Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Glam Girl

82 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Ne aggódj, amiért a "luxus" szót látod magad előtt, nem azt jelenti, hogy egy elérhetetlen álomvilág ruhatárát fogom felsorakoztatni. Ez most nem arról fog szólni, hogy mi mindent nem tudsz megvenni, hanem arról, hogy hogyan érheted el a luxushatást az…..
  Múltkor a kis fekete ruháról írtam. Egy sorozatot terveztem a további must-have darabokról, úgyhogy most folytatnám. A következő tippek a hétköznapokra szólnak, és főszereplőink a farmer és a póló lesznek. Ez az a két ruhadarab, ami pillanatok alatt bombanőt varázsolhat…..
  Gyerekkoromban rajongtam a gonosz szereplőkért. Sajnáltam Hófehérke gonosz mostoháját, mert megértettem őt, hogy szeretne továbbra is a legszebb maradni, és megszabadulni ennek akadályától, Hófehérkétől. Imádtam Morticia és Wednesday Addams-et, mert stílusukkal kitűntek…..
   Rég hallottam már olyan dalt, amitől libabőrös leszek, és első hallásra beleszeretek. Lana Del Rey Born to die című dala azonban legalább akkora hatást tett rám, mint régi kedvencem, a Delirium-től a Fallen. Zárójelben megjegyzem, hogy innen ered a blogom neve is!    A…..
     Te is sokszor túlbonyolítod az életed? Egyszerre szeretnél megfelelni a munkahelyednek, a családodnak, és persze önmagadnak? "Take it easy!"- hangzik a bölcs tanács angolul. Vagyis: vedd könnyedén!     Elsősorban magadnak akarj…..
  Ritkán foglalkozom férfiakkal a blogomban, de most kivételt teszek. Mivel mindig inspirációt keresek, nőként a női divat és szépségápolás érdekel a legjobban.  Egy angol stílus- és divatoldalon azonban rábukkantam a kedvenc színészemre, és meglepetésemre a hónap…..
   Carrie Bradshaw óta akár titokban, akár nyíltan, szinte minden nőt utólért a cipőmánia. Habár nem költjük a vagyonunkat cipőkre, bár néha szívesen tennénk, azért gyönyörködni bármikor tudunk bennük. A tavaszi-nyári szezon mindig hatalmas teret ad a színek és…..
   Nem jellemző rám, hogy amint divat lesz valami, azonnal rákattannék. Inkább kivárom, hogy vajon mi lesz belőle, mennyire kell komolyan venni egy trendi ruhadarab megjelenését. Ha már túlél néhány szezont, és kikristályosodik előttem, hogy nekem való-e, akkor…..
   Állandóan csekkolod a divatblogokat, le nem maradnál a divatközvetítésekről és az üzletekben is tartottál már terepszemlét, mégsem állt még össze a kép, hogy mivel újíts be idén nyáron, illetve mi az a régi kedvenced, amit idén is bátran viselhetsz? A…..
   Szokásomhoz hűen ezen a héten is ellátogattam a turiba. És mivel tértem haza? Hááát...levadásztam egy military stílusú H&M felsőt, egy rövid újjú Pimkie garbót és egy mókás feliratos sztreccs pólót.                             Palvin Barbin…..
   Akár a Columbo hadnagy, akár a Burberry jut róla eszünkbe, a ballonkabát, -vagy trench coat-, remek ötlet, ha valami klasszikusan elegáns, jól kihasználható ruhadarabot akarunk beszerezni. Saját tapasztalatból mondom, hogy a szeszélyes április legideálisabb…..
   Nem tagadom, szeretek más népek kultúrájából, életérzéséből és formavilágából inspirálódni. Nincs ez másképp a divattal sem. Minden szezon előtt lecsekkolom a www.style.com oldalán a legfrissebb híreket, átrágom magam a legújabb trendeken és utánanézek,…..
Ma reggel, munkába való készülődés közben, volt egy vízióm. Elképzeltem, hogy van egy óriási gardróbszobám, hófehér gardróbbal, melyekben pillecukorszínű szaténból készült vállfákon függenek a ruhák. A polcokon ott sorakozik több száz darab cipellő és táska:…..
