Regisztráció Blogot indítok
Adatok
donfuligjimmy

1 bejegyzést írt és 1561 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bárki nem tudja megtenni, viszont akárki megteheti. Jól kezdem? :)Szóval. Mivel nekem vodkafonos tamagotchi (feltöltős) kártyám van, a probléma az 'ő' hálózatukon került megoldásra. A többi szolgáltatóval nincs tapasztalat (ettől függetlenül valószínűleg 99.9%, hogy máshol is…..
donfuligjimmy 2012.06.06 23:43:18
@atpijkamo: hallom. Ez is egy megoldás. Ha ez nem lenne, nem is tudnék belekötni: "Itt jegyzem meg, hogy az alkalmazás VPN része 1 évig díjmentesen használható".

itt jegyezném meg: sikerült beizzitani egy saját voip szervert, még vannak hiányosságok, de már látom a fényt a (v)alagút végén (alapfunkciók: 'hálózaton belüli' hívások működik; hívások kifelé: működik; hívások befelé: korlátozottan működik, hibásan jelzi a CID-t):D
donfuligjimmy 2012.06.07 00:38:43
@Vodás: 'van megoldás'. Szóval inkább lopsz (mert ezt akárhogy csűröd csavarod lopás). Szerinted meddig fogják fenntartani a szervereket, ha csak veszteséget termelnek? Vagy vannak rajtad kívül elegen akik fizetnek, minek fizessél te is? Ja, hogy te ezt lesz@rod ... majd keresel másikat, ha úgy alakul. Ha a program meg fizetős lesz, akkor gondolom letöltöd torrentről, mert nehogy már kiadj érte 500-800ft -ot (1 doboz cigi, vagy 3 doboz sör ára). Mert az elv a fontos ugye? Nem fizetni semmiért. Mind1. Úgyis azt csinálsz amit akarsz, és tartok tőle, hogy el sem gondolkozol azon amit írtam. Így inkább ezt itt be is fejezem.

Azt pedig, hogy 1 év múlva mi lesz, meg sem merem tippelni. Itt (abszurdisztánban) 1 hónapra sem lehet előre tervezni (lásd sznobilszolgáltatók új okosságát: 0Mb/sec a garantál sebesség, igen, jól látod, 0, azaz nulla), www.hwsw.hu/hirek/48508/mobilnet-internet-nmhh-sebesseg-vodafone-t-mobile-telenor.html
Amióta a szcientológusok felszámolták a Lipótot, egyre több és egyre hangosabb őrült lepi el a köztereinket. Ezek az egyedek nyilván otthon sem keresztrejtvénnyel kushadnak, hanem Hitler slágereit üvöltetik és macskát kínoznak. Naiv lakótársak tanácstalanok, hogy a tehetetlen…..
donfuligjimmy 2012.06.06 00:14:10
@PlastiCat: ok, alternatíva? csak azért kérdezem, mert te sem írtad, hogy mi legyen helyette. Mert ha nincs jobb 5let, akkor ez (opni) is jobb mint a semmi
donfuligjimmy 2012.06.06 00:20:37
@PlastiCat: Tyúk vagy tojás? butus cicus :P
Először a diliház. A beteget valahol el kell helyezni a kezelés idejére.
donfuligjimmy 2012.06.06 00:31:45
@PlastiCat: értem. És hol kezeljék? Járjon ő is a körzeti orvoshoz? Mi legyen
a., addig amíg kiderül, hogy mi okozza a problémát
a1., a probléma megszüntetéséig
b., ha nem gyógyítható
?
Attila internetszolgáltatóját felvásárolta a UPC. Átállás utánlevélben értesítették, hogy ezentúl a legdrágább csomagot fizetheti, ami ellen tiltakozott, de egyelőre hiába: A Rubicom nevu magyar szolgaltatot (amelynek allitolag 80 ezer ugyfele volt) megvette a UPC 2012 majus 1-i…..
Laci elkövette azt a végzetes hibát, hogy 2,2 millió forint értékben előre fizetett építőanyagokért. Eleinte szállingóztak a teherautók, aztán elmaradtak, végül a céget is felszámolták. Meglepő módon nem a válság csapott be, azóta új helyen új Tüzéppel próbálkozik a…..
donfuligjimmy 2012.05.31 21:04:14
@merjünknagyotálmodni: visszaszerelheted a hibás alkatrészt? az igaz, hogy plusz idő/meló, de megteheted?
Ha azt nem, akkor amit beépítettél, azt kiszerelheted, ha már nem hajlandó kifizetni? Mert ha ő fizetés nélkül távozik, az akár honnan nézzük lopás.
Egyben kell visszaadnod az autóját?
Arra gondolok, hogy alkatrészeire bontva, "kosárban" is visszadhatod?
donfuligjimmy 2012.06.01 01:41:22
@Xezs: mindenkihüjecsaktevagyhelikopter?
a kettő mióta zárja ki 1mást? (dolgozás & kommentelés a homáron)
donfuligjimmy 2012.06.01 01:45:25
@neoteny: mert azt a 4 órányi munkát elosztja. Nem elsőre letudja a 4 órát, aztán 8 óra károkozás, hanem 1kismunka, 1kisláblógatás, megint1kismunka, megint1kislazítás. teccikérteni?
Kisebb fejetlenséget észlelt Ned Stark az Apród.hu rendszerében. Ismerőse a "moderator@aprod.hu" címről kapott a hatékony hirdetésfeladásról baráti hangvételű szakmai tanácsot ittas állapotban. Az egyik ismerősöm felrakott egy hirdetést az aprod.hu nevű apróhirdetéses…..
donfuligjimmy 2012.05.30 23:12:58
@atpijkamo: Én nem néztem meg. Normális fejlesztő nem vét ilyen bakit :P

