Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ArnoldBácsi

0 bejegyzést írt és 181 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Scorsese a Gengszerkorzó és a Bakelit után még régebbi korba látogat el következő sorozatában: a The Caesars című szériában a Vikingek írójával, Michael Hirsttel közösen idézik meg az ókori Rómát. A sorozat a Római Birodalom első uralkodóiról szól majd, a pilot forgatókönyve már meg is van, sőt,…..
ArnoldBácsi 2018.02.12 17:51:22
Amikor egy lakás 200 millió forintba kerül, az ember elsőre összerántja a szemöldökét, de az a helyzet, hogy ezen a 12. kerületi ingatlanon nem könnyű fogást találni. Na jó, a csillár kissé meghökkentő...
Nem elég, hogy reboot, még néger is? Vagy éppen pont az a baj, hogy "kifehérítették" a főszereplőt? Meleg karakter a mesében úristen-mi-lesz-így-a-gyerekeinkből? Napról napra újabb hírek kapcsán kapkodhatjuk a fejünket, hogy mivel erőszakolják meg éppen a gyerekkorunkat vagy az…..
ArnoldBácsi 2017.03.29 15:05:54
"Na szia, szevasz, van ez a feladat, de csak annyi az egész, hogy a negyedik képernyőre valahova egy mezőt gyorsan fel kéne rakni, érted, megvan az egész egy óra alatt, még egy kávé is belefér cigivel! Mindegy hova, tökmindegy tényleg. Mondjuk oda, középre, ott nézne ki a legjobban, kicsit a…..
ArnoldBácsi 2017.03.27 11:17:34
Két évszázaddal ezelőtti feltalálása óta a karóra nem csak az időt mutatta, de divatkiegészítő és státusszimbólum is volt, mely tükrözte viselője személyiségét és persze megmutatta társadalmi helyzetét...
ArnoldBácsi 2017.02.20 12:34:07
Az Aranyélet második évadára az HBO étvágya és a nézők elvárása is megnőtt. A kábeltévé az első etap sikerét látva emelni akart a téten, és amellett, hogy továbbra olyan sorozatot szerettek volna letenni az asztalra, ami megállja a helyét az abszolút összehasonlításban is, rá akartak tenni egy…..
Gazdagisztán Vízivárosi csoda 2016.11.30 06:50:00
Tulajdonképpen csoda történt Budapest I. kerületében, ahol az egy szoba hirtelen két szoba lett, legalábbis egy ingatlanhirdetés szerint. Ettől a lakás még nem rossz, de legalább nem is olcsó...
Nagy Réka a Viasaton nyerte meg a Topmodell leszek című modellválogató műsort 2006-ban, majd elment modellkedni, aztán az Aranyéletben lett a rém idegesítő pöcs Márkó csaja, majd a TV2-ben vezette a hamar kimúlt Star Academy egyik háttérműsorát, és most ő lesz a kutyával…..
ArnoldBácsi 2016.11.07 13:53:12
Hetvenkilenc nap után befejeződött az Aranyélet második évadának forgatása. Az új jelenetfotók megmutatják, mennyire néznek majd ki durván a szereplők múltjában játszódó jelenetek, különös tekintettel a sérókra. Fotók: Sághy Tímea..
ArnoldBácsi 2016.09.30 14:27:20
Hatalmas terek, abszolút minimálstílus, egyszerű formák, nagy üvegfelületek és pazar kilátás a városra – körülbelül ezt kínálja az az istenhegyi ház, amit ma mutatunk be. A helyzet úgy áll, hogy nekünk ez bejön...
ArnoldBácsi 2016.09.15 15:49:40
@borzimorzi: Most nem azert, de ha valaki nagyon akarja megtalalja ezt az ingatlant, hiszen vannak fotok, amik a kilatast mutatjak, onnantol, es hogy nagyjabol tudni lehet, helyileg hol helyezkedik el az ingatlan (Istenhegy) kb 1-2 ora alatt meg lehet talalni.

En is sok hazat csekkoltam mar igy le ;)
ArnoldBácsi 2016.09.15 15:54:34
@ArnoldBácsi: bocs, meg annyit, hogy fontos, hogy par kepen tukrozodnek ingatlanok, tehat ha ugyes vagy google maps-en is ratalalsz :)
Most, hogy az osztrákverés után megint az egész ország futball-lázban ég, és az utcára megy a jónép Szalai Ádám miatt, a TV2 is jónak látta előkapni a Magyar csapat - Még ötven perc című filmet, amit ugyan egyszer már bemutattak, de akkor a nézőket nem érdekelte a dolog, mert akkor még az…..
A MusicFM Önindító című műsorában jelentették be ma reggel, hogy Cooky, a rádió francia műsorvezetője abbahagyja a rádiózást, a ma délutáni műsorban lehet majd utoljára hallani, írja a Femina. A tévéműsor, amibe felkérést kapott, igencsak a TV2 Star Academy című, valóságshowba oltott…..
