Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PéeSDé

14 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                 ..
Egy kis gyors FAQ, hogy miért nincs még kint a plakát amit küldtél: Két oka lehet, az első hogy nem időrendi sorrendben tesszem ki a plakátokat, hanem a frissen érkezettek mindig bekerülnek egy mappába, és onnan válogatok amikor épp van egy kis időm blogolni - előbb-utóbb minden…..
Ez a tutorial keményebb dió, és sokkal hosszabb mint a többi. Figyelni kell minden apró részletre, mint pl. hol vannak kipipálva a kicsi négyzetek és hol nem. Mindezt többször leírtam már, mert annak idején én is megjártam nem is egyszer :o). Ha valamelyik elemet mozgatjátok…..
Most egy egyszerű tükröződés tutorialt mutatok be. Lesz majd ennél keményebb dió is :o), amikor a tükröződés követi a háttér textúráját.Nyissunk egy 540x440 72 dpi felbontású fekete hátteret, mentsük el az alábbi Gitár fotót (png formátumban van, a háttere transzparens),…..
Az alábbi photoshop tutorialban egy üveges hatást mutatok be. Photoshopban nagyon sok lehetőség van arra, hogy hasonló hatást érjünk el, ez csak egy a sok közül...
Ehhez a tutorialhoz nincs sok hozzáfűznivalóm, megismétlem amit már írtam, hogy, minden részletre nagyon oda kell figyelni, egy apró figyelmetlenség is nem kívánt végeredményhez vezethet. Ez annak idején velem is előfordult :o). Töltsétek le a fekete hátteret és alkalmazzátok az…..
Talán ez lesz a legkönnyebb photoshop tutorial amit bemutatok. Nyissunk meg egy fal textúrás hátteret és egy sötét árnyalatú fotót. Ezeket a www.sxc.hu honlapról vadásztam, nagyon jó minőségű képeket lehet letölteni, természetesen ingyen, csak regisztrálni kell (angol nyelvű,…..
Ebben a photoshop tutorialban egy nagyon egyszerű de hatásos hátteret fogunk készíteni, ehhez bármilyen képet fel lehet használni...
Ebben a photoshop tutorialban megmutatom, hogy szövegből is lehet egy szép absztrakt hátteret készíteni...
Ezt a tutorialt azért tartom fontosnak, mert sokan nagyon nagy méretű képeket töltenek fel a honlapjukra, ennek az a két hátránya, hogy több helyet foglal és lassan is töltődik be. Photoshoppal két lépésben optimalizálni lehet a kívánt fotót.    1 - Behívjuk a…..
Az alábbiakban egy nagyon egyszerű vonalkód tutorialt mutatok be...
  Az előkészítő manőverek után ma megnyílt a kampány hagyományosan legvéresebb terepe, a nyugdíjasfront. A 2002-ben és 2006-ban megszokott felállás szerint az MSZP és a Fidesz teljes erőbedobással küzd az idősek kegyeiért, akik aztán elmennek s (nagyrészt) leszavaznak…..
PéeSDé 2010.01.16 10:06:41
@Úlfhéðinn: költsétek a pénzt értelmesebb dolgokra (piára, kocsikra, kurvákra, ahogy nem-kampányidőben szoktátok)

Nem hinném, hogy értelmes dolog ezekre költeni a pénzt, ez még poénnak is rossz.
PéeSDé 2010.01.16 09:31:51
@cutcopy: Ez valóban így van, csak azt nem értem miért kell a Fidesz-nek is erre a szintre süllyednie. Ugyanez a két hirdetés benne van a Metró újságban is, éppen erről szerettem volna írni de megelőztek :o).

Elvártam volna a Fidesz részéről, hogy kampányhirdetései konkrétan arról szóljanak mit tudnak csinálni azért, hogy kihúzzák az országot a szarból, és nem arról, hogy az Mszp mit csinált rosszul, ezt úgyis mindenki tudja.
PéeSDé 2010.01.16 09:57:12
@Murok: Az Mszp ezzel valóban nyerhet szavazókat, éppen ezért kéne a FIDESZ-nek világosan és érthetően tudtára adni a választópolgároknak mit és hogyan csinálnának ők jobban, méghozzá annyira érthetően, hogy minden társadalmi réteg fölfogja, a 20 évestől a nyugdíjasig, és az utcaseprőtől az egyetemi tanárig.