Egy ideje nem nagyon fejlődik a blogmoci, viszont beindult ez a zapród, ami a jelek szerint szintén egy rakat fo$. Lehet, hogy a blogmoci "fejlesztője" most a zapródon "dolgozik"?
donfuligjimmy 2012.05.30 23:56:33
@atpijkamo: te ... necsináld vaze :)
kiragadsz 2 szót, és beleköcc?
Azt írtam, hogy NEM NAGYON FEJLŐDIK A BLOGMOCI.
Na, ebbe köss bele :P
donfuligjimmy 2012.05.31 12:46:58
@atpijkamo: öt év? pfff ... annyi még szilvásgombócból is sok :)
Én még nem vagyok itt olyan rég, de azt látom, hogy nincs fejlődés.
A múltkori netbankos panaszra reagálta a CIB, hogy már dolgoznak a nyomtatási hiba elhárításán: A CIB szakemberei folyamatosan dolgoznak a rendszerek fejlesztésén, az előforduló hibák javításán így a szóban forgó eset megoldásán is. Jelen probléma gyökere egy java…..
Perre vitte az államilag kikényszerített Windows-használatot egy zólyomi textilkereskedő vállalkozó, mivel az adóhivatal eAdó rendszere csak és kizárólag Internet Explorerrel működik, itt lehet az összesítő kimutatásokat feltölteni, ő meg Linuxot használ, ezért az adóhivatal megbüntette őt.  Az…..
donfuligjimmy 2012.05.30 03:08:34
@SzaMa: biztonság? stabilitás? mindez 10x?
ha azt írnád, hogy kezdi utólérni, még talán el is fogadnám, de így ... ugyanmár :P

@M. Péter: csak egy agyilag zokni "programozó" kell hozzá, aki az msdn-en kívül nem ismer mást. Ha az alapján csinál meg dolgokat, garantált, hogy csak fo$plórerrel fog múkodni. Nem, ez így pontatlan. Így közelebb áll a valósághoz :
Garantált, hogy más böngészővel nem fog múkodni, fo$plórerrel esetleg