ArnoldBácsi 2016.06.17 11:45:29
Friderikusz Sándor az alábbi nyilatkozatot juttatta el az Indexhez. A nyilatkozatot változatlan formában közöljük: FRIDERIKUSZ SÁNDOR NYILATKOZATA Ezen a héten kedden a Blikk című lap valótlan állításokat tartalmazó cikke nyomán szinte valamennyi hírportál arról tudósította a közvéleményt, hogy…..
ArnoldBácsi 2016.03.24 09:41:31
@FDToth: Sajnallak, hogy te meg "TV-zel" ...
Ha minden igaz, szarban van a Class FM Morning Show című műsora, illetve a műsor miatt a három műsorvezető, illetve a műsor és a műsorvezetők miatt a Class FM. Az NMHH ugyanis valamiért kinézte magának Simicska Lajos rádióját, pontosabban a Morning Show december 30-i és január 4-i adását, és…..
Vasárnap debütál a köztévé új sorozata: a Csak színház és más semmi a Duna tévén. Tíz év telt el a Csak szex és más semmi című magyar film elsöprő sikere óta: Goda Kriszta rendező és Divinyi Réka forgatókönyvíró azóta sem tudta megismételni azt a szakmai és kritikai sikert, amit az egyik első magyar…..
ArnoldBácsi 2016.01.07 08:54:24
    Már szinte sajnálom Lázár Jánosékat, ahogy a nyakukba dől az egész gigászi paksi hazugsághegy, amit összehordtak évek alatt (jó, én is löktem rajta kicsit, hogy könnyebben dőljön). Újabb eredménye van kitartó nyomásgyakorlásomnak az Európai Bizottságra: a napokban…..
Vajon mi a legjobb dolog, ami történhet a magyar hiphoppal? Siska új lemeze? Esetleg Tkyd proféciái a kék madárról? Deniz rádiórapje, a Sativus második albuma, vagy épp egy válogatáslemezen megbúvó feltörekvő arc? A válasz kiderül a lapozás után. Siskafinuccsi –…..
Megéreztem, hogy kell adnom egy lökést az MTVA sajtóosztályának ahhoz, hogy elkészüljön a Tökéletes Sajtóközlemény: sikerült a magyar sajtó jelentős része és a szakemberek által is egyöntetűen bukásnak tekintett március 15-i nézettséget kihozni úgy, hogy a naiv olvasók…..
ArnoldBácsi 2015.03.17 13:54:58
Az amerikai Northwestern University kutatói megállapították: az emberi szervezet tudat alatt valóban képes bizonyos események előre érzékelésére és ezekre fizikai reakcióval is reagál az esemény bekövetkezése előtt. Az “előérzet-kutatás” során az 1978 és 2010 között…..
Nos, mint múltkor írta, elromlott a telefonom. Pár önsorsrontó telefonmentes nap után egy hétig egy céges iPhone 6-ot használtam.  Az első napok leírhatatlan kínszenvedéssel teltek. Nem is elsősorban a készülék fizikai adottságai, hanem az azon futó oprendszer miatt. Az iOS 8…..
  Közérdekű közlemény: innen se vásároljon, aki jót akar magának. Kedves Homár és Olvasók! Belefutottam egy termék megrendelése kapcsán a banggood.com honlapba, ahonnan karácsonyra rendeltem egy ajándékot, még novemberben. Utánanéztem az interneten a cégnek, amennyire…..
Szent Kristóf és az AAA ezúttal Pétert hagyta cserben. A legbrutálabb rész még nincs is kifejtve rendesen: a biztosítónál derült ki, hogy az eladás előtt egy hónappal a cég kivonatta a forgaglomból a járművet, amit nem tartott annyira fontos infónak, hogy megossza a vevővel. És…..
Nem nagyon tudom, hogyan vezessem fel K. pulzáló levelét. Talán  elég annyi, hogy esetleg vehetett volna egy jegyet hazafelé. Kedves mindenki, Igyekszem egy kb normálisan megfogalmazott levelet írni az utolsó 12 óra történéseiről. Történt ma reggel, hogy a Bogdáni úti…..
Mindenki nyugodjon le a picsábam VV Dennis (nem rokonok) magja csak nem olyan erős. A tesztre azért volt szükség, mert VV Fanni és VV Dennis óvszer nélkül kúrt. A képen a szintén csak névrokon VV Ádám markol rá VV Fanni puttonyára. ..
ArnoldBácsi 2014.12.19 09:52:58
Elképesztő hihetetlen wtf részletek az egyik legnagyobb online szállásfoglaló helyről szóló beszámolóban. Bónusz rejtély, hogy bár az olvasónk által bepanaszolt szállásadó fent van az oldalon, de nem sikerült foglalást produkálni rá, mert jövő októberig random időpontokra…..