Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagyon_buta

0 bejegyzést írt és 227 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Túl sok és túl értékes időmet veszi el a fölösleges politikaivitakör. Honnan a hússzín-bakelitházas veresréztengelyes brozcsúszócsapágyas méteres kékeres elalavult COCOM-istás amortizálódott telefaxxxombú' szedek én ekkpora hülyeséget, hogy érzelmekkel…..
nagyon_buta 2012.11.12 12:05:33
@kikoránkel: Ez Hofi óta olyan trendi... bár alapja semmi, de kitűnően hangzik (mindjárt kapok a pofámra).
Szerény véleményem szerint a termőföldre mint szociális lehetőségre tekintésből ered ez a városi legenda, de ez az én véleménykeresztem.
nagyon_buta 2012.11.12 12:16:06
@magyar-magyar szótár: Kinek kell a föld, kell-e a bankárnak ez érdekes kérdéskör. Van azonban egy bevezető kérdésem -vajon mikor indult a szabad rablás és egy szántó átminősítése ipari övezetté kb. tíz perc alatt a föld értékét meg 10-100 szorosította- nem ennek a vágynak túlélését látjuk ebben?
Ha annyira kellene a föld miért nem hiteleznek (sarkítva)?
Ugyanakkor a föld portfólió egy jó banki "csalás" alap lásd spanyol befektetések a BB-nál.
A szakértők kérdését hagyjuk, régebben mikor még éget bennem a tűz és úgy éreztem, hogy meg kell védeni tevékenységemet sokszor felajánlottam a lehetőséget a szakértőknek, hogy "szívesen adogatom a szerszámot" a feladat elvégzéséhez, de senki nem akadt aki fizikális valójában megcsinálta volna
nagyon_buta 2012.11.27 11:36:23
@A Hannibal Lektűr-attitűd: Majd én megpróbálom :)))
2007-ben -mikor nem volt előre hozott választás- kitalálta mindent előre látó ferink, hogy a piszkos munkát 2010-2014 között elvégezteti a Fidesszel, csak és kizárólag a kiválasztott párt nyerhet- vagy most: 2014-ben vagy 2018-ban(ekkor még jobb nekik/Feriéknek/, mert imádni fogják őket és 10 éve nem jutnak elegendő állami lóvéhoz)
Szóval előre megírta na...
A magyar ember szereti, ha megadják az illúzióinak azt, ami az illúzióinak jár. Ez a szervízkönyv garantáltan eredeti. A hamisító nepper művész, ahogy ez a magyar művésszel vagy iparossal is gyakran előfordul, a legkevesebb fáradságban se törte magát a hatás fokozására, minek.…..
nagyon_buta 2012.11.18 09:46:57
@magyar-magyar szótár: Ebben az évben (bár nem vagyok szervizes), csak én találkoztam egy szervizben 4 olyan kuncsafttal aki gari időn túli autóját az isteni megvilágosodás után, szakszervizbe vitte olajcserére és a kulcs visszakapása után, kapuban megfordulva visszajött a fent említett ocs. trükkre hivatkozva. (nem mellékes körülmény, hogy a motor állapota minden esetben több százezer forint javítást prognosztizált). A hitelrontásos per be ígérésének hatására - a szakvélemény után- erősen lelohadt arccal kértek elnézést.
A bent maradt olajos gondolatodat néhány típus, motorkód, gyári technológiai utasítással megtámaszthatnád, mert így csak a kúti olajcserés neppermunkára emlékeztet :))
nagyon_buta 2012.11.18 11:58:48
@magyar-magyar szótár: Na egy kicsit visszább: jelenlegi szervizekben az olajadagoló (hordóból) már teljesen számítógépesített, kell a dolgozó kódja és a munkaszáma (munkatörvénye- tudom nem olvasod- szándékos -olaj ellopás az- károkozás= dolgozó fizet)
Azt hiszem, hogy itt most 15-25 év eltérés van a motorok közt amiről beszélünk...
Másfél hete érkezett meg a brüsszeli országjelentés, azóta rég látott fokozatba kapcsolt a sikerpropaganda, mintha azon versenyeznének, hogy ki tud nagyobbat mondani. Persze szokás szerint Orbánt senki nem meri vagy senki nem tudja túlszárnyalni ..."Már van papírunk is arról, hogy a…..
nagyon_buta 2012.11.15 10:09:48
Az előzményekben tárgyaltuk a V0 megépítésének szükségességét és műszaki paramétereit, majd a lehetséges nyomvonalváltozatokról, azok előnyeiről és hátrányairól ejtettünk pár szót. Tüntetőleg kimaradt viszont, hogy a megvalósítandó pálya miért is lesz jó, miben fog…..
Alapvetően kétféle kulturális környezet metszésében nyőttem ilyen nagy derék hülyegyerekké. Idegenszívű   főhatások közepette eminnen pedig a mélyen magyar cocijalizálódás enyhe cigány szubkalcs dörzsölődésében. Pl a baszás szó etimológiáját illetően,…..
KKBK A szovjet történet 2012.10.27 04:09:00
dokumentumfilm, érdemes megnézni Nemzeti szocializmus és az internacionalista szocializmus Marx a modern politikai népirtás feltalálója - faji alapú népirtás...
magyar-magyar szótár ódikocsi 2012.10.23 07:37:00
V. Gábor, a magyar félfaszista párt frontembere kurvanagyot szólt mellé a minapi uszító beszédében Miskolcon, az Avason. Bár nyilván, ezt meg kell hagyni, a heőjjdemogyorókokban élő   sztereotipiák  bizgerlésével, próbált hirigelni. Miközben lassan már több…..
