Regisztráció Blogot indítok
Adatok
teccikérteni

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ügyészség letöltendő börtönbüntetést javasol a Pillangó utcai metró-ütközésben érintett, hátulról érkezett metró járművezetőjével és a szolgálatban lévő KFM diszpécserrel szemben. A javaslat alapja a közlekedési szakértő azon megállapítása, hogyha az alkalmazott sebességnél jóval lassabban, 28…..
teccikérteni 2020.01.26 23:05:47
@Benbe: "A világ összes vasúti szakaszán megáll minden az általános fékúton, csak a Pillangó utcánál nem. Ez furcsa és gyanús."
Érdekes. Mindenki megtudott állni, csak ez a vezető nem. Talán gyorsabban ment? (ez költői kérdés volt) Nem kell védeni a védhetetlent.
teccikérteni 2020.01.26 23:26:37
@Benbe: Nincs több kérdésem.
Ma plázacicáskodás közben megakadt a szemem egy kirakaton, ahol az alábbi szlogennel ellátott reklámplakát virított:EGY FÉRFI MINDIG FÉRFI.A fotón átható tekintetű, borostás hősünk épp egy porszívót toszigál teljes átéléssel. A J.Press elvileg ezzel arra akarja felhívni a figyelmet, hogy mennyire…..
Nem voltak tettestársai, egyedül ölt a pécsi gyilkosság gyanúsítottja - közölte a rendőrség szombati sajtótájékoztatóján, amelyen tisztázták a gyilkosság homályos pontjait. A rendőrség által napokig keresett J. Olivérről, P. László unokatestvéréről kiderült, hogy…..
teccikérteni 2012.07.22 10:37:45
@Hapi kacsa: Olvastad a tanúvallomásokat?
 A 7ed7 TérFesztivál záróeseményeként holnap délelőtt ferde pályás focibajnokságokat rendeznek híres emberekkel a városligeti Királydomb lankáján. Kár, hogy csak egy napig tart, mert ez a "dombfoci" igen szórakoztató dolog lenne egész évben - a térfélcsere…..
teccikérteni 2010.10.09 00:24:39
@Myta: Mindkét csapat lejtőn van.
Most kivételesen nem Maradonát fogjuk szidni, hanem valami sokkal szomorúbb jön. Szomáliában a főváros, Mogadishu északkeleti részén tíz embert letartóztattak, kettőt pedig a helyszínen kivégeztek a Shabaab nevű iszlám katonai szervezet tagjai, akik az ország déli és…..
 Még karácsony előtt történt, hogy találkoztam egy régi, baloldali-szavazó korú ismerősömmel. Leültünk egy félórára beszélgetni erről-arról, érdeklődött a fizetésemről, mondtam, mennyi, hümmögött, majd hozzáfűzte, hogy na látod, ezért háborított fel, hogy…..