Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sasyyy

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár nem érti, mi a probléma azzal, hogy az egész hetes hőségriadó alatt szerelik a fűtéshálózatot Tatabányán. Hideg víz azért van: Tatabányán úgy néz ki nincs hőségriadó, vagy ha van az nem érdekli a szolgáltatót, mert sajna most kell a meleg vizes rendszert…..
Sasyyy 2013.06.20 10:58:04
Miközben tegnap a magyar sajtó és a blogoló társadalom a villamosvezető által megvert terhes nővel volt elfoglalva, egy másik sajnálatos eset is történt Budapesten. Kora este a Ferenciek terén a megállóból az Erzsébet híd felé elinduló 107E busz satufékezett. A Mercedes Citaron…..
Ágiék majdnem tízezer forinttal többet fizettek fél kiló tengeri süllőért az Oktogon melletti indiai helyén nyílt új halbárban, mint amennyi a pultban ki volt írva. Bizonyára a Facebook-oldalukon is jelzett tesztüzem lehet a ludas a logisztikai problémákért: Gondoltam egyet,…..
A Homár gyermekded lelkületű ismerősei is ezeket a kindertojásos Star Wars figurákat vadásszák, és nem egyszerű. Napalm arra is rájött, hogy miért: Gyermekemet szerettem volna meglepni Star Warsos kinder tojással egyik délután. Vettem is neki egyből 2 db-ot. Hazaérek a…..
A jelek szernit már nem kötelező céges egyenruhában feszíteni egész nap a biztonsági őröknek az Aldiban, úgyhogy mindenki abban dolgozik, amit reggel találomra kivesz a szekrényből. Például árpádsávos kapucniban: A mai napon az Aldiban vásároltam, és fizetéskor vettem…..
A Hallagatói Hálozat aktivistái a forráskivonásokra hívta fel a figyelmet a mai akciójával. Mint mi is megírtuk az elmúlt 5 évben a teljes forráskivonás a felsőoktatásból, több mint 80 milliárd forint, ami az állami támogatások közel 41%-a.Az aktivisták a Deák Ferenc tértől…..
Nemzetközi sportsikerrel indult a 2013-as év, Matolcsy György nyerte a Wellingtonban megrendezett 14. Birkanyíró Világbajnokságot. „Egy konferencián vett részt a miniszter úr Új-Zélandon, ahol egy korszerű, Magyarországot Új-Zélanddal összekötő barnakőszén vezeték…..
2012 augusztusában a Samsung bemutatta a Galaxy Note sorozat második telefonját, a Note II-őt. Maga a Note II önmagában is érdekes eszköz, tele olyan tulajdonságokkal, amik teljesen egyedi felhasználási élményt adnak, de most mégsem ezeket boncolgatjuk, hanem egy rendhagyó…..
A c|net az amerikai és nemzetközi tech-portálok között az egyik legnagyobb név, és sok mindennel meg lehet vádolni a szerkesztőséget, de azzal nem, hogy szélsőségesen Android-pártiak lennének. Annál érdekesebb, hogy a minden évben kiadott "az év 100 legfontosabb…..
Csodálatos párbeszéd tanui lehetünk, múltkor ugyanis a x+n. noname parkolótársaság beszült a Magyar Pénzverőnek, hogy szarok a kétszázasaik, azért nem lehet sehol parkolóautomatákban fizetni velük. Bár kevesen lehettek, akik ezt elhitték, a Magyar Pénzverő úgy gondolta,…..
Sasyyy 2012.12.11 18:13:33
András naivan elhitte a kötekedő fuvarozónak, hogy akkor is érvényes a garancia a kádra, amit rendelt, ha átvétel után átnézi. Persze nem. 2012. november elején a szigetszentmiklósi bauhausban vettem egy kádat, kádtartó és egyéb dolgokat 100.000 Ft fölötti áron. Éltem a…..
Sasyyy 2012.12.11 18:09:45
A héten szembesültem azzal, hogy megnyílt egy újabb hely, mely pizzákra és hamburgerekre specializálódott. Mit csinál ilyenkor a jólelkű burger blogger? A) rendel egyet B) rendel kettőt C) Randal és Dante Ha kitaláltátok, akkor folytassuk. A hely listázva van Netpincéren is,…..
Sasyyy 2012.12.11 13:54:48
@adam014: nem kell gúnyolodni! attól hogy te nem tudsz olcsóbbat még lehet ilyen hely mivel elég nagy "Butapest" ...
Sasyyy 2012.12.11 15:32:18
@adam014: hajrá,szerintem semmivel sem rosszabb csak mert picivel olcsóbb...
A csótányok legendás túlélők, nyilván nem fognak a -10C-ben az utcán éjszakázni, úgyhogy fogták magukat és például beköltöztek a Mammuttal szembeni Il Trenoba. A napokban olyan hideg lehetett, hogy egyikük a kemencébe csusszant, ahol naiv ügyfél pizzájára sült. Azért…..
Sasyyy 2012.12.11 15:29:25
Azt már tudjuk, hogy szárított húsból lehet 100%-nál többet tenni egy termékbe, de gyümölcsléből? Támogassuk a hazai termékeket, hátha eljutnak a helyesírásellenőrzésig: Ez egy magyar termék, de egyben élelmiszeripari csoda is, 120% a gyümölcstartalma (és akkor ott van…..
Sasyyy 2012.12.11 09:55:23
Benjamin nem egy egyszerűen kezelhető baba, a kisfiú különösen az etetést utálja. Hála azonban a koreai popénekesnek, PSY-nak, a sokszor órákig tartó szenvedésnek vége, Benjamin etetése a Tsai család számára ma már csak rutin feladat, de csak ha közben szól a Gangnam…..
Sasyyy 2012.10.05 00:28:59
Fogalmunk sincs, pontosan mi történt ma reggel a Budai rakparton, amikor Varga Endre kerékpárjával át akart kelni egy kereszteződésnél. Az eddig mintegy hatezer Facebook-felhasználó által megosztott üzenetében ugyanis azt írja, egy szürke Suzuki Swift, melynek rendszáma 666-ra…..
Az RTL Klub hamarosan elővezeti a Dallas új inkarnációját, mi meg leültünk szépen, és megnéztük az egészet, hogy a kedves olvasónknak ne kelljen. Az új sorozat valahol olyan, mintha a cérnazoknis-szandálos buszsofőrre hipszter bakancsot adnánk, de ettől még pont úgy zárja be az…..
Ki gondolta volna hogy az évtized slágere a légterápia lesz? Naiv ügyfél édesanyját az ismert módszerrel meggyőzték, hogy rögtön 2 darab eszközt vásároljon, majd amikor a kiszállítás előtt visszamonta a rendelést, elmentek szabadságra. Naiv ügyfél kicsit ideges levelet írt a…..
Sasyyy 2012.08.23 02:39:26
Jobbegyenes Gyurta Dani bűne 2012.08.02 17:15:14
Gyurta Dánielért egy ország izgult tegnap este. Sőt, egy egész nemzet határokon innen és túl is. A média is kivette a részét a hangulat fokozásából, a döntő előtti napon egymást váltották a képernyőn a barátok, családtagok, régi és jelenlegi sporttársak. Még a vele egy…..
Még dübörög a nyár, de a stúdiók már bemutatták a nagy reményekkel elkészített produkciók zömét. Volt amelyik nagyot szólt és akadt, amelynek nagyobb volt a füstje, mint a lángja. A HollywoodReporter arról írt, hogy melyik film fog folytatást kapni. Ridley Scott Prometheusa…..
Sasyyy 2012.08.02 02:59:55
@ZF2:

Prometheus egy kalap sz*r volt,a régi Alien filmek közelébe se érhet!

Élvezhetetlen elnyújtott 2 órás kínszenvedés...tele csomó olyan kérdéssel amire válasz sincs!

A szereplők iq szintje pedig valahol 0 és 10 között...
Ha az ember műsorvezetői feladatokat vállal a reggeli tévéműsorban, azzal nagyjából tisztában kell lennie, hogy ez a televíziózás nem a mélyinterjúkról és az oknyomozásról szól, habkönnyű bulvártémákat kell feldolgozni Kiszel Tünde naptárjától az ügyeletes elmebeteg…..
A kalocsai minta netes ámokfutásában újabb állomásán vagyunk túl, először ugye Jenson Button Forma-1-es versenyző tűzálló kezeslábasára került fel a népi minta, aztán jött Iker Casillas kesztyűje, és az ezt övező médiahiszti. A Tv2 Tények című adásában volt egy…..
Rajzolta: Székely Zsolt ..
Sasyyy 2011.06.21 16:22:13
Egyre nehezebb olyan filmet találni, amit érdemes moziban megnézni, és egyre nehezebb elviselni a parasztokat, akik a telefonálástól sem riadnak vissza film közben. Bár a jelenség 10 évvel ezelőtt tetőzött igazán, az okostelefonos twitterezés sem sokat segít a helyzeten. Austinban…..