyikben legjobb élből letiltani.…..
lessknownJFK 2010.01.19 22:50:18
@Iustizmord: ludditák, esetleg.
KKBK Hait(t)i(s) metódus(lesz) 2010.01.19 03:19:00
Hait(t)i(s) metódus(lesz) Hogyan dolgoznak Bilderbergerék Haitiban. Elképzelhetö-e hasonló Magyarországon? Egy aktuális esemény kapcsán ragadtam klaviatúrát mert valami nem ment egyszerüen a fejembe. Hogyan lehetséges az, hogy egy és ugyanazon szigeten egyszerre létezhet egy…..
lessknownJFK 2010.01.19 09:54:03
szily A szmóker szakács álma 2009.11.20 00:02:00
Oldalast sütni hálás dolog, mert szinte lehetetlenség elrontani. A hús annyira zsíros-szaftos, hogy kiszárítani képtelenség, és annyira zamatos önmagában is, hogy igazából szinte mindegy, mit kenünk rá, mindezekhez képest fillérekbe kerül. Az oldalas éppen ezért a szmóker…..
lessknownJFK 2009.11.26 16:34:01
@szily: amíg használsz olyan kifejezéseket, mint "drogoszacskónyi", helyed van az élő gasztrobloggerek sorában.
És nem indul. Illetve indul, a ventilátorok felpörögnek, de a monitor makacsul sötét marad. Próbáltam kurblinyílást keresni. Nincs. Na de a történet: egyik kollégám hozta be ezt a gyönyörűséget, ami annak előtte a Cash Flow szerkesztőségében szolgálta ki újságírók…..
Remélem, érintettek is olvassák majd, mert nem sok szakmai alapja van a mai posztnak - viselkedéstani annál inkább! Fedőnévnek köszönjük szépen: A blogon található írások az informatikusokról nagyszerűek, van is átfedés az azokban leírtak és az én jellemzéseim között,…..
Tanulni, tanulni, tanulni! - ahogy azt a kecskeszakállas úriember mondta szigorú szemmel tekintve le a május elsejei felvonulókra. Eddig nem is lenne hiba a gondolatmenetben, hiszen aki tanul, az valószínűleg többre viheti az életben, mintha nem tenné. Azt az ötletet azonban, amivel egy…..
  A héten már felbukkantak a neten a Roosevelt tér, illetve a Március 15-e tér és a Károly körút látványtervei, most a Móricz Zsigmond futurisztikus megoldásai kerültek elő. Mint arról korábban szó volt, ötletpályázatot írtak ki a Gomba hasznosítására, ami akkoriban az…..
lessknownJFK 2009.10.11 15:07:19
@HgGina: IMHO az 56-os emlékmű az elmúlt 20 év legjobban sikerült köztéri alkotása, konkrétan zseniális, nagyon nagyon okos darab. Kivilágítva meg még szép is, sőt.
Kérdezte a minap fanatikus biciklis ismerősöm, miért nem járok biciklivel munkába, amikor összesen 4 kilométer az út. Szinte csak az Árpád-hídon kéne áttekernem. Az Árpád-híd ráadásul elég jól be tud dugulni, főleg olyankor, mint ma, amikor öt autó csattan egymásba, mert…..