Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke

0 bejegyzést írt és 4488 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Tegnap este még épp jót mosolyogtunk azon, hogy az új rikkancs szobrot a Hild téren egyesek biciklitárolónak használják, ma reggel pedig, ahogy jöttem a munkába azt látom, hogy hűlt helye a szobornak. Van valami információtok erről?" - írta Fruzsi nevű kedves olvasónk. Tudjátok…..
Kigondoltam Nőgyűlölet 2012.10.12 17:15:33
A Kigondoltam! blog kifejezetten és szó szerint szánalmas periódusba ért, melynek során megtudhattuk, hogy szánalmas egy kibaszott lúzer, valamint azt is, hogy több olyan, erejében levő férfi is van köztünk, aki szeretni próbálja a nőket, ne adj' Isten tiszteli őket. Tudományos…..
Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke 2012.10.13 23:13:38
@Rosszindulatú Vászka: annyit írtam, hogy értem a poszt keletkezését, mert kicsi a szörcs mérete, ezt párkány óta tuggyuk. És ilyenkor nem tudom eldönteni, hogy eme tirpák poszt írója vagy a bölcselkedő napkeleti-e az igazi...
És kérdezni sem merek, lehet, hogy mégsem akarom tudni... ..
Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke 2012.10.11 13:12:46
Tegnap este a másik két mentorházban is volt sírás-rívás, meg némi éneklés is, már ha nagyon lazán értelmezzük a dolgot, és nem hasonlítgatjuk a tehetségkutatónak álcázott sztárgyár indulóit valódi énekesekhez. A csapatokat idén Feró kapta meg, ő került abba a nehéz…..
Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke 2012.10.08 10:10:27
@enmajor: rájöttem, mit jelent a pjz. Hát Pujáró(z), a két kis cigógyerek :D

Én nézem, és nézni is fogom, mert jól szórakozok a sok dilettánson, beleértve a mentorokat is... Az a lánycsapat jó volt, amelyik egy ilyen vokálos dalt énekelt, csak annyira elmentek vokálba, hogy legalább az eygyik énekelhette volna a vezető dallamot is :) A jimmygyereket meg a kis turcsiorrú Babe csajt már régen el kellett volna hajtani az ideggyenge szöszivel együtt, a törtető cafat kiesett, azt mondjuk nem bánom, a vénizom csávó szerintem aranyos, most már csak azt nem tudom, hogy a fiúcsapat tagjai közül melyik fogja Ildi anyót húzkodni, merthogy valaki a színfalak mögött, az tuti. A Zadélka meg nemsokára a Miki csaja lesz, mint anno a Pélóbarnának a dorinka :)
Azt mondta, hogy 18 évesen ne foglalkozzak a szexuális élettel.Annyira stresszes lettem, hogy el is sírtam magam. Tisztelt Praxis blog!   Nemrég találtam rá az önök oldalára és nagyon örülök neki, hogy itt elmondhatom a velem történteket. Azt szeretném ha a nevem nem kerülne…..
Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke 2012.10.05 14:08:56
@Rézvirág: Abszolút egyetértek, hovatovább nem is értem, hogy mit akar kifejezni ezzel a mindentudós bölcsész-politológus megmondóember dumával. :)

