Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dscdbb

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közeleg a tél, így naiv ügyfél azt gondolta, hogy bespájzol tüzifát. Rendelt is 4 m3-t igen kedvező áron, aztán ráhagyta az ismerősére az átvételt. Így csak estére derült ki, hogy a 4 m3 igazából 1 m3, és teljesen vizes, azaz használhatatlan.  2 héttel ezelőtt fát…..
Elképesztő, de van olyan, aki a kábelnet és az ADSL közül az utóbbit választja. Illetve csak választotta volna, minthogy a T-Com közölte a Drávanetes szerződésükre, hogy tartozás van a címen (irodaház), ezért nem kapnak internetet. Jó, hogy nem azt mondták, hogy tartozás van a…..
Dscdbb 2011.10.10 11:35:40
@EvilHedgehog: Ez így van, nem értem miért ragaszkodik a sok tudatlan a kábelnethez. Azért mert azon bizonyos esetekben elképzelhető az akár 100mbites netkapcsolat? Hát ez aztán tényleg fasza, remélem az ilyeneknek még legalább 15 szomszédja is előfizet ugyanilyen gyors netre, persze ugyanazon a kábelen. Aztán majd sírva könyörögnek egy dsl-ért, ahol minden előfizetőnek saját vonala van.
Kettős érzésekkel olvastam el Mónika levelét. Hiszen ő is elég szabálytalan volt, mégis az bosszantotta fel, hogy a másik fél egy testesebb járművel szintén szabályt sértett. És ezzel kialakult egy veszélyhelyzet, mely szerencsére nem végződött balesettel. Ennyire azért nem…..
Dscdbb 2011.07.05 11:06:59
@Csigorin:
Látod, veled sem találkoznék az úton. Az egy dolog, hogy nem tudod értelmezni a kreszt, de ha már valaki kiemeli neked a lényeget, akkor azért próbáld meg.
"Tehat a tabla csak a felsobbrendu uton erkezokkel szemben szabalyozza az elsobbseg kerdeset" ez mégis honnan szarból szedted elő?
Büdös szó nincs felsőbbrendű útról, ez a te hibás következtetésed.

"Ha a keresztezodesben balrol macisajt felol jossz, nekem meg stop tabla van .. akkor ott bizony hogy jobbkezszabaly ervenyes." Ezt próbáld ki légy szíves, és számolj be róla. De ne egy hozzád hasonlóval, hanem valakivel aki ismeri a szabályt.
Dscdbb 2011.07.05 11:12:37
@Dscdbb: Egyébként pontosan ezért változtatták meg a stop-tábla kinézetét. Régen egy macisajt volt, benne egy "stop" felirattal, de így aki oldalról vagy hátulról látta, nem tudta eldönteni melyik tábla. Azért van teljesen egyedi alakja, hogy hátulról is meg lehessen különböztetni a sima elsőbbségadás kötelező táblától, pont ilyen eseteknél.
Dscdbb 2011.07.05 11:16:07
@Csigorin: ÉN megkérdeztem kresz oktatót és ő mondta szó szerint, hogy "erősebb". Te senkit nem kérdeztél meg, emlékezetből küldöd a baromságaidat és rendőrhöz küldesz? Akik nálad sem tudják jobban a kreszt.
Vonatos szerint a Vasúttörténeti Park személyzete már eléggé ki van borulva, hogy a gyerekek mindent összemásznak, ezért az általuk elérhető részeket vastagon bekenték olajjal:Vasárnap a Vasúttörténeti parkba tettünk látogatást a családdal. Végül is hová vigye az ember a…..
Egészen elképesztő árazást talált MP a miskolci Auchanban. Az akciós Jägermeister félliteres kiszerelésben literenként 2000 forinttal drágább, mint a 0,7 literes nemakciós változat. Exkluzív...
