Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Drogan

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már nem csak a hajvágás tud bio lenni, hanem az edzőterem is. Naiv ügyfélnek nem jött be a dolog, mert néhány hónap után szteroidot kapott az edzőjétől, amitől begyulladt a segge. Panaszát érintetlen formában közöljük. Ki akartam gyurni magam Pesten, monták egy olcsó jó…..
Drogan 2014.03.12 20:16:04
@Dr. Szarazkoro: komoj????

Mit reklamálsz, te sem végezted el !
PTS-ék csapata különböző hiányosságokat észlelt a Shiraz szálloda személyzetének reakcióidejében és reakcióiban. A hotel nagyon szívélyesen azt válaszolta, hogy ők nem találják kifogásolhatónak, ha ragtapaszt nem tudnak adni a recepción, vagy ha nem veszi észre a vendégeit…..
Drogan 2013.12.12 14:15:35
Naked Dani 2013.11.18 07:25:13
..
Drogan 2013.11.19 10:42:12
@babeblog: És?
Nem tudom eldönteni a zene a szarabb, vagy a felvétel minősége...
Az 1941-ben a korábbi VIII. Eduárd brit király számára készített autó a kor mércéjével mérve elképzelhetetlen luxust jelentett, sok technikai újítással. Most elárverezik, a leendő tulajdonosnak várhatóan félmillió fontot kell majd fizetnie érte. Több mint 60 év után…..
Az oktatási államtitkárság szerint a pedagógusok béremelésének kedvezményezettjei valójában nem is az óvodapedagógusok, tanítók, tanárok, hanem maguk a gyerekek. A nagyobb anyagi megbecsülés ugyanis ahhoz járul hozzá, hogy az ország minden tanulója és óvodása egyformán jó,…..
Index-olvasók talán még emlékeznek az iszonyatosan nevetséges fogyasztóreklámra, ami az egyik nyáron címlapig jutott, és azóta is hirdetik mindenütt. A robotizált oldalon mindig épp aznap jár le az akció: Az alábbi képeken akciós  bogyó – fogyó kúra szert…..
Drogan 2013.06.28 08:36:26
@Országúti Ninja: Hol? Hol? Hol??

Ezt elbactad!
----------------
Egyébként van értelmes fogyókúrázni vágyó aki még hisz az ilyen átveréseknek???

Egy tisztességes dugástól többet lehet fogyni!!
Drogan 2013.06.28 08:38:16
@well1984:
Szervusz kisfiam felébredtél, a reggeli a hűtőben, vigyázz ne a budikefével moss fogat mit múltkor.
Csókol Anyád
Subba Subba Reklám: Shake 2013.06.26 14:33:00
Protein shake reklám Angliából. Egész jó. Kár hogy ezt is tölünk lopták vhogyan.  ..
Jópofa, mit meg nem engednek maguknak a biztosítók. A Generali-Providencia azzal védekezik, hogy már nem áll alkalmazásában az a kárszakértőjük, akinek a jelentésére hivatkozva csalásért feljelentették 6 évvel ezelőtt balesetet szenvedő naiv és a vétkes autóst is: Ahelyett,…..
Nyilván nem a boldogságtól, hanem egy újabb ócska trükk már megint.  Valamivel muszáj promózni a Magician Impossible júliusban induló harmadik szériáját. ..
Az éjjel álmot láttam, melyben a felkelők parókát húztak és mikrofont ragadtak, majd előadták Gloria Gaynor – I will survive című slágerét és mindenki boldog volt. Most pedig vissza a szomorú valóságba. Spartacus, sorozatzáró epizód. Nem fogok bőgni, nem fogok, NEM fogok...oh…..
Drogan 2013.06.17 12:29:24
@eßemfaßom meg áll:

Nem kötelező nézni, ha ez a mix nem tetszik, néz a lehelletvékonyra (mindennap) kinyújtott spanyolargentinbrazil teleregényeket, aminek a 300. részénél se tudja az ember hogy ki kivel van, vagy ellene??
Hiába csábították, nem ment ki Dubajba az Éjjel-nappal Budapest leszbikus lánya, írja a mai Bors. Reginát egy 60 éves arab üzletember, Juszuf próbálta befűzni: "Rögtön az ital után arra kért, hogy legyek a felesége, mondván, elvarázsolta a hangom, és különben is odavan a…..
Drogan 2013.06.10 12:15:13
@gothmog:
afroamreikai
Ez What a Fuck , emmeg milyen nemzet, disgraf??
Kezdhetném azzal, hogy "amikor én még kislány voltam", akkor nyolcadik osztályban megnézhettük a számítógép termet egy lyukasórán, ahol a kiváltságos 6 ember leült a gép elé, a másik 18 pedig csöndben két tömött sorba rendeződve állt mögöttük. Lányok a hátsó sorba,…..
Párizsban vagy New Yorkban szinte senki sem ismeri Songül Öden vagy Kivanc Tatlitug nevét, de Dubajban vagy a kazah fővárosban mindenki bálványozza a két török színészt. Nem ők az egyetlenek. A török sorozatok népszerűsége 2005-ben a Gümüs (Pénz) című szappanoperával indult.…..
Debreceniek biztos láttak már ennél cifrábbat is, de azért ez se rossz. Naiv gyalogost a rendőrök egyik éjjel megbüntették 5000 forintra, mert szerintük nem ott él életvitelszerűen, ahova be van jelentve. A sajtpapírjukra viszont már elfelejtették ráírni a fennforgás…..
Amikor már azt hitte volna az ember, hogy mindent, te tényleg mindent elmondott, leírt, megélt az X-Faktorral kapcsolatban, akkor a műsor húzott egy olyat, hogy egy félsüket bohóc adta a másikat harminc centis faszkorbáccsal. És gigára mentek, keményen, hiszen azt, hogy az ember egy…..
Digitális analfabétákat nevel az új kerettanterv az informatikatanárok szerint – és igazuk van. A hvg.hu cikkében olvasható, hogy drasztikusan csökkentik az informatikaórák számát, alsóban egyáltalán nem lesz, 5-8. évfolyamon 3,5 helyett 3, gimnáziumban 5,5 helyett 2, míg…..
Fospisztollyal lövöldözik a Szlovákiai Magyarok Kerekasztala, hatástalan nyilatkozatot ad ki, közben a szlovákiai magyar pártok mélyen kussolnak. A szlovákiai közvélemény szemében, lassan, de biztosan Vona Gábor-féle Jánosíkká válik Marian Kotleba. A magyar nacionalisták keresik…..
Drogan 2012.10.01 11:01:02
@Csehszlovák Kém:

Jól van fiam 1-es leülhetsz.
Nem kellene olyan esetben osztani az észt amikor fingod sincs a háttérről, én éltem Borsodban 5 évet. Tudnék mesélni. És amit Mann irt az nem jobbikos kamuduma hanem a mai magyar igaszság.
Bár ezeket a tényeket olyan Fideszbirka mint te , úgysem dudja érdemben feldolgozni.
Uff
Nem győzzük eleget hangsúlyozni, hogy a masszázsblog olvasóinak egy ezreléke szól hozzá, tehát a posztok után olvasható kommentek SOHA NEM AZ OLVASÓK, hanem csupán az olvasók csekély töredékének a hozzáállását tükrözik, vagyis egy kicsit sem kell megijedni, ez a…..
Subba Jóga a Parlamentben 2011.11.30 14:14:19
Naná, hogy az egyik LMP-s képviselőnő lazít ilyeténképp a szünetben!..
Sokan szabad prédának hiszik az interneten fellelhető fotókat, pedig akár komoly, büntetőjogi  következményei is lehetnek, például ha egy képmást használnak fel jogosulatlanul. Kedves Zugügyvéd!Fotós vagyok, lehetőleg ebből is szeretnék megélni (általában nem…..