Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FantomFőtusz (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
addict X-Faktor, Zs-kategória? 2010.04.02 11:25:00
A két konkurens kereskedelmi csatorna között hatalmas csata várható a tehetségkutató műsorok terén, hiszen az RTL a Megasztár ellen indítja a világszerte sikeres X-Faktor hazai verzióját. Még el sem kezdődött azonban a műsor, mégis máris 2:0 arányban vezet a TV2. Egyrészt…..
FantomFőtusz (törölt) 2010.04.02 12:30:23
Alaktalan zselélény volt az elején, békésen ringatózott az ásványvizes palackban, zöldre festette a vizet, majd felvett egy végtagok nélküli Draskovics Tibor formáját, hogy később darabokra essen. A Tornyospálcai Valami napokig izgalomban tartotta Kelet-Magyarországot, főleg, hogy…..
FantomFőtusz (törölt) 2010.03.09 23:52:25
Bár az állatkínzás egye nagyobb bűnnek számít és egyre jobban odafigyelnek rá hazánkban is (azért a leendő első ilyen magyar állatrendőrös műsor készítője szerintem még általánosba jár...), a Comedy Central egyik bedolgozója nem kíméletes - legalábbis bv beküldése…..
Tegnap felbontottunk egy ásványvizet, majd több mint a felét megittuk. Ma reggel, döbbenten láttuk, hogy a maradék víz a flakonban megkékült és valami iszonyat volt a flakonban. Mint laikus, nem tudok másra gondolni, hogy valami "papucsállatka" szerű valami, de lehet…..
FantomFőtusz (törölt) 2010.03.03 23:34:01
Most, hogy nincsen BKV, időnként jár a MÁV, benzinre nincsen pénze sok embernek, akinek meg van, az dugóban ül, nincs mit csodálkozni azon, hogy sokan a legősibb helyváltoztatás egyikét, a gyaloglást választják A pontból B pontba való jutáshoz.Időben felismerte ezt a Centrum…..