ELŐRE A FEJLETTEN FASZBÚKIZÁLT  TMBRLOID  EMBERTÍPUS & INTERNETTÁRSADALOM FÖLÉPÍTÉSÉÉRT dedicated to Hannibal Lektűr A filo szemcsin a dialektikát gyakcsizzák a skacok. A tansegcsi fölszólítja A-t és W-t egy vita megvívására: ímé: A: Like this! W: Fuck!…..
nagyon_buta 2012.10.22 17:21:10
@nagyjoco: hagyad csak, ez egy írói túlzás, azt hiszem éppen ő rajzolta meg a (fideszes) vidéki szegénység képet: mindenki szépen állatot etet-itat, kertet művel és ebből meg él, legalábbis ennivalója meg van, persze a szoci meg jobbikos porfészkekben élő ázsiaiak nem ezt csinálják, csak panaszkodnak, hogy miért nem lehet, mi meg csak ilyet láttunk...
Tavaly júniusban Matolcsy benyújtotta a törvényjavaslatot, ami szerint három lépésben (2011-ben, majd 2012. január 1-től, és július 1-től) emelkedne a cigaretta, szivar, szivarka és a fogyasztási dohány jövedéki adója. Egy hónap múlva sztornózták az ötletet, és az idei adó…..
2006 óta szó volt arról, hogy Vát és Porpác közé kínai tőkéből épül egy repülőtér. Egy 100 milliárd forint értékű beruházás: 4000 méter hosszú, 60 méter széles kifutópálya, és a kiszolgálólétesítmények. Több száz új munkahely, a reptér mellé tervezett…..
És akkor Pálfi István csillogó szájával megformálta, majd kimondta a szót: konnotáció. Ha a hölgyek akarata az, hogy ne verjék-erőszakolják őket, és ne tekintsék szülőmasinának, akkor ez előtt, már tudjuk, a Fidesz-KDNP meghajlik; és hát igen, ez az akaratuk, sőt, anyád…..
Elnézést, ha kicsit vulgáris, de így talán az első mondattól kezdve érthető. Készül a 2013-as költségvetés, megint szó esik a vállalkozások támogatásáról. De semmi újdonság, mindig a régi nóta. Most persze hitel kevésbé, főleg pályázat. Munkahelyteremtés, megőrzés,…..
nagyon_buta 2012.09.04 19:11:32
@Blogger Géza: Menj, te a fideszes gazdád picsájába
Nehogy valaki is elfelejtse, hogy minden szép és jó, senkit se kapjon el a negatív hangulat, az NFÜ tájékoztató kampányt indított. "A cél az, hogy a lakosság kézzelfogható eszközökön keresztül szembesüljön az eddig megvalósult uniós támogatások felhasználásával." Az EU-s…..
autózz! Túl a sövényen 2012.08.06 17:04:47
Én alapvetően nem vagyok ellene a normálisan, nem sunyi módon végzett sebességmérésnek, aminek az a célja, hogy kiszűrje azokat, akik veszélyesen gyorshajtanak. A következő, aláírás nélkül érkezett fotóhoz viszont sok kommentárt nem fűznék, vonjátok le ti a…..
Tisztelet Mt!   Volna egy olyan gondom. Én egy márkaszervizben dolgozok. mint karosszéria lakatos. Csináltam egy autót, amivel ki kellett menni próba útra (olyan munkát csináltam ami indokolta a próba utat). A próba út során vezetett autóban fel villant egy "STOP" felirat,…..
nagyon_buta 2012.07.21 21:18:18
@tff: elolvastam, miért kell egy ajtó javítás után próbaútra vinni, leesik-e az ajtó? Továbbra se kerek valami....
A jövőre hatályosuló új Btk. egyik legvitatottabb újítása a büntethetőség korhatárának 12 évre történő leszállítása. Vajon felkészült-e a magyar igazságszolgáltatás és gyermekvédelem az új szabályozás következményeire, és mi történik majd azokkal a 12 éves…..
 A szondás ipsék  írta Budai Hella, a Hölgyek öröme vezéregyénisége   Állítólag Amerikában léteznek annyira távoktatásban működő főiskolák is , hogy elég befizetni a tandíjat, levelezni velük, aztán párezer dollárral szegényebben ugyan, de az ember…..
...volt olyan eset is, amikor az adós emailben közölte velük, hogy épp most ég az autó. Csupán egyetlen baj van: mindez nem ésszerű dolog. Sőt, kifejezett ostobaság. Minden kár, amit az autóban okoz az ügyfél, az ő adósságát növeli, azaz, ha az autó megsemmisül, az…..
Ugye az ember, amikor BEVESZ valami, vagyis mielőtt ~ döntés-e, megnézi a cimkét. namost nekem, számomra a tárki [nem főnév, minőségjelző -Sík Endre & Co.]maga kb ua, mint a kvarcórán a JAPAN MOVT ill a sarokcsiszolón az Ingeneered by Belgium felirat, tehát tudom, hogy Made in…..
nagyon_buta 2012.05.29 14:40:47
@kikoránkell: Ne piszkáld, a társaságából ő az egyetlen aki "vidéken" él és látott már élő beás cigányt, e tények őt fergezsuzsai magasságba emelik, csak a gyurcsánybajnaihorn összeesküvés megakadályozta szenté avatását, tudása meg (saját bevallása szerint) végtelen és egyetlen, rajta kívül senki sem tudhat semmit. Amúgy is már egyedül maradt a keménymagból, még a nivós fiúk is elhatárolódtak tőle.
Egy kifejezetten haladó jóoldali jógyerekblog provokatívnak szánt cikkcsikéje az aktuális csapásirányból [ a kitántorgás az letűnt mára] Isten éhen halva szeret téged Talán fel kéne vetni a kérdést, hogy miért vetetnek el ennyi gyereket? Talán, mert a szülők maguk sem…..