Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sonica

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy esküvő mindig megható. Van nem mindig? Persze, történhetnek fura dolgok is. Gondoltuk, így vasárnapra megmutatjuk nektek, milyen fenyegető események következhetnek be egy lagziban. Történt már valakivel bármi hasonló? Mi csak a templomi padsorban hangosan horkoló idős bácsival…..
Sonica 2012.10.07 23:28:03
www.youtube.com/watch?v=JhByLuLXUa0

Siggi és a mikrofon esete :)
Modorosblog A Depeche Mode-rajongó 2010.01.11 07:00:00
  And fools don't run away, you'll be followed another day... Tavaly, az Ereszd el a hajam! első részében már írtunk a módklubról, majd nem sokkal utána a DM-rajongók (amúgy korántsem sajátos) album- ill. számcím-rövidítéses zsargonjáról is esett szó egy olvasói levélnek…..
Igaz-e, hogy ha kávét kérünk szódával a zserbó cukrászdában, vagy fordítva tesszük le a villát evés után, akkor idősebb hölgyek vezetnek be minket egy szobába, akikkel játszani kell és ezért még fizetnek is? Sokakat érdekel a pénzszerzési lehetőség, a neten fórumok…..
Modorosblog A csapatépítés 2009.07.29 12:42:00
-Jó reggelt mindenkinek! -Jó reggelt. -Na még egyszer, hangosabban, JÓ REGGELT! -Jó reggelt! -Na, ez már alakul, hát szép jó reggelt kívánok mindenkinek! Most már elárulhatjuk, hogy miért vagytok itt a Vajdahunyad várában egy ilyen álmos, pénteki reggelen. Én Lutscher Peti vagyok…..
Régen volt már nyereményjáték, és mivel lassan gyereknap, szeretnénk mi is ajándékot adni egyik Látogatónk gyerekének - egész konkrétan egyet a Puhatalpú cipő kínálatából, egy igazi, eredeti és hamisítatlan, bőrből készült, teljesen láb-, gyerek- és szülőbarát tutyit!…..
A folytatásban kiderül miért is nem kapunk percre pontos  információt, ha késik a gépünk, tényleg komolyan veszik-e a poggyász túlsúlyt és ki a problémásabb, a hajnali londoni, vagy a délutáni nyaralós korfui utas. A csekines interjú első része itt olvasható. –…..
Tardai történetek Negyvenhét 2009.04.10 08:00:00
Az Úr kétezerkilencedik esztendejének egy reggelén az Iván arra ébredt a tardai kistemplom imapadján, hogy hangosbemondón szólítanak fel valakit egyfolytában, hogy feltartott kézzel jöjjön ki. Meg volt egy SMS-e, hogy Iván, ne bassz, gyere már ki, al. rendőr Laci. Kint meg a…..
Sonica 2009.04.10 12:07:44
@davidson: Harry Potter :), ez a lefegyverző bűbáj

Bebőgtem a röhögéstől, munka közben elég ciki...
Egyszerre sok lett volna, folytatás innen.A rock-klub:Itt: A Ráday klub, de több zúzósabb helyet meglátogatva nagyon sok hasonlóságot fedeztem fel. Szerintem sokan vagyunk, akik olyan 10 éve a csütörtöki diákigazolványos akciókat kihasználva rászoktak erre a kultikus…..
Sonica 2009.04.05 20:32:07
Goa partyk 93-94-től kezdődtek, Fáklya - a legendás - télen, aztán Supersonic Technikum, nyáron pedig a szabadtéri bulik. Minden hétvégén valahol máshol, Pest környékén, este sosem volt gond lejutni, mert elég volt a vonatról/buszról leszálló színes tömeget követni, és odataláltál az aktuális illegal goa partyra az erdő/tisztás/Duna-part vagy éppen tópart szélén. Sosem felejtem el azt a reggelt, amikor reggel kerestük hazajutáshoz az irányt a vecsési káposztaföldeken. A party helyszin közepén egy hatalmas tábortűz volt, affelé fordult mindenki arccal (ja, a hajnali 5 fokban kimondottan hasznos találmány volt), sokan tűzzsonglőrködtek. Az aggregátorból néha kifogyott a benzin - ha a felelős kicsit besztondult, olyankor 10 perc csönd, amit a kongások áthidaltak simán (szerintem sok embernek fel sem tűnt, hogy nem DJ játszik). A boldog békeidőkben mindenki ismert mindenkit, és reggelente, ha lehúzták a zenét, akkor spontán afterpartyk szerveződtek lakásokon. A peace-love-unity-respect feeling uralkodott el, és senkit nem zavart, hogy térdig poros a lába és a szandál vagy a papucs levétele után ott maradt a pánt mintája :D.