Posztoló: nagy ívben tojd le, menj el anyu nőgyőgyászához, ő fel fogja neked írni, anyukád is tudja, hogy biztonságban vagy, és bár ahhoz még fiatal vagy, hogy ezt tényleg tárgyilagosan kezeld, gyakorold. Felnőttként még sok ilyen fog érni, hogy magukat nálad okosabbnak vagy tapasztaltabbnak gondoló emberek majd jól megmondják a tutit. Ne hagyd. De most még teljesen érthető volt, hogy elsírtad magad. Viszont maxiriszpekt a felelősségtudatodért. Anno a 8 évvel fiatalabb hugom mondjuk egyből hozzám fordult, én is ahhoz a nődokihoz vittem el, aki engem is és a másik hugomat is kezelt/szűrt és nagyon jó szakembernek tartottuk. Anyunak is riszpekt a hozzáállásért.
Az RTL Benkővel és Alekosszal már kijátszotta a trashreality kártyát, de úgy látszik, van a szürreális giccsnek olyan bugyra, ahová még akkor is szívesen merülnek alá, ha közben tudják, hogy most tényleg nyakig szarosak lesznek tőle. Az RTL II vasárnap esti zászlóshajójának…..
Richard Belzer az amerikai tévé egyik ikonikus alakja. A 68 éves színész 1993 óta alakítja John Munch nyomozót a tévében, először a Homicide: Life on the Streets című sorozatban, majd a Law&Order SVU-ban (itthon Esküdt ellenségek - meggyalázott áldozatok vagy Különleges…..
Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke 2012.10.04 14:08:19
Nem pöcsölt sokat a tesztüzemmel a Wizzair, hiszen már októbertől minden járatán fizetni kell az eddig ingyenes kézipoggyászok után. Ingyenesen ezentúl már csak egy kisebb méretű csomagot lehet felvinni a gépre. Természetesen erről a legtöbben a helyszínen fognak értesülni, ami…..
Most hogy a nyerőgépezést terrorveszélyre hivatkozva betiltották, talán ideje lenne a tahóságot is belefogalmazni az új Btk.-ba. A Kika biztonsági őre egyelőre nem kap első fokon háromnapos facebookos alázást az empátia teljes hiánya miatt bekövetkezett 8 napon belül gyógyuló…..
Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke 2012.10.03 17:25:52
@lordjim: ahhoz költözzés a zusába, vedd el Mérit és éljél ott :)

@atpijkamo: a Szöszi az Szöszi, őshomáros, subbás és belterjes láplakó, amúgy meg közöd? Minnyá leverek egy sallert, faszt kíváncsicskodol :D

@Dr. Körömlakk ®: bazzeg Anya, ha Alvint tolok a gyereknek meg Offspringet, akkor genyó vagyok-e? Meg kap Greendayt, meg most találtam valami finn hörgős metált is. Alvint szereti, két hét múlva megyünk koncertre.

És igen csunya lenne, ha a zatpi lenne a zapja :D úgy emlékszem, nem volt akkora buli, hogy homártrollokat is híttam volna :) (amúgy bírom a stíljét, de el ne mongyad neki :))
Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke 2012.10.03 17:31:24
@Dr. Szarazkoro: akkor ezt bírd ki röhögés nélkül:

LÓFASZBINGÓ:

csinálsz egy 4x4-es mátrixot, beleírod mindegyik rubrikába azt a szót, ami egy adott meetingen a legjellemzőbb. (Pl. növekedés, stratégia, innováció, leadership, stb. Lényeg, hogy legyen meg a 16 legjellemzőbb szó. Majd figyelj a megbeszélésen és szépen x-elgesd ki, ha elhangzik egy olyan szó, ami a mátrixodon rajta van. Ha egy sorban, oszlopban vagy átlósan megvan négy, akkor hangosan ordíts fel, hogy LÓFASZT! Na ehhez kívánok én fapofát és jó szórakozást :D
Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke 2012.10.03 17:33:00
@atpijkamo: 21 múltam :D (by Alvin és a mókusok) Ha meghallgattad, akkor majd tárgyalhatunk :) (34)
Úgy látszik Krakkóban rendszeresen a környezetükbe olvadó buszokat üzemeltet az Orangeways. Péteréket ugyanúgy hagyták ott, mint januári naiv ügyfelünket, azaz semmilyen információt nem kaptak, hogy máshova érkezik a más színű busz, pedig a telefonszámuk is megvolt, utaslistán…..
Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke 2012.10.03 13:40:51
@Gate of the gothic-sceleton monster's throat: én aszittem a szarásrul beszéltek ilyen elmélyülten :)
A villamoson ültünk egymásnak átellenben. Valahogy pont úgy ült, hogy az üvegen keresztül akarva akaratlanul is láttam. Elég kevés ruha volt rajta és ami volt az is igen feszes. Szép formás mellei voltak és dús, kirúzsozott ajkai. Nem tudom mi van belémkódolva ilyen téren, de ez…..
Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke 2012.10.01 10:24:54
@velaxin: inkább ezt olvasom index címlapon :) jó írás lett.

