Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tipografus (törölt)

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar sajtóban úgy tűnik lecsengett a téma. Felülírt mindent a választás. A CNN-en is hátrébb szorult. Napokig felváltva ment Ukrajna és az eltűnt maláj gép, aztán jött egy helyi lövöldözés az USA-ban. Észtországban is mára azért jóval nyugodtabb a helyzet, valahogy túl…..
tipografus (törölt) 2014.05.01 08:30:53
@Az evolúció megfordítója... vissza a fára!:
"Azt mar most latom, hogy a magyarok is raleptek a ruszki utra." Stb.
Az SRI vagy a SIS fizetett alkalmazottja az úr? Attól, hogy ilyen szépen megtanulta a nyelvünket, nem kéne szidalmaznia bennünket.
Itt az elején egyezzünk meg abban, hogy nem a politikai konzervativizmushoz tartozik a női nemi szerv megcsonkításának hagyományát ápolni, védőoltást gyerektől vallási okból megtagadni, belekből jósolni és varázsdobon játszani, vargként révületbe esni és jövőt mondani stb.…..
tipografus (törölt) 2014.04.26 23:41:44
@Pan Modry: ne mondj butaságot. A vízilabda olimpiai sportág, négy évente több milliárdan nézik, óriási reklám egy kis országnak, nem bezsélve arról, hogy évek óta a topon vagyunk.
A foci népszerűsége egyszerűen abból adódik, hogy olcsó tömegszórakoztatás, néhány klubnak óriási üzlet.

Te itt magasztalod a szlovák focit, itt meg egy nyilatkozat: www.csakfoci.hu/node/156495
tipografus (törölt) 2014.04.26 23:44:52
@Pan Modry: Ha Te mondod, biztosan így van. Sőt, Szlovákia attól lesz sikeresebb, mert te szarmagyarozol itt, meg a buta perverz magyarnak hívod az olvtársat.
Ahogy nálunk falun mondják, a kultúra kib...a biztosítékot, na.
tipografus (törölt) 2014.04.27 12:57:59
@explanatus: értem én. A gond az, hogy a kedves szerző a nagy útkeresés közben minősítget, kicsit nácizik, majd a végén jóindulattal figyelmezteti az egész jobboldalt.
Hacsak nem egy igazi próféta a szerző úr, ez nem jo antré egy konstruktív vitához. Arra elég, hogy a lövészárokba megmerevedett frontharcosok még nagyobb dühvel tüzeljenek egymásra.
Schiffer-jelenség: a velünk élő szocializmus. Megkezdődött a társadalom demokratikus maradékának felszámolása. Megnéztük múlt vasárnap a választási eredmények kihirdetését a tévében, majd elmentünk aludni. Másnap jött a hétfő, a szerencsésebbek munkába indultak.…..
Alacsony vagy magas részvételi arány a kedvező? Nekünk vagy az országnak? Okosabbak vagyunk-e, ha sokan vagyunk? Áltudományos okoskodás, melyben a szerző igyekszik senkit sem megsérteni! A vasárnapi eredményhirdetést követően megindult a bűnbakkeresés, a vádaskodás és a…..