@pdstudio.info: mert az picipuha termék? esetleg jogvédett?
donfuligjimmy 2012.05.30 03:24:48
@SzaMa: juteszembe.
linux mellett használok win-t is (játékra), történt eccer, hogy linux leállít, wifo$ indít, kékhalál, és ennél nem is jutottam tovább. Na, gondoltam gyönyörű ... akkor vissza a melóhoz, és dolgoztam tovább. Néhány nap múlva újrapróbáltam, megint kékhalál, reset, kékhalál. Gondoltam legyen meg az öröme, kapjon egy memtestet. Kiderült, hogy beszart az 1ik memória.
winfo$ reakció : kékhalál
linux : kizárta a hibás memóriaterületet, és működött.
szarügy?

van egy régi sblive5.1 -em, nem egy GUS, de jól szól. Sikerült életre kelteni win7 alatt. Szólt is szépen. Raktam a gépbe +2gb ramot, onnantól se kép se hang (nem az, hogy nincs hang, el sem indult a rendszer). guglizás : 64 bites rendszeren nem járható út, hogy telepíted a drivert, majd ezután memóriát bővítesz, mert összefossa magát.

stabil ... megbízható ... persze, ha nem használod semmire, leginkább be sem kapcsolod.

régi vicc, de a mai napig igaz:
- tudod hogyan lehet egy vindózos gépet gyorsítani?
- erősebben dobod, vagy magasabbról ejted
Azt már tudjuk, hogy gyalog jobban járunk, mintha Ryanairrel mennénk, de azért még van hova tovább szinezni az összképet. Naiv ügyfél korábban megfelelő poggyászméretű csomagja ezúttal túl nagynak bizonyult. A pótdíjat telefonon bediktált kártyaadatokkal sikerült csak…..
donfuligjimmy 2012.05.25 11:25:44
@ColT: másrészt a keret is amibe belepróbálják :P
de, és ellenben, ha már ezek is, úgy a repülő is tágul, tehát több bőröndnek kellene felférnie
Naiv ügyfél arra gondolt, forinthitellel majd jól lefaragja a CHF-lakáshitel megszaladt költségeit. Nem sikerült: 2011. november 16 -án beadtam a hiteligénylésemet a K@H Bankhoz, hogy majd a kapott hitellel kiváltom a CHF hitelemet egy másik banknál. A hitelbírálatot nem…..
donfuligjimmy 2012.05.23 12:43:18
@PlastiCat: "felurazik pestre"
naigen. lehet, hogy az is 60-90e, de az érzés megfizethetetlen. Minden másra ott a mastercard :D
donfuligjimmy 2012.05.23 21:52:42
@PlastiCat: azt taníccsák a 4. évben :P
donfuligjimmy 2012.05.23 22:03:36
@D.Sc. Sün‼ ツ: kit?mit?honnan?minek?miért?
nőről szó nincs itten kérem.
ez nem is igazi poszt
se kaka, se baba, se diszkrét szoptatás
semmi ... csak a szokásos.
kockáéknál erre csak ennyit mondanak:
PEBKAC
Problem Exists Between Keyboard And Chair
Tékozló Homár Uniqa vs kismama 2012.05.18 16:11:00
Alettának sorozatosan rossz összegről kiállított csekket küldött ki a Uniqa. Mint kiderült, előző biztosítója, az Aegon még nem töltötte fel az adatait, ezért kerülhetett drágább besorolásba. Az Uniqánál azt mondták, ne izguljon, és ne is fizessse be a rossz csekkeket, minden…..
donfuligjimmy 2012.05.18 20:17:34
@ColT: naja ... vagy az unoka :)
donfuligjimmy 2012.05.18 20:52:32
@atpijkamo: közben eszméltem, ezt már egyszer olvasgattam. Valószinüleg a 'gyerekközvélemény kutatás' tekasztorik.blog.hu/2011/12/06/gyerekkozvelemeny_kutatas írása jelent meg a zsindexen, de lövésem nincs hogyan feledkezhettem meg róla. Azóta keletkezett néhány új bejegyzés. Azokat olvasgatom dél óta :)
A CIB arra kéri tegnapi panaszosunkat, vegyék fel velük a kapcsolatot újra, hátha megoldódik a helyzet: Az Árfolyamrögzítő Hitel II. termék igénylési folyamata  a törvényi környezet kapcsán  is igen összetett, és a dokumentum összegyűjtése időigényes, ezt mi is…..