@Herr Pacák: álmodozz csak, kispajtás. De kit kell a zsindexnél ahhoz le...ni, hogy ez címoldalas legyen?
Valami kibaszott messziről és lassan közelít rá a kamera Johnnyra, amint az büszkén tiporja Southfork gyepét, mert a hajnali pöffeszkedésnél keresve sem találhat jobb programot az ember. Elena is megérkezik, hogy visszaédesgesse Johnnyt a meleg ágyikóba, de ugye az olaj nem fogja…..
Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke 2012.09.27 13:55:40
@mocskosmacska: nem, de nem jársz messze, majd lesz ott egy mikrofon, csak nem a zasztal alatt :D

Oldd meg, Hadd menjen, de amúgy a többi jó, tetszik az írás, tényleg erről szól :D
"Szeretném, ha az emberek látnák, hogy még egy olyan „könnyedebb” esetben is, mint az enyém, milyen el nem múló hatásai vannak a családon belüli erőszaknak. Szeretném, ha végre a társadalomkutatók, a szociológusok is felszólalnának az ügyben, ha kiderülne, hogy azok a…..
Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke 2012.09.26 11:32:12
@kekec8: közhelyes? szerintem fásult és beletörődő. Ugyanez szinte pepitában történt velem is. Csak nekem nem az apám, hanem mindkét szülőm, és van három tesóm. Ugyanez a folyamat, a leépülés, a mindenki más hibáztatása és az éveken át tartó lelki terror. 34 éves vagyok, mostanra találtam egy olyat, akinek merek szülni egy gyereket. És ezért. Nehogy úgy nőjön fel, mint én vagy a tesóim. Ne értsd félre, nem savazlak. Sőt. Örülök, ha neked nem ilyen démonokkal kellett küzdened (legalábbis remélem). Ha "csak" anyagi probléma van egy családban, az sem leányálom, de ha már alkoholizmussal párosul, akkor az szörnyű.

@Valakinyolc: no igen... nézzük meg mi volt Svédországban az alkoholtilalom, majd a "könnyítés" után (azért könnyítés, mert már lehet kapni, csak aranyárban). Érdekes módon ott sokminden másképpen alakult. Egyszer hatalomra kerülnék, tűzzel-vassal pusztítanám az alkoholt és luxuscikké tenném.
Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke 2012.09.26 12:51:53
@mojoking77: innen is egy :)

@Chicano: a pancsolt italmérések és egyebek felszámolására viszont ott van a jó kis semmittevő, önmagukat ingyen béltükröztető adóellebőrök csapata, menjenek csak zugpiára vadászni, hatalmas bírság, hadd szóljon. Azért megsúgom, hogy az esetek nagyon sok %-ban a családon belüli erőszak alkoholos befolyásoltság (és minden milyen mértékű is az) alatt történik ám.

@kifordított nagyanyó: szeretem, amikor megjelenik.

Szeretnék azért egyszer ezekkel az embikkel úgy személyesen is találkozni :D a troll az az életben is troll?
Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke 2012.09.26 12:55:15
@Rkhaylitsha: hehe, pont ezt írtam az elején, nálunk anyám volt az erőszakos, meg a mindenkit hibáztató mindent megmondó alkoholista, meg még asszem vagy ketten szintén említik. Ne általánosíts, a libkommentelők sem tették.

A trollok ezek szerint ha hazamennek, azzal kezdik, hogy anyut/aput falhozkenik, gyereket meg a földre rúgják? Ja, nem. Azzal kezdik, ledobják az iskolatáskát a sarokba és hangosan elordítják magukat, hogy: muter, mi a kaja? :D
Körülbelül fél éve piszkálja már a fantáziámat a gyöngyösi Manhattan BURGER, amely decensen helyezkedik el a buszpályaudvarral szemben. A honlap megtekintése után nagyon erős lett az a gondolat, hogy ez egy az egyben olyan lehet, mint a McDonald’s, csak magyar kivitelben. Sajnos a…..
// Nem csak a saját, de az általuk igazoltatott nő életét is megmentette két rendőr a texasi Lubbockban.  A rendőrök épp egy baleset miatt helyszíneltek, amikor egy jármű a szemközti sávból nekicsapódott az álló autóknak. Az egyik rendőr lélekjelenlétének…..
Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke 2012.09.20 16:52:14
Nem a reptéren váltják legrosszabb árfolyamon az eurót. Az OMV benzinkutakon ha jól emlékszem 40-50 forinttal voltak a mindenkori árfolyam alatt, de még az sincs sehol ehhez képest. Ezt kedden lőttem Egerben a vár alatt. Az euro váltási árrésük elég jó nem…..
Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke 2012.09.20 16:40:25
@Dr. Körömlakk ®: némá a két hisztikeresztest :D
globalicum Kalandkávé rovat 2012.09.20 07:15:27
Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke 2012.09.20 13:35:29
@batgirl: csokireszellék, lehet ilyent kapni a Sugarshopba, ahová igazán jó lenne a közeljövőben némi találkozót szervezni, megjegyzem :)
Az előző rész tartalmából. Southfork eladva. Johnny nem kezelgeti Martát, aminek meg is lesz a böjtje elég rendesen. A lány szövetségre lép Jockeyval, így Johnny nem kap a Southfork tortából, de ezt ő még nem is sejti. Lobell, mint negatív tényező kiiktatva. Rebeccát meg nagy…..
Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke 2012.09.20 11:20:36
Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke 2012.09.20 11:28:07
@mocskosmacska: nem lövöm le a poént, mert nem illik, de azért majd exférjnek lesz cifrább húzása is, ez még csak a kezdet... :)