Nem szabad magasröptű filozófiai kampányszöveget előadni, ebből kevesen tudnák kibogozni mit is akarnak ezzel mondani.
Kaptam egy körlevelet. Kedves Barátaink! Segítsünk egy kicsit a székelyeknek, hogy autonómia-törekvésükkel összhangban lehessen saját főtartománynevük, mint ahogyan minden országnak is van. A magyar honlapok ".hu"-ra végződnek, a székely honlapok ".sic"-re…..
PéeSDé 2010.01.14 18:58:41
@Fedor: Elnézést!

A munkahelyemen olvastam a bejegyzést és elkövettem azt a hibát, hogy itthon nem olvastam át még egyszer, egyenesen hozzászóltam.

Még egyszer elnézést kérek.
Török Gábor csütörtöken egy kisebb médiajelenlét-elemzésben lett figyelmes a következőre:[Másik két párt hírkísérletével szemben] "Legsikeresebbnek a Jobbik bizonyult: Pörzse Sándor bemutatása még ma este is címlapos az Indexen és a NOL-on - a Fideszhez közeli sajtóban…..
Piroslap Miért vagyok szocialista? 2010.01.09 12:06:00
Szerintem nem tévút a baloldaliság. Bár sokan nem értik pontosan, és tévesen értelmezik. Szocialistának lenni annyi, hogy segíteni másokon, rajtad is! Az emberek tény, hogy nem azonos képességekkel születnek, de nem is azonos anyagi és társadalmi feltételekkel indulnak el az élet…..
PéeSDé 2010.01.10 21:16:10
@Rocky: elsősorban gratulálnék Neked mert fején találtad a szöget és jó humorérzéked is van.

Másodsorban az agyam eldobom, vettem a fáradtságot és végig olvastam az összes választ. Elég szomorú, hogy ennyi sötét és korlátolt ember van ebben az országban. Sokat nem szaporítanám a szót, csupán egy dologra térnék ki, ez felülmúl minden képzeletet:
ENNYI KORRUPCIÓRÓL NEM HALLOTTAM MIÓTA LUK VAN A SEGGEMEN. Ezt, hogy nem veszik észre az MSZP klán rajongói? Szeretném olvasni a véleményüket ezzel kapcsolatban. Szívesen olvasnék egy felmérést is MSZP és Fideszes korrupciós ügyekről, habár elég nyilvánvaló ki lenne a győztes, méghozzá elég nagy fölénnyel.
Nem szoktam blogokat olvasgatni és kommentálni, én inkább grafikában fejezem ki a politikai nézeteimet, mint ahogy a blogomban is tettem, de ehhez hozzá kellett szólnom.
Szaffy Big is beautiful?! 2. 2010.01.09 01:13:00
Az utóbbi napokban több posztot, cikket is olvastam azokkal a képekkel kapcsolatban amelyek a V magazinban jelentek meg és kicsit ducibb modellekkel csináltak egy divatanyagot.Egy éve írtam egy posztot arról, hogy magas, kicsit duci lány létemre is mennyire jól érzem magam. Index…..
Annak ellenére, hogy ez egy blog, sok szöveget nem írok, én inkább grafikában fejezem ki magam, mint szóban, mindkettőre nincs időm :o), amúgy meg sokkal több idő egy mondanivalót, elképzelést, véleményt vagy ötletet grafikailag kifejezni mint szavakkal leírni. TOVÁBBÍTHATOD…..
Annak ellenére, hogy ez egy blog, sok szöveget nem írok, én inkább grafikában fejezem ki magam, mint szóban, mindkettőre nincs időm :o), amúgy meg sokkal több idő egy mondanivalót, elképzelést, véleményt vagy ötletet grafikailag kifejezni mint szavakkal leírni.Az alábbi humoros…..
Annak ellenére, hogy ez egy blog, sok szöveget nem írok, én inkább grafikában fejezem ki magam, mint szóban, mindkettőre nincs időm :o), amúgy meg sokkal több idő egy mondanivalót, elképzelést, véleményt vagy ötletet grafikailag kifejezni, mint szavakkal leírni.Az alábbi galéria…..
Annak ellenére, hogy ez egy blog, sok szöveget nem írok, én inkább grafikában fejezem ki magam, mint szóban, mindkettőre nincs időm :o), amúgy meg sokkal több idő egy mondanivalót, elképzelést, véleményt vagy ötletet grafikailag kifejezni, mint szavakkal leírni.Az alábbi galéria…..