donfuligjimmy 2012.05.18 15:37:49
donfuligjimmy 2012.05.18 16:07:59
@atpijkamo: ezen? naneeee. ennél még az előző csomagelnyelő feketelyukas is jobb
Sándornak 3 kisebb csomagja veszett el áprilisban, amik az amerikai feladók szerint a magyar vámon akadhattak el. A NAV-nál azonban olyan szintű szervezeti káosz uralkodik, hogy nem hogy azt nem tudták megmondani, hol vannak a küldemények, odáig nem jutottak el, hogy kiderítsék, ki az…..
donfuligjimmy 2012.05.18 15:10:23
@knt: azért a GLS-re értéket nem bíznék a hejedben. Nekem ejtett le a fakezű futár hdd-t, afkorsz tönkrement. Sebaly, küldtem másikat.
Tippelj. Azt is leelytette. Akkor felhívtam az ügyfélszolgát, hogy wattafák?! ez eddig 40khuf mínusz! ki fogja enyhíteni a káróm? (az ember hibásan kapta, cserélnem kellett azonnal, miközben nekem csak 2 hét alatt cseréltek, tehát vennem kellett újat). Mire zanzásítva ez volt a válasz : így járt, mi nem felelünk a futárok által okozott károkért.
donfuligjimmy 2012.05.18 15:17:14
@atpijkamo: úgy, hogy telement a t.köm azzal, hogy fejőstehénnek néznek (csak adjam fel a csomagot, fizessem ki a szállítást, akár n-szer, bármi történik a csomaggal, az az én problémám). Ez az apróság is segített annó döntésben, amikor azon gondolkoztam, akarok e (még) kiskerezni.
donfuligjimmy 2012.05.18 15:40:34
@ColT: te kis naív ... te :)
Naiv játékos hiába ment el több meghallgatásra, Gundel Takácsék fejvadászai elfelejtették behívni forgatásra. Talán majd ősszel: Nem könnyű Talpon Maradni! Igen, az M1 népszerű vetélkedőjéről van szó. Mivel otthonról,  a tévét fél szemmel nézve is könnyedén…..
donfuligjimmy 2012.05.17 21:01:01
@Manyecska: sebaj, ha nincs hát nincs ... akkor küldd azt ami van :)
Az árfolyamrögzítés a magyar mutáns banki körülmények között is rendhagyónak számít, így nem csoda, ha a CIB minden trükköt bevet, hogy tovább biztosítsa magát: Adott: közalkalmazott házaspár, CIB lakáshitellel. Oszt-szoroz, árfolyamrögzítő hitel II.-vel…..
donfuligjimmy 2012.05.17 11:31:02
@Szenthomárság: ezt kifejtenéd? Le van írva, lehet hogy én értelmezem rosszul, de szerintem ottan van, hogy mi kell nekik (banknak). Az már más kérdés, hogy mi köze van hozzá.
donfuligjimmy 2012.05.17 11:32:48
@Manyecska: az A), B) a zajos vonalat írja. Ha kötözgetnek, akkor kötözgessenek jobban. Mert az úgy sz@r.
donfuligjimmy 2012.05.17 11:48:06
@Manyecska: ez egy régi fax új hejen ami eddig múkodott de most nem múkodik, vagy egy új fax egy régi hejen ahol eddig múkodott fax, esetleg új fax új hejen ahol eddig csak az izgató úr ügyködött a titkárnőn?
Naiv ügyfélnek a T-Mobile azt mondta, hálózaton belül ingyenes az átirányítás. Csak egy 60 ezres számlával később derült ki, hogy mégse. Az eredeti tájékoztatást viszont nem találják, hiába rögzítenek elvileg mindent központilag: T-mobile-os történetem következik.…..
GF elkövette azt a végzetes hibát, hogy beteg videokameráját nem a Pixmaniának, hanem tanácsukra egyenesen a Toshiba szervizébe küldte. Egyszer váratlanul kapott helyette futárral egy butább cserekészüléket papírok nélkül, amitől viszont már nem tud megszabadulni: Egy 2011…..
donfuligjimmy 2012.05.15 14:36:20
@atpijkamo: elébement egy problémás pofonnak?