Aztán ez is népszerű lett. Már volt toi-toi wc a partykon (bár inkább minek), uv shop, teázó, körbekeritett tisztások, hogy nehogy ingyen belógj... Divat lett a rasztahaj, a piercing, lányoknál a fenék köré tekert kendőcske, már volt aktuális követendő divat is...

De nagyon rég voltam (cca. 5 éve szilveszterkor) goa partyn... lehet, idén nyáron lenézek majd valahova, persze már csak kocsival és csak beugrani nosztalgiázni...
Tardai történetek Harmincöt 2009.03.20 08:45:00
Egy sima szombat a Panorámában általában pénteken indul. Akkor dugul el legalább két klozet a négyből, akkor lesz csupa viasz a hentergőben a négy műbőr kanapé, recsegősen ragacsos a csillámos lila linóleum, meg akkor lesz leokádva a mélyláda oldala. Na meg néha elhullik egy-egy…..
A legzseniálisabb lehúzás, a műszaki huba, amit a személyzet észre sem vesz. A Kashmír étteremben tavaly földrehamuzás ment, idén a számlázóprogram öntudatra ébredt mesterséges intelligenciája szívta a vendégek vérét: Rövid leszek, mert a lényeg úgyis látszik a képen (a…..
Sonica 2009.02.27 16:56:45
Az OTL nevű szervezet (Országos Tanács és  Lelkészség - ez a magyar Sea Org kirendeltség fedőneve) és a hozzá kapcsolódó fedőszervezetek (WISE Magyarország Egyesület, ABLE Magyarország Alapítvány, New Era Magyarország Kht. és az magyar OSA iroda) pár hónapja elköltözött…..
Itt a talán soha vissza nem térő lehetőség: Panyi Zsuzsi, előző posztunk interjúalanya felajánl a Gyerekszoba blog olvasóinak egy megnyerhető ékszert.Ha szeretnél boldog tulajdonosa lenni egy Zsuzsi által megálmodott gyűrűnek vagy medálnak, , vagy karácsonyra meglepnéd…..
Szegénység blog Hétköznapok 2008.11.24 22:29:00
A lehető leghétköznapibb módon telnek a napjaim.Nővéremék kedvesek, olykor már túlzottan is gondoskodóak velem. Az utazás viszont egyre inkább elérzéstelenít, kezdem egészen zombinak érezni magam tőle, úgyhogy a héten - pláne a hóviszonyokat elnézve - barátnőmnél alszom…..
Lett egy macskám, mondom anyámnak, kicsi és foltos. Minek, kézdezett vissza jogosan, sose szeretted a macskákat. Te kutyás vagy. Igaza van valahol, mert évtizedeken át meg voltam arról győződve, hogy a macska csak azért van a világon, hogy a nyugdíjasok ne unják halálra magukat, erre…..
Szegénység blog Nemszeretem 2008.10.27 21:02:00
Ez az a poszt, amelyet soha nem gondoltam, hogy meg fogok írni, de már 1-2 hete érik bennem, nem tudom visszatartani.Hogy miért nincsenek posztok/miért vannak szar posztok...Magyarázkodás? Agónia? Válság? Düh? Fájdalom? Keserűség?Tényleg nem volt koncepcióm arról, mi is lesz ez a…..
"Gyeden lévő anyuka" vendégposztja.Azokban az elmúlt időkben, amikor két jó kerestünk kétfelé oszlott, minden könyvet megvettem, amit szemem-szám megkívánt. És előfordultunk színházakban, kiállításokon, időnként fesztiválokon és koncerteken. Aztán megszületett a…..
Bigyóblog Fuck the rain! 2008.10.03 13:27:00
Nagyjából ezt gondolom én is, amikor esik. :)Art Lebedev..
Sonica 2008.10.03 15:31:47
Sonica 2008.10.03 15:33:57
Angelday dühöngött egy kicsit tegnap az iPhone hazai bevezetésének nevetséges körülményein, aminek hatására körülnéztem én is a szomszédok oldalain. Az eredmény tényleg lehangoló volt: a magyar T-Mobile-on kívül lényegében mindegyik szolgáltató igyekszik valahogy…..
Igen, jól látjátok: ez egy kontaktlencse, amely pókhálóvékonyságú szálain strasszok függenek, mintha kristályokat könnyeznél. Van róla videó is itt.Nekem sosem volt lencsém, így lehet, hogy triviális a kérdés: ez nem fájhat? Nem zavaró, hogy valami…..
Hamis álmok - I. fejezet: Hazafelé(További információ, a többi rész: Hamis álmok összefoglaló oldal)           Felébredtem a sötétben, életem zord valósága méregként áradt szét öntudatomban. Hallottam az ócska,…..
Sonica 2008.08.01 15:31:09
PKD:

Átment a csirke az úton...

