Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azoli79

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A BBC elég komolyan gondolja a Jeremy Clarkson ellen folytatott háborút: a műsorvezető felfüggesztésével és a már leforgatott Top Gear-adások letiltásával már így is megmutatták, hogy mekkora tökük van/menyire csökönyös barmok, egy mai hír szerint pedig a Top Gear Live című…..
A W magazin márciusi számának címlaplánya Miley Cyrus lett, aki az elhíresült és sokak által kigúnyolt nyelvöltögetést ezúttal hanyagolja, helyette inkább a melleit mutogatja. Ez persze már benne volt a levegőben - gondoljunk csak a halloweeni jelmezére, vagy a pucéran forgatott…..
azoli79 2014.02.04 19:31:48
Ezek lesznek a napok, amiket visszasírunk majd, amikor már jegyre fogják adni az ételjegyet is. Naiv hostesst kitiltották a munkahelyéről, miután kiszúrták, hogy nyílt terepen kávézik: Egyszer volt-hol nem volt-, volt egy szép Auchan áruház, szép karácsonyi díszítéssel, nagy…..
Van olyan ember, aki nem ismeri a Get Lucky című Daft Punk-slágert? Ugye, hogy nincs! Ezért fogja most mindenki szakértői füllel megvizsgálni, hogy a két francia vajon tényleg lopta-e az említett dal alaptémáját vagy nem. Történt most ugyanis, hogy valaki ráakadt egy 2011-es…..
azoli79 2013.09.06 00:06:50
Ötvenezer forintos pénzbírságot és öt büntető pont levonást szabott ki a rendőrség arra az autósra, aki januárban a VII. kerületben nagy sebességgel kis híján elcsapott egy kerékpárost. Az esetet a bringás fejkamerája rögzítette, így volt bizonyíték is: a sofőr…..
comment:com Tévétorna Hesnával 2012.04.07 16:34:00
Egészen megdöbbentő érzés, ha a köztévén olyan produkciót lát az ember, amitől nem önti el a mások helyett érzett szégyen, a tehetetlen düh, az információk lecsekkolásának kényszere, vagy minimum a halálos unalom. Al Ghaoui Hesna első saját műsora, a Bábel ilyen, sőt, alig…..
Péter 69-cel ment a 70-es táblánál, 30 000 forintra büntették. És ez csak a kezdet. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Főbenjáró bűnt követett el egy amerikai hírműsor bemondója. Robin Robinson élő műsorban rombolta le sokezer amerikai kisgyerek karácsonyi fantáziáját azzal, hogy kifakadt: Mikulás márpedig nincs is, ezt tessék tudomásul venni. Ezzel az a legnagyobb baj ugye, hogy az amerikaiaknál…..
Frappáns választ kaptunk két, X-Faktorral foglalkozó írásunkra. Az RTL tehetségkutatójának előző döntőjében volt ugyanis egy jelenet, amiről egy éles szemű olvasónk azt feltételezte, nem is annyira élő, mint azt a kiírás és a tévé sugallja. Az érzéki csalódást (?), vagy…..
Az X-Faktor harmadik döntőjének élő közvetítése alatt egy jó szemű olvasónk olyat látott, amilyet utoljára mi is csak a Star Trekben: egy ember a semmiből materializálódott a légtérben, majd testet öltve vonaglott egy jót. Muri Enikő éppen Pink You and Your Hand című…..
 A következő bejegyzés egy kis ízelítő lesz arról, hogy miként is tudjuk szeretett videoDSLR kameránkat tunningolni. Konkrétabban egy Canon 5D markII-esről van szó, de bármely más tipushoz is használhatóak a Redrock micro és a Chrosziel kiegészítői. Schwindl Endre…..
Idegesít a zsíráfot fejő feka raszta, aki kiöregedett a Sport szelet szpotokból? Akkor ezt a filmet még csak véletlenül se nézd meg, mert biztosan meghaladja a toleranciaszintedet. Az egyetlen mentség csak az lehet rá, hogy nem a Skittles hivatalos ügynöksége keészítette, sőt még…..
Zsuzsanna és csapata különös anomáliával szembesült a Godot Kávéházban, aholis az 1700 forintos Dumaszínház után közölték, hogy egy időgörbület hatására náluk este 6-ig tartott a csütörtök, vagyis nem jár nekik a Torkos Csütörtök 50%-os kedvezménye: Egy tegnap esti…..
Maros Mozi Videózzatok!!! 2010.02.03 17:23:49
A Maros Filmfesztivál kapcsán körbenéztünk a You tube-on, hogy eddig milyen videók kerültek fel.Egyelőre nem túl sok felvételt lehet találni Rákosmentéről a video-megosztó portálokon. Ami előfordul, az néhány önkormányzattal kapcsolatos hír és a Tizenhetedik magazin…..