@Jani haverja: az fényképbolt. olyan nincs, hogy aldhiba, ott ez nem fordulhat elő :P
donfuligjimmy 2012.05.15 14:40:48
@Manyecska: A szőke nő levelet kap a nászúton lévő barátnőjétől:
- Az idő pocsék, egész nap a szobában gubbasztunk.
A szőke gondolkozik, majd megszólal:
- De mit jelent az, hogy gub?
Gábornak mázlija volt, hogy egy ellenőr (?) találta meg a telefonját, aki azonnal sms-ben indult a keresésére. Így egy órán belül visszakerült hozzá a mobilja, ami Homár-szinten is szinte biztosan területi rekord: Ez év május 14 reggelén a 130-as buszon kiesett a hátizsákom…..
Naiv ügyfélnek egy biciklivel és 2 gyerekkel nem sikerült sehonnan taxit rendelnie. Meg nem erősített értesülések szerint igazából már annyira rossz a helyzet, hogy a belvároson kívül szinte sehova nem szeretnek fuvarozni a taxisok este, mert mindenki ott cirkulál a kocsmák…..
donfuligjimmy 2012.05.12 12:22:55
@FDToth: "ugyanazon társaságtól (RT5). Az első 3-ból 2 késve érkezett meg" ... "mindhárom autóval ugyanoda mentünk, egymás mögött. Az egyiknél a végső ár majd 300Ft-vel magasabb volt" ... "Az egyik legnagyobb taxitársaságnak."

Nemelég, hogy egyszer már diszkréten megszoptattak, te igényled a törődést, és megint őket hívod. Az meg, hogy "legnagyobb taxitársaság". Hol hallottad ezt a marhaságot? :D

Ezt ismered?
Első házasság: A szerelem győzelme a logika felett.
Második házasság: AZ optimizmus győzelme a tapasztalat felett.
Harmadik házasság: A hülyeség győzelme mindenek felett.
donfuligjimmy 2012.05.12 12:41:35
@estrella negra: az RT5-ről van szó? O.o
Kik olvadtak össze? Elég sokat járok a szitiben napközben, de nem mondanám, hogy szinte minden sarkon beléjük botlok. Ellentétben más cégekkel.
donfuligjimmy 2012.05.12 15:15:52
@Gera: azt azért lássuk be, mégiscsak taxisokról van szó. Túlzás lenne a két 'L' :)
Naiv ügyfél egyik reggel arra ébredt, hogy a Digi koponyát lékelt rajta szoftvert frissített a beltéri egységén. Ennek hatására a megszűnt a csatornák rendezésének lehetősége, még prémium szolgáltatásként sem igényelhető. Sőt, jóváhagyni sem kell, elég, ha kikapcsolják a…..
donfuligjimmy 2012.05.10 19:25:18
@Rosszindulatú Vászka: ha tomésdzserri neked kő' akkor ottannagygázvan kéremszépen :P
Paprikát kerülöm mint a bűnt. Mindig éhes leszek ha oda tévedek. Max. azt a beugatós szakácsot nézem. Ha aludni akarsz, nézzé' dunát, eccerüen zseniális, 5perc alatt 6 :)

