Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsergőZoli

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Máshol is komoly gondot okoz a hangos kurelés, még az A lépcsőházban is hallani!..
CsergőZoli 2010.06.12 18:50:55
Nekünk, catrachóknak megadatik az, ami a sok műdrukkernek, akik jobb híján a tévének kiabálnak, hogy na, lőjjé' má' bazmeg, lőjjé', ezt nem hiszem el!, talán az életben soha. Megnézzük a La Bicolort élőben! Életre szóló élmény lesz, és jöhetsz velünk, ha jó gyerek vagy…..
Hiába a Karib-tenger, meg a trópusi klíma, meg a rengeteg banán, hondurasinak lenni szívás. Ha éppen nincs államcsíny, vagy nem viszi el mindenedet egy hurrikán, még mindig ott a lehetőség, hogy fejbelőnek egy utcai rablásban, vagy drogkereskedő bandák vesznek rá, hogy a seggedben…..
CsergőZoli 2010.04.30 11:59:32
Úgy döntöttünk, hogy olvasóinkkal egyetértésben újabb lovat adunk a webkettő alá. Tovább haladunk az interaktivizálódás fényes útján, a demokratikus kultúra illatos virágoskertje felé. Közkívánatra íme, itt a személyeskedő-gyűlölködőposzt. Nevezhetnénk akár…..
CsergőZoli 2010.03.13 13:26:55
Teljesen valószínűtlen kompozíció. Persze legalább informatív, kiderül belőle bemutatkozásként, hogy a kishölgy kedveli a 90-es évek divatszíneit, előző pasija, vagy ő maga, netán jelenlegi pasija boxol (jobbra, lent), és hogy a kis poronty van olyan szerencsés, hogy idejekorán…..