@agypeter: nem olyan rossz ez sem, csak ne alapozd a 34 évvel ezelőtti sorozatra.
A Borsonline mai cikke szerint a Való világ negyedik szériájának egyik játékosa, a VV Olivér farkára kis híján rácuppanó VV Anikó az RTL Klub előkészítés alatt levő, Jersey Shore-ra hajazó műsorának szereplőválogatásán dolgozva rendkívül egyszerű feladatot kapott:…..
Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke 2012.09.19 15:37:00
@szélhámozó: szólított valaki? :)
Szegény naiv ügyfél nem érti, miért került 51 fontba a kapunál a poggyásza a Wizzairnél, pedig csak a szolgáltatási díjakat kellett volna megnézni az első menüpontnál. Más kérdés, hogy amit a poggyász menü alatt talált a kizárólag a London-Katowice járatokon bevezetett…..
Mint ahogy az a nagyvilágban köztudott, a Hooters nem a kajájáról híres. Dr Dzsásztisz is ezzel szembesült az alig egy hónapja megnyílt helyen: Két alkalommal is teszteltem a magyar Hooterst, azaz az első csalódás után adtam neki egy második esélyt. A tapasztalatom szinte minden…..
Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke 2012.09.18 13:28:07
@atpijkamo: háhá, tegnap én is ezt kérdeztem a nőgyógyásznál. Szellemesen aztat válaszolta, hogy hát felül is megultrahangozhat, de ne lepődjek meg, ha nem azt látom, amit kellene :)
Emlékszünk még a C64-játékok töltéskor látható képernyőire? Többnyire nagyon szép állóképek voltak, egyes töltőképernyők élő személyt próbáltak 160*200 pixelben megfogni. Di-gi-ta-li-zált – suttogtuk akkoriban elhűlten, amikor például az Ocean játékában megjelent…..
Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke 2012.09.12 13:25:22
@Van: nekem is ez ugrott be :D Örök élet, ingyen lósz...
3-5 millió forint között kereshetnek azok a sztárok, akik az RTL2 táncos műsorában szerepelnek. A jelöltek egyike Vastag Csaba, aki állítólag ennél is nagyobb gázsit szeretne, írja a mai Bors egy jól értesült produkcióközeli informátorra hivatkozva. Az első X-Faktor nyertese…..
9/11 után pont egy évvel újabb katasztrófa képeit mutatták a hazai tévékészülékek: az RTL Klubon elindult az Árpa Attila ötlete alapján összegründolt ellen-Big Brother, olyan emlékezetes szereplőkkel, mint Majka, az ózdi tróger, a fürdőszobából kirobbanthatatlan Leslie, a…..
Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke 2012.09.11 15:49:14
@Mákony Béla: A NatGeoWild-on csak állatosreality megy, a gyerekek szeretik,a többi csatornát elvétve nézzük. Egyebekben viszont meg igazad van, mert a tinimami realitytől kezdve az idióta angol kölykök neveléséig, a hogyan legyél jó csaló / zsebtolvaj filmig már minden megy az általad említett tematikus csatornákon... :) . Nade valljuk be, 10 évvel ezelőtt a VV azért egy nagy újdonság volt, és kiből ne tört volna elő a kiváncsi voyeur akkor? Utána az is lecsengett, és ennyi volt, kész. De aki azt mondja, hogy soha egyetlen darabkáját sem látta ezeknek a szaroknak, az álszent farizeus és hazudik. Vagy nem itthon élt...