Dscdbb 2011.06.15 15:21:25
@Powerpill: 2000 az a 2000 ;)
autózz! Májusi hókotró 2011.05.21 12:44:00
Hétvége van, süt a nap, menjetek kirándulni, de előtte gyorsan fussátok át M levelét, és próbáljatok meg választ találni kérdéseire. Az izraeli autós kérdésre én sejtem mi a lehetséges megoldás, és itt a sofőr nem a márkára gondolt, de majd meglátjuk Ti mit…..
Dscdbb 2011.05.21 19:18:27
Teljes a képzavar az osztrákoskodó magyar Kaiser szalámigyárban. A tavaly előtti sikeren felbuzdulva március 15-re idén is felkokárdázták húsipari termékcsaládjukat. Sajnálatos, hogy logójukon Ferenc József király somolyog, aki éppenséggel leverte a szabadságharcot. Csoda, hogy…..
Dscdbb 2011.03.21 12:25:09
Volt már néhány olyan poszt, amiben központi szerepet játszott az irányjelző használata, de ahogy kicsit lejjebb FK is írja, átfogó, részletes poszt még eddig nem született, ami oktató jelleggel vesézné ki az indexhasználatot. Rendszeresen olvasom a blogot, és ha jól tudom,…..
Dscdbb 2010.12.29 21:10:24
@...::: Flúgos Kamionos :::...:
Ráadásul el sem olvasta amit beidézett, mely szerint a posztoló is tudja, hogy nem írja elő a kresz.
"nem mondom meg" ilyen write-only troll.
Igazi klasszikus tré sávszélességbővítés áldozata lett KJ, aki a hagyományos ADSL-jét szerette volna IPTV-re cserélni. A vélhetően 8 MBit-ről 15-re váltott internet azonban sokkal megbízhatatlanabb lett, 3. hete csak 5 percenként változó mozaikképek mennek az adás helyett:2010…..
Az OTP nem töri magát, hogy kedvében járjon ügyfeleinek, unott ügyintézők tologatják a papírjait, de csak addig, amíg pénzünkkel együtt ott nem akarjuk hagyni a bürokratikus szervezetet. Utána hirtelen sokkal dinamikusabbá válik a cég.   Erre akkor döbbentem rá, amikor a…..
László sajnos hamarabb írta alá a vizsgáztatást, mint ahogy megtudta, hogy Budakeszin az Opel-Interátnál a vizsgabiztos nem szereti a fóliázott szélvédőt. Úgyhogy addig máshol sem tudta elintézni, amíg ki nem fizette a megrendelt szolgáltatást: Öt évtizedet megéltem, láttam…..
Különösen furfangos átverés áldozata lett naiv ügyfél, miután szerződéskötés közben kicserélték az ajánlatot, ő pedig a módosított lakáshitelt vette fel? A Homár szkeptikus, ilyen gonoszság nem is létezhet ezen a földön. A fenti bankkal a következő afférünk támadt 2…..
Orsi szerint a Fibernetnél is megindult a fantomtartozások behajtása. Őt és több ismerősét is 2008-as számlatartozásra hivatkozva kapcsoltak le a netről, bár korábban erről nem értesítették őket: Muszáj most írnom Neked gyorsan, hogy mielőbb minél többen olvashassák:…..
Dscdbb 2010.05.26 15:42:33
@Kitalátor feljegyzetei:
Szerencsére ez nem fog bekövetkezni:) Valahogy így zajlott a telefonos párbeszéd:
-Ha nem fizetnek, megszüntetjük a szolgáltatást!
-Nyugodtan, már a kábel sincs meg.
-Akkor is be lesz hajtva a tartozás.
-És mégis kin? Mert a költségviselő cég megszűnt.
-Akkor az előfizetés helyén.
-És az hol van?
-Azt mondja meg maga!
-Hát persze.
Picurigor a nyíregyházi Media Marktban az előzetesen ígért 10-15 perc alatt szeretett volna áruhitelre vásárolni, de végül az egymást érő szerencsétlenkedések miatt kénytelen volt többszöri úttal, összesen 3 és fél órát eltölteni a dologgal. Vasárnap megláttam egy bazi…..