Mánpedig ittenrendlesz kérem. Nem tünt még fel? Lassan azt is előírják, hogy jobra avagy balra kell dőljön a nadrágban a szerszám. Nem képzeled, hogy ezekután majd TE eldöntöd, hogy mikor van kedved magadhoz, vagy a zasszonyhoz :P
donfuligjimmy 2012.05.10 20:15:14
@Rosszindulatú Vászka: "...ne tetézd te cigány"
értEDE? :D
donfuligjimmy 2012.05.10 20:18:13
@Rosszindulatú Vászka: mi van? mi van? mi van? O.o
Azt hiszem nem kell túlságosan hosszan ecsetelni, miért ellenkezik sikoltozva az emberi logikával a repülőgépre szabad ég alatt történő várakozás. Naiv ügyfél és utastársai 30 percig áztak, mielőtt elindultak Stockholmba. Hello Homar, Láttam a három héttel ezelőtti…..
A jelek szerint bedőlt a Zichy Park Hotel, és így az összes üdülési jogot lenullázta az új tulajdonos: 2007. augusztus 10.-én üdülőhasználati szerződést kötöttem a Zichy park hotellel, csekély 400e Ft-ért ami 2008-tól minden év 35. hetére volt érvényes 7 évig. Minden…..
Tamás fennakadt az Auchan logisztikai rendszerén, a kinézett gyerekágyon ugyanis rossz vonalkód volt. Hiába vitte volna oda a pénztárhoz a kiállított példány cetlijét, csak bútorosztályos kolléga azonosíthatja, aki pedig nem volt az üzletben épp: A feleségem kinézett egy…..
donfuligjimmy 2012.05.08 19:18:19
@oneo: ugyanmár. Még a kezdők is tuggyák, hogy a zta zaldibó lkell venni :P
donfuligjimmy 2012.05.08 20:13:05
@Jani haverja: nem mondod, hogy palkovicsnét képesvagy elfelejteni? Hát kitől vennél laptopot?
Vagy kobelát? Nem ő jut eszedbe azonnal, ha secondhand autót akarsz venni?
donfuligjimmy 2012.05.08 20:37:59
@batgirl: diszkréten szoptattam magam. Jöttem-mentem egész nap, kivédtem néhány balf@sz autótörési próbálkozását, most lazításképp kicsinyt eszet :) osztok, aztán megyek vissza gályázni :/
Kovazo osztotta meg velünk mailben és screenshotban (köszönet érte Neki), hogy immár nem csak Vodásoknak, hanem T-seknek és a függetleneknek is. Nálam most települ, remeg kezem-lábam. Eddig csak Voda-s updatekről hallottam, ott probléma volt a gyors akksi merülés és a…..
donfuligjimmy 2012.05.07 21:36:08
@Tomi from Space: sammobile.com (ahogy elnézem a listát, már egy ideje ott figyel a 4.0.3)? odin? adb reboot recovery (ha függő telefonod van)?
donfuligjimmy 2012.05.07 21:37:10
@baluponthu: wipe cache volt? Nekem sima SGS-em van, de az is csinál hasonlót romcsere után, ha kihagyom a cache törlést
donfuligjimmy 2012.05.07 21:42:48
@donfuligjimmy: ehh ... nem recovery hanem download ... késővan na :)
Ismételten felhívjuk a kedves reklámszakemberek figyelmét, hogy a négynapos ünnepek elején a lakások kilincsére kihelyezett reklámhordozókkal magukra haragíthatják a lakosságot: Korábban már írtam egy ilyen kapcsán. Most elutaztam a négynapos hétvégére, mint bizonyára…..
donfuligjimmy 2012.05.02 20:39:45
@Sztavrosz_: dehogynem. Én adblock plus -t használok. Max. 1 alkalommal jelenik meg, oszt' jocakát. Ha az nem segít, akkor kis kézimunkával kikeresem hogy honnan tölti le a szemetet, és úgy tiltom le. Innentől én nem pazarlok egy bitet sem kéretlen reklámokra. A levelezésem (saját szerveren) újjabban egy elég szigorúra hangolt spamszűrőn megy át, ott is megy a bitspórolás. Teszek is majd valami zöld lógót a webódalamra :P
donfuligjimmy 2012.05.02 20:41:27
@Sztavrosz_: Persze, mert még nem indult be a gyártás a Magratheán, ott is dúl a recepcijó (vagy mi)