TV-műsorok változatai

FÓKUSZ: Három évig minden nap szemezgetett a magokkal, jó körülmények között élt. Aztán egyik nap minden megváltozott. Onnantól kezdve nem volt egy perc nyugta sem. Nem gondolta még, hogy e végzetes hibáért élete végéig fizetnie kell. Kakasai elhagyták, tojásokat nem tojhat többet. Mindezt azért, mert átment az úton. Egy csirke kálváriája most, itt, a Fókuszban!
HELYSZÍNI SZEMLE: Rejtett kameráink a helyszínen voltak, amikor egy mit sem sejtő csirke átment az utcán. A kommandósok azonnal lecsaptak. Soha nem látott képek egy csirke átkeléséről és elfogásáról itt, a Helyszíni szemlében!
FORRÓ NYOMON: Csirke, út, vér! A 17-es út néhány napja szörnyű emléket őriz. Az önök segítségével fantomképünk alapján a rendőrség elfogta azt a csirkét, aki már hónapok óta átmegy az úton. Szörnyű tragédia, csirke, csirkevér!!!
FÁBRY-SHOW: Csütörtök este egy vadonatúj showder -ben, egy vadonatúj Fábry Sándorral, és a vadonatúj csirkével, aki átment a vadonatúj úton! Ne menjenek sehova, azonnal folytatjuk a vadonatúj csirkével, egy vadonatúj show-ban! Itt lesz a feledhetetlen csirke, egy vadonatúj átmenéssel!
TÉNYEK (Pálffy István): Csirkeátmenés. Tegnap a hajnali órákban egy csirke átment az úton, a rendőrség nem nyilatkozik stábunknak. Világméretű titkolózás, sajtófogadások, csirkepaprikás....a tények tükrében.
AKTÁK (Bárdos András): A napokban kaptuk a hírt a Statisztikai Hivataltól, miszerint évente 47 csirke megy át az úton, miközben a kormány út- és csirkeátalakításokat tervez. Van-e ma Magyarországon létjogosultsága a csirkeátkeléseknek, és hihetünk-e a kormány igéreteinek?!
NAPLÓ (Sváby András): Ma este ismét jelentkezik a Napló, benne Sváby Andrissal. Szavazzanak, a vonalak már élnek: Önök szerint ma Magyarországon átmehet-e egy csirke az úton? Tehát ma este a Naplóban: mérlegen a valóság és a csirke.
FREI-DOSSZIÉ: Ma este ellátogatunk abba a titkos bázisra a Közel-Keleten, ahol évekig őriztek egy csirkét, aki átkelt az úton. Forgatási engedélyt nem kaptunk az épületen belül, de kollégánk egy titkos kamera és egy csirkejelmez segítségével rögzítette az eseményeket. Kérem a gyengébb idegzetű nézőinket, hogy erre a pár percre kapcsolják ki a készülékeiket, ugyanis a felvételeken jól látható a titkos katonai bázis vágóhídja, és az évek óta ott száradó csirkevér! Tehát ma este a csirkekínzó bázis, és ami mögötte van. A riporter: Frei "csirke" Tamás.
ABLAK (+ Déri János +): Jó délutánt kívánunk, itt az Ablak stídiójában. Hát...ugye, vannak csirkék. Nem tart semeddig, hogy kinyissuk az ablakot, és megmutassuk önöknek a csirkéket, elvégre szolgáltató-műsor vagyunk... Elnézést, most mondják, hogy a gombot megint elfelejtettem megnyomni...
HÁROM KÍVÁNSÁG (Dévényi Tibor lemezlovas): Itt állunk a 13 éves Pistikével a Fóti gyermekotthon kertjében, ahol mindenfele vidám csirkék szaladnak át az úton. A Túrórudi-cég jóvoltából most Pistike is átszaladhat az úton, és megkértük a magyar rally-bajnokot, hogy közben autójával próbálja Pistikét is elütni, ahogy azt a csirkékkel tette. Közben pontos labdákkal dobálom majd Pistikét - hátul a kisebbségi lakók drukkolnak -, és ha eltalálom, akkor bejátszunk nektek egy magyar sztártól egy videóklippet.
RÓZSA GYURI: Jónapot, jónapot, tapsoljuk meg Bélát, akit otthon csak Misinek szólítanak. Kedves Béla, adok önnek 1000 Ft-ot, ha eltalálja, hogy hol rejtettük el az ominózus csirkét, aki átment az úton. Adok önnek 2000 Ft-ot, ha nem az 1-es színpadra tippel! Jól meggondolta?! Akkor: PARASZTHAZ FEL!!! És ott a csirke, kedves Misi, nyert egy tyúkhúslevest! Tapsoljunk, csak úgy betyáros jókedvünkbe!