Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ne vegyél autót me drága

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megírtuk a napokban, hogy új elnöki limuzint készített a dicső múltú, ám kevésbé dicső jelenű Zil-gyár. Mi elsősorban az IFA-sofőrök által bőszen irigyelt benzines teherautókra asszociálunk a név hallatán, de orosz földön legalább ilyen gyakran gondolnak a valamikori…..
ne vegyél autót me drága 2012.11.03 10:00:32
@Рихард: Ott tartanánk igaz mert a régi rába 250 steiger nem szánt mostanában nem volt modern a maga korában? a Lemken meg nem vett meg ilyen-olyan egyetemi tudást amit a Szent István egyetemen fejlesztettek hazai diákok,kutatók meg a mindenféle technikai vívmányunkat se hanyagold már el semmivel se vagyunk primitívebbek mint a németek csak esetleg kicsit más színvonalon vagyunk jelenleg...a miért pedig elég sokrétű.
Vannak most is teljesen újszerű a jövőbe mutató magyar fejlesztések de mivel az országok is olyanok mint az emberek egyénenként ezért inkább azt nézik,hogy lehet alacsonyabb sorban tartani a piacukat alkotó országokat és ha kell akkor sok pénzért vagy kevésért megveszik a hazai fejlesztést amit itthon nem védenek így hagyják kijutni az országból.Lehet,hogy te személy szerint a fekete kenyeret majszolnád a gyárban de a többség nem lenne annyira alul motivált,hogy jó legyen neki az akkori jelen.
TComment Fordburg Tourist 2012.02.27 06:15:00
Ezek megvesztek. Ezerháromszáz kilós autóba ezres motor? Gyomorforgató élmény. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Állítólag mindjárt itt a tavasz, de a távoli északon, ahol Pontonok várnak az optimista magyarra, még javában tart a tél. A lapp fiatalok népviseletben moonwalkolnak, a lányok vidámak, a hosszú éjszakák és rövid nappalok meghatározzák a hangulatot. Isznak, mulatnak, autóval és…..
ELNÖK, JELENTKEZZ! Feuer Yvette 2012.01.23 08:48:54
Jelölnéd magad? További infókat itt találsz!..
Október 23-án bejelentettük, a mai nappal elindítjuk az Alternatív Köztársasági Elnökválasztást. MIÉRT? Azért, mert unjuk a régi arcokat. Azért, mert unjuk az álügyeket. Azért, mert VAN alternatíva. Azért, mert tele van ez az ország jó arcokkal és jó ügyekkel. Itt van…..
Mínusz húszban már nincs kecmec, fagyálló nélkül baj lesz. De hogy mérjük meg a hűtőfolyadék fagyáspontját? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
ne vegyél autót me drága 2012.02.10 12:14:03
@Gyurma73: BF 109-es típusban a db 601 ,db 605 motorok és társai folyadék hűtéssel működött ami nem feltétlen csak és kizárólag vizet jelent mivel,van sós oldat is ami bírja a pár ezer fokot (naperőmű).
Belsőség Őszinte részvétünk 2012.01.11 12:47:00
Röstelljük magunkat, hogy ilyen szakadt, lúzer, hatéves A6-os Audikba kényszerültek azok, akiknek nem jutott már a hamvas Superbekből. Tényleg, őszintén. És még nehezen is indulnak. Mi javasoljuk a márkaszervizt, ha valami gond van. Istenem, mi jöhet még?! Tata Nano? (Mindazonáltal…..
Hogy ne tűnjek szemétnek, vállalom: aki ötszáznál több VDA-hasábot bepakol egy teljes pótkerékkel rendelkező i40 kombi csomagtartójába, megkapja tőlem sörben az ötszáz liter feletti részt. Mai cikkünk blogposztja...
Hibát-hibára halmoztál Jánosom, pedig látod, én megértelek. Pontosan tudom, miért van szükséged S8-as Audira. De a polgár nem, ezek ilyenek, rá se ránts. Vélemények az azonos című írásunkról...
ne vegyél autót me drága 2011.02.10 00:16:36
óh hát úgy látszik Lázár úr igen csak belefog ebbe most bukni...persze nem rosszat akarok én neki csak több pénzt oda ahol tényleg szükség van rá.Az egész parlamenti bandának opel astrát flottába úgy olcsóbb,a fizetésüket meg...durva de miért ne végül is ha kell a több fizú termeljük meg(gazdaság) az összes bármilyen miniszter kapja a magyar átlag fizetést amit annyira szeretnek hangoztatni,hogy mennyit nőtt az évek folyamán ...Miért ne járhatna Lázár Úr egy 4-5 milliós astrával és dolgozhatna havi 150-170-ért és kapna 30 ezer benzinpénzt...? Aki normális gondolkodású az ezen fel sem háborodna,nem tesz le semmivel többet az asztalra mint bármelyik másik ember aki a munkáját becsületesen elvégzi.Politikusnak lenni : JÓ LENNE HA MOST MÁR ELHIVATOTTSÁG LENNE NEM LOPÁS,HAZUDOZÁS,MUTYIZÁS.