    Megdöbbent és elszomorít az a közöny és nemtörődömség, amit a magyar értelmiség nagy része, valamint a magyar átlag választópolgár tanúsít a minap lezajlott országgyűlési választások eredménye által kirajzolt politikai helyzet veszélyeinek tárgyában.…..
Dscdbb 2010.04.21 11:44:12
@upcszarjonsunt: ennél lényegretörőbben nem is lehetett volna megfogalmazni
Subba Helyesbítés MSZP ügyben 2010.04.17 13:44:00
 Nem lennék tökéletes, ha nem lennék emberi. És az ember hibázik. Hittem a hvg.hu-n és a gazdasagiradio.hu-n található arról szóló adatoknak, hogy pontosan hány szavazatot is kapott az MSZP. Megvolt az 1millió fölötti szavazatszám, tehát ebben kivételesen nem hazudtak, persze…..
Subba Subba szív iWiW: Zacsi 2010.04.16 08:22:00
Péntek? Persze, hogy iWiW válogatás!  Ezt sose felejtem elTáncos feketém Fotosop artista CSEMPION!Zacsi Alaposan "Magamról"Átlagós pasi, exkluzív táncosMilfApu a birodalmábanHamizásAlaposan dokumentált londoni munkavállalásKamu regisztráció, szuper…..
Dscdbb 2010.04.16 09:46:32
Legalábbis A New York Tribune 1910-es, bevándorlókkal foglalkozó száma szerint. (Amúgy ez valami zsidó trükk, hogy a zsidón kívűl szinte minden más nemzet úgy néz ki, mint egy retardált bűnöző?) <----Gyengébbek kedvéért, ez vicc...
PoPe jól megszívta, akkreditált nyelvvizsgát akart a főiskolai felvételije előtt, de végül nem vizsgázhatott, a főiskoláról is lemaradt, és egy csomó pénzt követelnek rajta. A 2f nyelviskola győri tanfolyamának oktatóitól a diákok arról értesültek, hogy a kurzus végén csak…..
Chubyval ellentétben én biztos vagyok abban, hogy ebből nem nyer annyit a szupermarket, hogy megérje figurázni vele. Mármint abból, hogy jó nagy táblán hirdetik az 57 forintos ásványvizet, amit 59 forintért adnak igazából. Az a fura, hogy szólt nekik a vásárló, mégsem…..
Idős embert csúnyán megvezetni és szarul végzett munkáért horror összegre lehúzni különösen ízléstelen dolog. A lenti levél szerint így járt alkotasu apja, akitől egy új boiler árát kérték el a tisztításért, amit ráadásul szakszerűtlenül is végzett el Gázcsőmester,…..
Mindenki nézzen magába és döntsön, hogy akkor most érdemes-e hipermarketekbe járni avagy sem:Ezt a gyöngyszemet sajnos, csak akkor sikerült lekapni, amikor már felállt, mert addig GUGGOLT!!! Képzelhetitek...Üdvszmut..
Dscdbb 2010.02.10 11:07:26
András bő egy hete írta meg közel 3 hónapos küzdelmét egy Asus EEE900 netbookért. Az Asus szervizének vezetője igazságtalannak tartotta a valótlán állításokat, ezért pontosító levelet küldött. Kiderül, hogy szerinte a harmadik javítás után az ügyfél bénázott, ezért…..
Blogajánló. Az új hvg.hu címlapon "Napi merítés" névre hallgat a blogajánló felület, ahova a szerkesztők magyar nyelvű blogbejegyzéseket ajánlgatnak ki. A megoldás azért érdekes, mert bármelyik magyar blog kikerülhet ide, és röviden össze is foglalják az ajánlott…..
A lenti videó egy vontatott busz vezetőfülkéjében készült. A vontatott busz vezetője a videón szidja az utasokat, a közlekedés többi résztvevőjét, és mesél arról, hogy a buszból elfolyt a gázolaj. Érdemes végignézni: ..
Dscdbb 2010.01.27 18:10:19
@gery: Ja, és a vonórúd ütődését is utólag keverték rá.