Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cicus62

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pedig, talán, nem nekem kéne! Tegnap, sétáltam az Andrássy úton. Sütött a januári nap. Mentem, kávét venni a Nespressohoz. Már az Oktogonnál láttam, rendőrök kettesével sétálnak, a Nagymező utcánál is posztolt egy főtörzs és egy őrmester. Visszafelé tűnt fel, hogy a…..
Cicus62 2014.01.21 06:54:56
@SCRAM: Mert az "elmúltnyócévben" jó volt hajléktalannak lenni, megfagyni az utcán.
Aki maga nem tanár, vagy nincs a közvetlen közelében tanár, fogalma sincs, mi mindent rejtenek a munkaköri kötelességek. Csak azt látják, megtart 22 órát egy héten, szabad egész nyáron, lógatja a lábát havi száz nettóért. Aki még nem tanár, de felmerült a lehetősége, hogy…..
Cicus62 2013.05.15 12:53:31
@lesson:
Olyan jó olvasni, hogy ilyen kollegák is vannak! Ittam minden sorodat, meg persze a 111 pont írójáét is.
Egy rövid sztorival zárom, ami szerintem ihlethette volna az bejegyzést.
Munkanélküli, kevésbé iskolázott hölgy örvendezve mondja, miután lelepleződött, mi is a hivatásom---Ó, de milyen jó neked. Jön a nyári szünet!---hahahaha.
Beatdealers Forintvízió 2013.03.05 20:53:32
Mint az ismeretes, néhány napja fejeződött be A Dal, melyben egy raklapnyi magyar énekes versengett azért, hogy hazánkat képviselhesse az Eurovíziós Dalfesztiválon, Malmőben. Természetesen, mint eddig soha semmiben, itt sem született olyan végeredmény, ami mindenki számára…..
Aki látta a szombati X-faktort, annak azt hiszem, hogy nem sokat kell magyarázni a címet. Aki nem látta, annak szerencséje van, mert most csinálok egy rövid ingyenreklámot a csatornának, a műsornak és az emlegetett, vitathatatlanul kóros feltűnési viszketegségben szenvedő csapatnak…..
Cicus62 2010.11.08 18:16:49
Tegnap éjjel  történelmi választási eredmény született: a Fidesz minden eddiginél nagyobb támogatottságot kapott, az MSZP csúnyán elbukott, a Jobbik és az LMP váltja a parlamentből kihullott MDF-et, SZDSZ-t. Minden újság, minden tévé a politikusokat leste, tele a net…..
Ahogy olvasgattam ezt az infantilis cikkecskét, eszembe jutott pár dolog, és rögtön leírom, mert hanem ellopják az ötleteim (mert több is van :-).Az ugye köztudott, hogy Magyarország a szavazás technikája terén le van maradva. Nem mintha nem állna rendelkezésre a szükséges tudás…..
UPDATE2: Aki nem tart igényt a szavazófülke magányára, az miután megkapta a lepecsételt lapokat, és arréb megy pár métert, a térdén, vagy barátja hátán megtámasztva a papírt is behúzhatja az ikszeket.68. § (1) A szavazólap kitöltéséhez szavazófülke áll a…..
Sárdobáló Nyolc év után 2010.04.11 19:00:00
Amikor ez  a poszt megjelenik még nem tudjuk, hogy pontosan hogyan is fog kinézni  a következő parlament, azt azonban nagy biztonsággal állíthatjuk, hogy meggyőző támogatottságú Fidesz kormány fog felállni. Azt tehát már 19 órakor nyugodtan …..
Már a videó címe is meglepően szellemes a Gyurcsány Fegyenc szintű poénokhoz képest, de vizuálisan teljesen ott van az anyag. Nem láttam még ebben a kampányban ennyire jó animációt, de tényleg. Nem véletlenül tart ott a Jobbik, ahol.UPDATE: Hogy a kampány felfokozott hangulatában…..