Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a rekettyés

0 bejegyzést írt és 333 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem rajongok a gőzgombócért*, de amikor a Konyhakiállítás Miele standján Kiss Sándor séf megemlítette, hogy Lindt-csokival töltött gőzgombócokat készül csinálni, odacövekeltem  a pultja elé – megérte! Míg a gombócokra vártam, az is kiderült, hogy a Miele…..
Vannak ám itten aspektusok még. A múltkor medwe megint nem a húslevesről írt – az marha rég volt, de én várom, hogy visszatérjen a műfajba – hanem sokkal rosszabb szájízt okozó dolgokról, az MLM rendszerről. Amit lehetne jól is csinálni, hogy egy mellékszállal…..
Amikor a köztévé átalakításakor úgy döntöttek, hogy az m2 ifjúsági/gyerekadó lesz, vélhetően nem az alábbi orosz videóban mutatott zenés-táncos műsorszámra gondoltak a műsorszerkezet sarokköveként, de a remény hal meg utoljára, ugye.   ..
A PirateBay is csatlakozott a Blackout for Hungary akcióhoz, amely a december 21-én megszavazott új médiatörvény ellen tiltakozik szerte az interneten. Úgy tűnik, hogy a világ legnagyobb torrentoldala nem sötétül el teljesen, csak a a kezdeményezés angol nyelvű bannerét helyezték el…..
Milyen egy szabadságpárti keresztény ember?Olyan, aki korlátozná az online véleménykifejtést szabadságát. Hogy fér össze ez a kettő? Erről kérdezzétek a Magyar Narancs címadóit, és Pálffy Istvánt.Pálffy István hungarikumügyi főattasé ismét hallatott magáról. Gondoltam…..
Úgy tűnik, nem mindenkinek egyértelmű, hogy ha bárhol ott kell hagynia az autóját akár egy percre is, akkor azt nem szabad nyitva hagyni, mert van, aki csak erre vár és már ki is pakolják az értékeket a kocsiból. De van, hogy ez sem elég. Feuer levelében azt írja, hogy az sem…..
Igen mély nyomot hagyott SztupY lelkében az alábbi történet, mert bár egy tucat év is eltelt azóta, benne azóta is él a tarkóbizsergető káröröm. És mint tudjuk, annál nincs is szebb alfaja. A "tandem-előzős" sztoriól jutott eszembe egy kb. 12 évvel ezelőtt történt…..
Mandiner blog Biszku-film: letiltva 2010.06.09 18:01:00
  Biszku Béla családja letiltotta a Biszku Béláról és az 1956 utáni megtorlásokról szóló filmet (nem mi hátráltunk meg, a tervezett bemutató helyszínét, az Urániát kereste meg a család, és ők döntöttek úgy, hogy nem vállalják a bemutatót). A film nyilvános…..
Ki kell végre mondani: Trianonról, a vészkorszakról és a Kádár-rendszerről csakis egyetlen legitim álláspont lehetséges. A Fidesz benyújtotta törvényjavaslatát, melynek értelmében "az Országgyűlés június 4-ét, az 1920. évi trianoni békediktátum napját a Nemzeti…..
Bűnügy-lopás Azt hitte a norvég, hogy a magyarok nem lopnak biciklitPécs, 2010. április 14., szerda (MTI) - Ellopták egy norvég lány kerékpárját egy pécsi kerékpártárolóból alig pár perc alatt, miután nem láncolta ki biciklijét.Zsobrák Péter, a Baranya Megyei…..
Rakéták, páncélozott Humveek, gyújtóbombák vagy harci helikopterek helyett most egészen másfajta fegyverekkel indított támadást az amerikai hadsereg az afgánok ellen. Ezúttal ugyanis bájosan mosolygó csecsemőket, naplementébe lovagló törzsi harcosokat és egy kissé…..
-Nagyfaterom borzasztóan kemény ember volt. Igazi szikár, szíjas, büszke parasztembert képzelj el. Ott a vasárnapi ebéd alatt egy pisszenés nem sok, annyit sem lehetett hallani. Úgy lapátoltak anyámék, mint a kisangyalok - meg se mertek nyikkanni. Szegény nagyanyám... ha nem volt…..
a rekettyés 2010.04.13 16:52:35
Viszonylag nehéz időszakot zárhat le a szerkesztőség. Fellélegezhetnek, mert már nem keresek motort, nem szívom tovább a vérüket, vettem egyet. Egy 94-es Hondát, szigorúan közlekedési eszköznek. Ha ezres lenne, 145 lóerős lenne. De ez csak 250-es. Mégis, mindenki átkozottul…..
Ki az, aki amúgy nem dubajozik, de ma érkezett a bécsi reptérre Dubaiból?..
a rekettyés 2010.02.10 19:58:55
  Újabb váratlan elemei kerültek elő a formálódó Fidesz-programnak. Ezek alapján ha az ellenzéki párt kormányt alakíthat, egyik első intézkedése lesz eltörölni az univerzumot - összegző hírösszefoglaló és reakciók.     Az ellenzéki párt…..
 Felháborodtam!!! Tél van, ünnepek, ilyenkor sokan szeretik kényeztetni a téli depresszió ellen a lelküket egy wellnesshétvégével. Vagy mert egész évben erre gyűjtöttek, vagy egyszerű passzióból mert megtehetik. DE! Szerencsére sokan vagyunk, akiknek lelkük egy része a…..
Yoo Jaechang, a képeken látható objektum megálmodója a 30. századra teszi a tisztán szintetikus bolygók megjelenését. A terv persze még inkább csak gondolatkísérlet, de ahogy a Föld tartalékai és még le nem betonozott területei fogynak, nem árt nekihasalni a tervezésnek. A 3D…..
Még egyszer, utoljára, az EmPaMo kerékpársáv elleni tüntetésről. A vasárnap tartott demonstrációjukon egyértelműen kiderült, hogy súlytalan, háttér nélküli szervezetről van szó. Szimpatizánsaik, szervezőik nem csak egymásnak mondtak ellent, de gyakran saját…..
Ez az email landolt az egyik ismerősöm postaládájában.A feladója Kárpáti Péter, a magyar OSA iroda volt vezetője, mostanság pedig egy nyelviskolát üzemeltet.Íme: ScNET botrány és egy lehetséges megoldásFeladás dátuma: november 30.,…..
a rekettyés 2009.12.09 13:54:52
stop.hu/articles/article.php?id=577016

Kicsit off de van köze a szcientologiához.