Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Póniló

15 bejegyzést írt és 248 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre többet olvashatunk, illetve hallhatunk az elektromos fűtés + napelem rendszer kombinációról, mint az ingyenes fűtés lehetőségéről. Nagyon érdekes levelet kaptunk a témával kapcsolatban a Kardos Labor Kft-től, egy olyan vállalkozástól, amely több mint 10 éves gyakorlattal rendelkezik a megújuló…..
Stanik István alapember. Ha valaki megírja az erdélyi magyar sajtó történetét, a vállalkozásainak külön fejezetet kell majd szentelnie. Tegnap egy szösszenetet írt föl a nyilvánosság üzenőfalára: a szemközti kávéházból okostelefonjával lefényképezte a Cafe Frei homlokzatát. Ez az a hely, ahová soha…..
Mióta családanya vagyok, jobban odafigyelek a háztartási hulladék szelektálására és csökkentésére. A városunkban a szelektív hulladék elszállítása profin meg van oldva, minden háztartásban, aki igényli, ingyen elviszik havonta egyszer a hulladékot és gyűjtő tárolót is biztosítanak. Így ha…..
A nyári vakáció központi témája sokszor a strand: melyik a legjobb, a legszebb, a legnépesebb vagy éppen a legelhagyatottabb. Összeszedtünk hét plusz egy kevéssé ismert, de elbűvölő strandot, illetve partszakaszt, amelyeket szerintünk legalább egyszer mindenképp érdemes meglátogatni. Punta…..
Én sosem laktam magasházban. A 4. emeletre bármikor felmegyek gyalog, de gondolom az 5-diknél magasabban lakók kétszer is megfontolják, mielőtt elhagyják a lakást, ha rossz a lift. De mit csináljon szerencsétlen futár, akinek épp a karbantartás idején kéne kézbesítenie a…..
Póniló 2015.11.06 16:57:37
@Viharosan: persze, de az rendben lett volna a futar szerint, hogy az anyuka jojjon le erte, egyik kezeben a gyerek, masikban a csomag, aztan gyalogoljon fel a nyolcadikra...
Póniló 2015.11.06 20:37:21
@hobbitroll: olvasd mar el, mire calaszoltam, mielott leugatsz.
viharosan azt irta, hgy a kurva nehez csomagot meg jo, hgy nem viszi fel a futar.
erre irtam azt, hogy ha a futar nem birja el, akkor az anyukanak a gyerekkel miert kene? szo nem volt a kommentemben arrol, hogy ki er ra jobban...
Mikor felfedeztem az első ősz hajszálaimat, egyből elkezdtem gondolkodni, hogy hogyan lehet az, hogy őszülök, miközben eddig azt hittem, ez csak az öregekre jellemző. Nem, természetesen nem így történt, az egész akkor kezdett el foglalkoztatni, amikor külső visszacsatolások…..
Póniló 2014.07.10 20:05:16
Az egyik kedvenc geek témájú szakportálunk, a Gawker-birodalomba tartozó io9 összeszedte azokat a legfontosabb konspirációs teóriákat és homályos sejtéseket, amiknek a megfejtését jó eséllyel még maga George "Gyorsírásbajnok" R.R. Martin sem ismeri. Vigyázat, extrém…..
Az Így jártam anyátokkal hétfőn búcsúzott, egy olyan dupla epizóddal, ami nézettségi sorozatcsúcsot döntött (12,9 millió néző, és 5,3-as rating a kereskedelmi célcsoportban) és úgy megosztotta a rajongókat, mint semmi a Maffiózók és a Lost fináléja óta. Nálunk is akadt…..
hogyvolt Downton Abbey - 1x01 2012.07.10 13:00:00
Morzejelek, száguldó gőzös, baljóslatú angol vidék. Üzenet és egy ismeretlen érkezik Downton Abbey-ba. Vajon mit rejt a távirat? Vajon ki a vonaton üldögélő férfi? 1912 áprilisa, reggel hat óra, ébredezik a kastély. Rohanunk végig a kúrián, a ház tele van szolgálókkal,…..
Nekem még mindig a múltkori epizód borzas főszereplője jár az eszemben, és Regina is a feltörő múltbeli emlékek ellen eszik aranygyűrűt. Gold erre utal legalább is. Gold egyrészt hajat mosott, másrészt szívességet szeretne kérni Reginától, a kis virágárus-péppé verős…..
Első kép: Pirosch és a Herecegh menekül... nehéz a téridő idő tengelyén elhelyezni az eseményt, mert valahol a múltkori farkasember rész és a szerelemfelejtős és az Apakirály-otthagyós-Fredrickes epizód között lehetünk. Ugyanis épp Apakirály katonái lövöldöznek a tüzes…..
A Feleséges epizód. Kékmacska érkezik a királyság egyetlen limuzinján, a fehér hintón, ezúttal aranysárgába öltözve. Igazából eléggé bejön nekem Kékmacska, mert határozottan nőnemű nőnek tűnik, aki nő. Magam sem értem. Apakirály üdvözli, majd közli, hogy kisebb…..
Mike-ot eltemetik. És egyúttal majdnem is szentté avatják. Azon gondolkodom, hogy ezt a posztot 10.000 karakter helyett 100-ból fogom megoldani. Előre elnézést kérek a zanzásított (igen, kedves Múltkori Kritikus: ez tényleg zanzásított lesz, de ettől még nem fog tetszeni)…..
Póniló 2012.10.04 21:00:16
@Fedor:
a szinkronban tényleg valami nagyon gagyi verzió volt, sajnos már nem emlékszem, de valami keksz volt benne, nem levegő....