Nem pénzért kell politikusnak menni,hanem az igazi tenni akarás miatt.
Irigy vagyok rá....ugyan akkor azt mondanám járjon azzal amivel én és keressen annyit amennyit én és egye azt amit én.Ja és én még jobban élek mint az a sok szerencsétlen szegény ebben az országban.Nem sírni akarok,hogy nekem milyen rossz csak már jó lenne arról olvasni,hogy Lázár Úr eladta -visszaadta az audi a8-at és egy astrával jár és nem havi 900-at költ közpénzből(a fizetése gondolom finoman szólva is vastag) a mobilitására hanem a társadalom rászorulóinak segített munkát-iskolát-jobb életet teremteni.MERT EGY ÉHEZŐ GYEREKNEK AZ EGY SZELET KENYÉRNÉL A KÉT SZELET IS DUPLA ANNYI MINT AMENNYIT EDDIG KAPOTT.....LÁZÁR ÚR HÁNY SZELET KENYÉR JÖN KI A HAVI 900-BÓL ???

Ez a banda is ugyanaz csak más a szín és mások a betűk....igazán unalmas már ez a színjáték.
ne vegyél autót me drága 2011.02.10 09:44:12
@Specialized78:
Miért ne lehetne ezért elítélni az egész kormányt ? Minden képviselő látja ki mivel jár és mennyi pénze van ,ha a többség nem lenne egy hazaáruló tolvaj banda tagja akkor fellépnének a Lázár Úr és társai ellen.
De én még láttam sehol,hogy Orbán Viktor azt mondta volna Lázár Úr kérem mutasson példát és ne költse feleslegesen a közpénzt luxusra,hanem segítse a rászorulókat.
Senki nem hiszi, hogy a nagy fekete autó azért tol le, mert így biztonságos és gyors. Vélemények az azonos című írásunkról...
ne vegyél autót me drága 2011.02.09 20:38:36
@Gabo1000:
:) Szerinted te attól több leszel más szemében(aki normálisan gondolkodik) ha a megengedhetőbbnél többet mutatsz vagy vagy hitelből veszel luxus kocsit,hogy többnek lássanak.
Tudod én bárkinek aki hozzánk jön ugyan olyan teát készítek és süteményt mint bárki másnak.
Csak az a baj a protokollal,hogy a te pénzedből megy,tudod ? Az hogy te diplomáciailag bunkónak tűnhetnél,az csupán a megítélőtől függ és mivel máshol is vannak feleslegesen fényűző emberek így nekik ez jutott te attól nem leszel kevesebb mert normális vagy és nem nyújtasz többet feleslegesen.
Nekem is voltak,lesznek rossz döntéseim és meg is szívtam vele,de igyekszem tanulni belőle,szóval ha a kedves lázár úr átvált egy 4milliós autóra(közpénzről van szó) akkor én elismerem,hogy ez egy tökös lépés volt.
Gondolkodott már rajta, milyen világ köszönt ránk, ha elfogy a szén, a gáz az olaj? Ha nem találunk hasonlóan könnyen és nagy mennyiségben kiaknázható energiaforrást, a tudományos kutatók véleménye szerint váltás helyett akkora válság vár ránk, amilyet még nem láttunk.…..
Örök világosságot nekik, az emberekre még egy villanykapcsolót se szabad bízni, nemhogy komolyabb dolgokat. Semmit. Vélemények az azonos című írásunkról...
ne vegyél autót me drága 2011.01.23 19:54:52
Belsőség Tüdőbaj megrendelésre 2010.01.18 17:06:48
KRESZ szabálysértés, munkavédelmi kihágás és fokozott egészségkárosítás – a kétségbeesett, csődközeli autókereskedők szórólapos diákokat küldenek a forgalmas kereszteződésekbe. Véleményük mai cikkünkről...