Legutóbbi turkálásom alkalmával találtam egy nagyon klassz military-stílusú kabátkát. Habár idén nem annyira jellemző ez a trend, én mégis voltam olyan merész, hogy megvettem.A kabát a Balmain 2010-es tavaszi-nyári kollekciójára emlékeztet. Engem csöppet sem zavar, hogy már…..
 Van egy egy mondás, mely szerint a jó ízlés nem pénz kérdése. A női magazinok is egyre inkább osztják ezt a véleményt, és a méregdrága, illetve a még megfizethető árkategóriák mellett más lehetőségek is megjelentek. Több lap már teljes cikkeket is szentelt a témának,…..
Sztárok és trendek jönnek és mennek, az örök klasszikusok mellett mindig feltűnnek újabb és újabb stílusikonok. Fiatalságuk, merészségük, zsigerből jövő stílusérzékük bátran követhető példaképpé teszik őket.Egyszer volt, hol nem volt, volt egy szőke herceg. Ez a szőke…..
  Hiába van klassz ruhatárunk, dögös testünk és szép arcunk, ha nem tesszük egyedivé megjelenésünket egy-két különleges kiegészítővel, "csavarral", lassacskán mi is megunjuk saját magunkat, valahányszor belenézünk a tükörbe. Kell valami, ami feldobja a…..
Miközben a kifutók legújabb kollekcióira vadásztam, megpillantottam a divattervezőket is, amint büszkén előjönnek a show végén. Figyelni kezdtem: ők mit vesznek fel egy ilyen nagy eseményen?Barbara Bui klasszikus, elegáns és modern. Fehér blúz, fekete egyenes szárú farmer és…..
  Sokan azt gondolják, hogy a kifutók által bemutatott ruhák hordhatatlanok, nem az utcára valók. Bizonyára egyetlen fashionista sem ért velük egyet, és tudjuk jól, hogy a ready to wear kollekciók egyenesen megcáfolják a laikusok efféle állításait.   Én, személy…..
  Ez most nem mese, de majdnem olyan. Dacára annak, hogy még mindig nincs igazi tél, és nincs pihe-puha, csillogó hó a láthatáron, a fehér szín beköltözhet a mindennapjainkba ruhák és kiegészítők formájában. Az üzleteket járva szebbnél-szebb, hófehér téli holmikat…..
   Azt mondják, mi vagyunk az y-generáció, a kapunyitásban szenvedők, a hunédszerek. Vajon minden huszonévesre igaz ez? Lehet-e általánosítani? Vagy csak a nagyvárosi, diplomás, esetleg "plázacica" stílusú nők vannak úgy az élettel, hogy még…..
Nemrég jöttem vissza a nyaralásból. Annyira imádom azt az érzést, mikor az ember csak fürdik a napfényben, és pihen, és feltöltődik! Közben pedig jeges koktélt szürcsölget, nézi a vitorlásokat a vizen és csak egy bikini kell a boldogsághoz! Ilyenkor próbálom maximálisan…..
Végre lejárt az az idő, amikor egy nőt aszerint ítéltek meg, hogy milyen süteményeket süt és mennyire tudja fehérre mosni a lepedőket. Egyik kedvenc magazinom, a Glamour, nemrég igazolást adott arra, hogy egy mai nő nem kell házitündér legyen. Ez nekem azért fontos, mert mióta a…..
  Az emberiség már ősidők óta keresi az örök ifjúság receptjét. Ki ne hallott volna az örök élet vizéről, vagy a százéves álom után is fiatal Csipkerózsikáról?Ma sincs ez másképp, csak éppen a tudomány ígéretei ringatnak minket hiú ábrándok felé: géntérkép,…..
   Sajnos még mindig tombol a tél, a havazás már egy napja folyamatosan tart. De nekünk, fashionistáknak mindig egy lépéssel előbb kell járnunk, hogy képben legyünk, mit viseljünk, hogyan öltözzünk a következő szezonban. Mivel a naptári tél már a végét járja, ideje…..