Fura helyzet alakult ki a hétfőn kezdődött, "hol láthatjuk majd az RTL II-t?" nevű népi játékban. A csatornáról tájékoztató hétfői sajtóeseményen Dirk Gerkens, az RTL vezérigazgatója azt mondta, az RTL az RTL II-ről nem egyezett meg a DIGI-vel, igaz, azt nem mondta, hogy öt…..
Újabb borzalmas epizód Meseországból. Bábfigurák, nevető nép. A nép mindig is ostoba volt. Szeplősbamba ki is rabolja mindet, ahogy megérdemlik. Zsákmányol egy tücsköt. Vagy szöcskét. És kijelenti, hogy ezek az állatok oly szabadok, mert ugrálhatnak - bár ez a példány pont…..
Sherlock utolsó kalandja ez a 2012-es évben, becsüljük meg nagyon jól, mert kb. jövő ilyenkor látunk legközelebb új epizódot a sorozatból, értem én, hogy a jó dolgokra várni kell, de rohadtéletbe akkor is. Na kezdjük, komor szürkésre komponált képben Johnt látjuk a…..
hogyvolt Egyszer volt 1x01 - Pilot 2012.08.20 10:00:00
Amelyben megtudhatjuk, hogyan is került át a mi ZS-kategóriás világunkba az összes mesehős, hogy mindörökké boldogtalan legyen. Legalábbis ezt mondja a felirat. Aztán az első képben „A" Herceg vágtat egy impozáns tóvidéken, valami ónoseső-szerű hullik az égből, csúnyácska…..
Póniló 2012.08.21 21:35:30
@jadebulgari a.k.a. Simon's cat:

Zörgőfürge... nem vicc...
Póniló 2012.08.21 22:20:29
@jadebulgari a.k.a. Simon's cat:
jesszus...
a sorozatban frankón Zörgőfürge, most néztem meg...
Embert próbáló rész következik, amelyben csak Chase lakkozott körmei jelentenek majd némi vidámságot. De Chase egyelőre nincs itt, House csonka csapatnak prezentál egy esetet: súlyos beteg 4 éves kisfiú, akinek a veseelégtelenségéből valami egészen mást diagnosztizáltak, mint…..
Póniló 2012.04.12 20:58:22
@tenesseeblues: én pont az ellenkezőjét gondolom, nekem egyáltalán nem hiányzik Cuddy,legalábbis az a Cuddy nem, amivé tették a 7. évadban. Korábban kedveltem, de szerintem működik nélküle is a sorozat, sőt...
PTinfo A közterek prostituálása? 2012.03.25 08:29:00
Nem is olyan régen történt Budapesten, hogy a korábbi Ferenc körút névre hallgató metróállomást átnevezték.  A megálló új neve Corvin negyed lett, az átnevezés költségeit pedig a Corvin sétány projekt ingatlanfejlesztője vállalta és kezdeményezte. Hazánkba is betört…..
Póniló 2012.03.25 19:03:06
@Paleee: ugy tudom, hogy probaltak, de a BKV nem adta...
hogyvolt Éden hotel - 2x05 2012.03.13 06:58:00
Egy héten túl vagyunk, jött két csábító, bár ha Muzsikus Tamás és Denás Adrienn annak számít, akkor én másik univerzumban szeretnék élni, ha lehet. Hullott a műcsöcsök nagy barátja, Ádám2 és Denás, aki akkor sem maradhatott volna bent, ha az összes eddigi kivillanó farkat…..
Briançon by nexus500 Mindenkiben élnek ilyen-olyan sztereotípiák a különböző országok lakóival kapcsolatban. Egy bizonyos szintig ez teljesen normális, az ember kategóriák mentén gondolkodik, egyszerűbb így eligazodni a világban. Akkor viszont már nagyon nem oké, ha valaki…..
Póniló 2011.11.21 19:35:44
@énszerintem:
engem nagyon érdekel a megoldásod, én is repülős útban gondolkodom már egy ideje, de honnan veszel olyan buszt, aki kiviszi a cuccodat? Azt láttam a neten, hogy Lyonból és talán Genfből is megy síbusz a legtöbb terepre, de mindig az volt a gondom, hogy viszem a cuccot. mert fapadossal azért mostanában elég nagy tétel a csomag..
szóval áruld el légyszi, hol lehet olyan buszra lelni, aki elviszi helyettünk a cuccost :-)
De hogy a témához is szóljak, én abszolút Franciaország-párti vagyok, hatalmas pályarendszerek, kevés ember, gyönyörű táj. Szerintem nincs gong a pályák karbantartásával sem, osztrákoknál is ha olyan az idő, szarok a pályák, tavaly délben már használhatatlanok voltak a schladmingi pályák.
Ami Fro. ellen szól, azok az igénytelenebb szállások és a távolság, amire viszont remélem, hogy "énszerintem" megoldást kínál
Karl megint utazik, még jó, erről szól a műsor, ha Manchesterben sörözne a Trafford Pubban, akkor nem lenne hogyvolt sem, ugye. Ezúttal irány Egyiptom, ahol több csodálatos látnivaló van, mint az eddig meglátogatott országokban összesen, kezdve menten a piramisokkal, amikről az a…..
A záróepizód első képei giccses fehér lóval sokkolnak bennünket, amihez Henrik rekedt narrálása adja meg az aláfestést. Élete, valamint a sorozat végéhez közeledvén elgondolkodott a nagy filozófiai kérdésekről, amiket a jó öreg Charles társaságában vitat meg. Edward…..